LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, a cazut pe strada cind ne intorceam de pe pietonal; de obicei, el fuge si noi il prindem; s-a uitat in spate sa vada daca il ajungem, si a cazut lovindu-se de coltul unei cladiri. Noroc ca vis-a-vis era statie de taxiuri ca ne-am umplut amindoi de singe instant.

Da, am dat bani si la Urgente si, mai sus, la etaje. Nu a fost nimeni nici suparat, nici ofensat, au devenit doar mai operativi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

INA,brrrr, bine ca s-a terminat cu bine, Despre sistemele de stat nu mai comentez, ca mi-as face sange rau

ANAAN. Parfumuri: mai nou imi place Elie Saab - Le parfum, din pacate nu se gaseste la noi, e luat din Bruxelles. Preferatele mai vechi: DKNY - Be delicious, Nina Ricci - Premier jour,Cacharel - Amor amor, Kenzo - Léau, Lancome - Tresor (asta e mai de seara), Bulgari - Notte (idem). Mai am si folosesc ocazional: Mont Blanc - Presence d-une femme (parca), Ralph Lauren - Polo Blue, Gucci - Rush, Versace. Mai am unul Elisabeth Arden - 5th avenue, care merge de toata ziua, e fresh. Dintre cele florale de zi stiu ca erau la mare cautare Kenzo - Flower (cumnata-mea e innenunita, mie mi se pare f dulce) si Carolina Herrera - 212.
Sper ca ai gasit macar un nume care sa te inspire

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Cuscra, a cazut pe strada cind ne intorceam de pe pietonal; de obicei, el fuge si noi il prindem; s-a uitat in spate sa vada daca il ajungem, si a cazut lovindu-se de coltul unei cladiri. Noroc ca vis-a-vis era statie de taxiuri ca ne-am umplut amindoi de singe instant.

Off, bine ca s-a terminat cu bine , cred ca ti-a stat inima-n loc pe moment

Ma pun si eu in pat, noapte buna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Fetelor, merci de sugestii!

Pisik, la gusturi "parfumate" cred ca suntem soulmates (sau nosemates?!), pentru ca mi-am regasit cateva dintre favorite in lista de sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andrei si-a facut un cucui urias din aceeasi cauza: s-a intors sa vada daca il urmez si a calcat in gol, fiindca acolo erau niste trepte. Asta a fost in prima zi a excursiei noastre Transfagarasan-Transalpina. Cucuiul i-a aparut instantaneu, era cat o minge de tenis de masa, el urla, eu tremuram toata...pfui! nici nu-mi place sa-mi amintesc!

Va pup, incerc sa ma culc si eu, daca ma va lasa fiu-meu.

Mergi la inceput

Hola,

Haideti la cafea!

Sint matinala pentru ca m-am trezit la 6 sa fac dus pe shustache pentru ca, momentan, mister Ian nu poate face dus si nu voiam sa-i fac pofta.
Oricum, aseara, i-am explicat ca nu avem voie sa udam buba dar baie in cada tot a facut.
Ieri nu m-am mai gindit la scoala dar diseara am examen si nu mi-am facut lucrarea la mate. Am de rezolvat niste exercitii si nu stiu
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Am venit si eu teleghidata dupa mirosul de cafea. Noi suntem cu casa in renovare, au zidit muncitorii un perete, insa pt ca nu l-au facut cum am discutat initial si spre dezamagirea lor, i-am pus sa il refaca . N-am de gand sa raman eu frustrata ani de zile pt ca nu s-au tinut ei de plan.Eva a bocit un pic cand a ajuns aseara acasa, ca e "ulat" la ea in casa, si ca nu ii place "dezastlul asta", cu chiu cu vai am dus-o in camera noastra si am izolat-o acolo pana la nani. Azi dimineata a stat de vorba cu muncitorii, care i-au promis ca maine seara are camera gata si jucariile la locul lor. Ma rog...locul lor, tare-s curioasa cum vine asta, caci mobila va fi gata abia la finalul saptamanii viitoare.Acum plec sa iau var "loz", ca n-am ce face, trebuie sa respect dorintele fetei. Va urez si eu o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI! VICTOR - Piton dragalas. Sa ai o viat afrumoasa, luminoasa, senina, sa fii mereu inconjurat cu dragoste! o Mare imbratisare pentru mami LUCIA
LA MULTI ANI! LENA. Raaluca nu a mai trecut demult pe aici, dar ii trimitem si ei un gand bun

ANAAN, mi-a placut aiai cu nosemates.

NIKO, am uitat sa iti urez bun revenit. Sper sa fii o prezenta mai frecventa pe aici.

Eu sunt doar pana la pranz pe aici, vreau sa ma duc la Baby boom la expozitie sa ma uit si documentez de scaun de masina pt Ana. Apropos, a schimbat cineva scaunul din scaun de bebe in scaun de copilas mare (cele de la 15 kile?) Mie imi e f greu sa o ridic ca sa o pun in scaun, ca e f inalt deja si ea e greuta. Ma interesau pareri.
Poate gasesc si role la un pret rezonabil, sa scape si Mr. Rabbit de o grija

Va pup si va doresc o zi buna!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Pe Ian l-au dus dna R. si socrul meu la...manastire! Ideea lor, cheltuiala noastra

Pisik si eu tre' sa-i schimb scaunul de masina lui Ian; inca nu m-am documenatat, asa ca tare bine mi-ar prinde niste pareri; am inteles ca, de la virsta asta, e ok un "inaltator" si se folosesesc direct centurile masinii dar inca nu m-am apucat de studiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Pitonas!Lucia sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca doar bucurii!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput