LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 24
inapreda spune:
Anamariame, cum ii faci mobila Evei pina la urma? Alba? Si peretii roz?
Si eu ar fi trebuit, in decembrie, sa dau jos un perete de abia construit; m-a luat cu frig gindindu-ma la consecintele pline...de praf. Nervi tari iti doresc!
Am uitat sa spun ca Ada nu inceteaza sa ma uimeasca cu replicile ei!
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Am venit si eu teleghidata dupa mirosul de cafea. Noi suntem cu casa in renovare, au zidit muncitorii un perete, insa pt ca nu l-au facut cum am discutat initial si spre dezamagirea lor, i-am pus sa il refaca . N-am de gand sa raman eu frustrata ani de zile pt ca nu s-au tinut ei de plan. Eva a bocit un pic cand a ajuns aseara acasa, ca e "ulat" la ea in casa, si ca nu ii place "dezastlul asta", cu chiu cu vai am dus-o in camera noastra si am izolat-o acolo pana la nani. Azi dimineata a stat de vorba cu muncitorii, care i-au promis ca maine seara are camera gata si jucariile la locul lor. Ma rog...locul lor, tare-s curioasa cum vine asta, caci mobila va fi gata abia la finalul saptamanii viitoare. Acum plec sa iau var "loz", ca n-am ce face, trebuie sa respect dorintele fetei. Va urez si eu o zi minunata! |
O spun fara nici un pic de ironie: pina aici esti cea mai AP mama pe care o cunosc. Eu nu as face "loz" (chied :)))) si as negocia cam orice altceva :))) Sa ne pui poze cind e gata.
PS. Stii ca eu am o problema cu "lozul" oriunde :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata !!!
Nu ca m-as fi trezit abia acum , la 08 Ada era drepti deja, numai bine am imbracat-o si am plecat dupa ou Kinder adica la clinica pt recoltat analize, a fost super ok, doamnele de acolo operative si dragute, i-au pus unghii colorate din ceva post-it-uri si la final i-au dat diploma pt curaj
Din punctul asta de vedere sunt f ok asigurarile noastre de sanatate cu care pot alege eu unde si cand ma investighez , fiind valabile in toata tara
Acum din pacate suntem consemnate la domiciliu pt ca ploua in primul rand si in al doilea rand trebuie sa vina cei de la Upc sa ne schimbe router-ul , apoi o tulim in vizita
Inapreda, ti-a mai trecut sperietura ?
Pisik, vad ca la parfumuri nu suntem in aceeasi echipa exceptand 5th Avenue care imi place si mie
Scaunul de masina noi l-am schimbat si am luat de la Inglesina unul care se transforma treptat in functie de varsta copilului ajungand doar inaltator la final, cred ca asta e, eu sunt tare multumita de el
http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=157
Nikoleta, bine ai revenit ! ce mai faci ? cum sunteti ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Si eu as respecta optiunile lui Ian SI in materie de culori, desi, in sinea mea, sper...sa nu-i placa portocaliul
Camera lui Ian e verde pentru ca imi place mie DAR Ian nu a avut nici o preferinta. Acum ii place negru si il folosim excesiv. Si oua de Pashte am facut negre.
novus spune:
Sie eu i-as face camera Adei cum o vrea doar sa o aiba o data ca nu mai stiu unde sa-i depozitez jucariile si toate lucrusoarele, asta e de fapt singurul motiv pt care m-as muta si maine
Nici ea nu are preferinte la culori, stiu insa sigur ca ar vrea ceva pictat pe pereti pt ca asa a vazut la alti copii si a fost fascinata
anamariame spune:
citat din mesajul lui inapreda Anamariame, cum ii faci mobila Evei pina la urma? Alba? Si peretii roz? Si eu ar fi trebuit, in decembrie, sa dau jos un perete de abia construit; m-a luat cu frig gindindu-ma la consecintele pline...de praf. Nervi tari iti doresc!***Am uitat sa spun ca Ada nu inceteaza sa ma uimeasca cu replicile ei! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
novus spune:
Anamariame, abia astept pozele ! mai ales cu tapetul, care mie imi place tare mult
Spor la treaba !!
La noi ploua torential !!
anamariame spune:
citat din mesajul lui pisigriO spun fara nici un pic de ironie: pina aici esti cea mai AP mama pe care o cunosc. Eu nu as face "loz" (chied :)))) si as negocia cam orice altceva :))) Sa ne pui poze cind e gata. PS. Stii ca eu am o problema cu "lozul" oriunde :)http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
inapreda spune:
Anamariame, te inteleg dar n-ar trebui sa ai emotii. Important e sa-i placa Evei, nu sa fie nu stiu cit de "stylish". Iar cu o camera "vesela" mergi la sigur cam cu orice copil de aceasta virsta. Succes!
PS. La Ian in camera n-am tinut cont de nimic care sa aiba legatura cu designul; am tinut cont de preferintele lui (ex: stiam ca-i plac trenurile si ca-i place sa se ascunda, de aceea i-am pus perdelute la pat; stiam ca-i plac Tom si Jerry si i-am ales bordura cu aceste personaje etc) ca sa-i creez un....paradis Ian a fot mega-incintat de rezultat. Idem toti copiii care vin in vizita.
inapreda spune:
Tocmai am realizat ca, de 3 ani incoace, e PRIMA dimineta in care pot face ce vreau. Si...nu fac nimic. Zac; nu m-am ridicat nici macar pt cafea + tigara pe care as putea sa le savurez in liniste.
Am incercat sa invat la mate. Nu pot ca...nu inteleg Am incercat sa dorm. Nu pot, desi am stins tv-ul, am pus telefonul pe "silent" si am facut bezna totala.
Ma gindesc la Ian si la ce proasta am fost ca am ramas acasa sa invat, in loc sa merg cu ei.