LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 27
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
nu stiu daca e de la vremea frumoasa, dar de citeva dimineti am chef de-o tigara si-o cafea
inca n-am comis-o (eu fumez doar seara 2-3 tigari) insa... ma cam bate gindul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca_nicolae spune:
aaa, ina, ca sa vezi cat m-ai amuzat, cand ai zis de culegerea de probl rezolvate, si ca nu stii ce sa copiezi, am crezut ca zici ca nu stii unde se termina enuntul probemei si unde incepe rezolvarea :))))) eu am avut si chestii din astea :))), culmea, camd meditam o pritena buna la contabilitate [ea fiind studenta la ase, eu nu]. dar prietena stia ca sunt ca dna R, adica buna la snitzele si la mate, , si ma rugat sa o ajut in sesiune.
Eu am luat cartea ei si m-am apucat sa invat [ea in timpul asta isi colora cursurile, adica sublinia frumos si ingrijit titlurile ], dar eu, nu-mi dadeam seama unde se termina datele problemei [adica alea cu debit, credit etc] si unde incepe rezolvarea problemei, ceva cu cont deductibil, tva deductibil, parca si acum vad cifrele, era un cont cu 8 sute 4 zeci si ceva... cine stie?
cine da mai mult?
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori
anca_nicolae spune:
am uitat totusi sa zic esentialul: in 2 zile am inteles cum se rezolva, i-am explicat si fata a luat 7 din prima. Majoritatea colegilor au picat si o intrbeau: dar cum ai luat conta din prima??? Si ea zicea: eee, nu oricie o are pe anca.
deci, dnaR = anca reloaded.
asa ca ina, 7 sa fie targetul, crede-ma, 1 data citeste primul link de la mine, please, si 7 iei!
pup.
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Anca, in manualul meu, "metoda pivotului" nu e cu ecuatii
Avem determinarea rangului matricial, calcularea determinantului unei matrice, determinarea inversei unei matrice si alte SF-uri din astea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
matricea e formata din ecuatii, ina... e vb doar de a le scrie altfel, sint "cosmetizate"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel matricea e formata din ecuatii, ina... e vb doar de a le scrie altfel, sint "cosmetizate" Pai, la "aplicatii-metoda pivotului", am asa: ex: calculati rangul matricei A = (1 2 0 1) (-1 0 1 3) (2 4 0 2) Unde e ecuatia aici? ![]() PS. E O singura paranteza, nu 3 ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Helou.
Am ametit cu matematicile voastre, eu numai cand aud cuvantul ma blochez; cuscra, ai mare curaj sa te apuci de niste studii care implica si matematica, eu as avea atacuri de panica numai la gandul asta
La parfumuri sunt ceva gen Anca, sunt f. f. constanta, daca mi s-a pus pata pe unul anume nu pot sa-l schimb cu una cu doua (pasiunea pentru "Miracle" cred ca ma tine de vreo 10 ani, desi am folosit ocazional si altceva).
Cu culorile: eu in ultimul timp sunt impacata cu toate:)) Toate-mi par a avea farmecul lor. In liceu (si facultate, daca bine-mi amintesc uram rozul, uram movul, nu suportam galbenul, detestam maro-ul (ziceam ca e culoare "de baba":)), nu-mi placea verdele si nu ma dadeam in vant dupa albastru! Acum nu urasc nicio culoare
Inapreda, s-a resemnat Ian cu bandajul? Phiphi a rezistat exemplar o zi, chiar ne minunam, si a doua zi...a renuntzat la el. Dr. de la clinica particulara a laudat-o, ca bine a facut, ca rana de fapt tre sa respire, numai la noi e moda "sa acoperi orice". I-au pus ceva copci, l-au cusut? Sau in ce a constat procedura? Urata intamplare, da' tot e bine ca nu a cazut de sus
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anca_nicolae spune:
ina,
matricea aia, in realitate, e facuta din coeficientii necunoscutelor din primul meu exemplu, si, metoda asta a lui jordan, la asta e folositoare, sa rezolvi sisteme de ecuatii. Acum, la voi, e doar partea 1 din 2 parti, adica sa calculezi rangul, determinant, poate si inversa matricii, dar partea asta 1 e folsitoare partii 2, cand chiar se afla necunoscutele alea x1, x2....
Eu pomenisem de sistemul de ecuatii ca sa iti fie mai usor sa vezi utilitatea matricilor si a metodei asteia.
Bravo ca ai facut rost de tema, super rapida esti :)
deci.. la conturi, nu e nimic cu 841, 842??? sau 845? sau 1482, 1485? ee, asta este, s-au dus si alea :)).
aici e cam uratzel, nori, sper sa fie frumos in wk, vrem sa mergem in tineretului, la roata :).
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori