LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 22
Anaan spune:
Ina, spune-ne cum sunteti!Sper din suflet ca sunteti bine, dar tare-ar fi buna si o confirmare!
Olga, eu il aleg pe Boca Andrei - 10 ani, al doilea copil de pe lista si mai pun niste lucruri pe care sa le distribuiti voi, pe unde s-or potrivi.
Noi am fost la mort, cu Andrei dupa noi, ca nu am avut unde sa-l las, iar acum trebuie sa fac o lucrare de control, as mai avea de corectat teze, dar la asta cred ca renunt, corectez eu in week-end, ca doar de ce sa nu-l celebrez prin munca?!
Am uitat sa urez ani multi si fericiti sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele astea, asa ca o fac acum: Sa fiti fericiti, voiosi si simpatici!
Am vazut fotografiile Amaliei: tare simpatica este gogoloatza mica, iar mami a ei o secondeaza cu succes!
inapreda spune:
Va multu' de ginduri si mesaje.
Sint inca kkta la kur desi Ian e bine. E vesel si are planuri mari: sa-i bata pe doctori Desi, eu n-am pomenit acest cuvint; cit am fost la spital, toate erau, in functie de culoarea halatului, Scufita Verde, Scufita Albastra sau Scufita Alba. Dupa toata tarasenia, nu cred ca o sa-i mai placa lui Ian povestea, erau toate niste acrituri-vaci-mirlane ce ma faceau sa ma intreb la fiecare secunda daca...am dat destul si daca nu cumva am nimerit acolo in ziua lor libera
Scuze ca v-am indus in...oroare cu ecografia. Radiografie i-au facut, sau ar fi trebuit sa-i faca (ar fi trebuit sedat). Tomograf nu avem in urbe.
Acum se uita la Pantera "Ioz, adica piiiiiiiiiink" dar a fost vesel toata dupa-amiaza, cu toate ca am mai stat 2 ore la spital: urgenta/radiografie/urgenta/chirurg/urgenta.
Anaan spune:
Ina, ma bucur ca Ian e vioi si plin de energie! Sper sa-ti revii si tu cat mai repede din sperietura si sa nu mai repetati genul asta de experienta niciodata!( fara Scufite albe, verzi si albastre, doar Scufita consacrata sa mai aiba loc in peisaj)
Novus, pupa bilingva mica din partea mea si a prietenului ei Andrei.
Stiu ca a mai fost discutia si ca nu e "de-aia grea", dar ziceti-mi ce parfumuri va plac actualmente, ca simt nevoia unei innoiri in planul asta si sugestiile mi-ar fi de mare folos, mai ales ca vinerea viitoare merg cu copiii in excursie la Cluj si vreau sa intru la Sephora sa adulmec putin oferta.
novus spune:
Hello,
Am ajuns si noi acasa, am fost la bunica mea apoi la Kaufland si acum am intrat sa vad ce mai zice Inapreda , ma bucur ca lucrurile sunt sub control , sper sa treaca si spaima repede !
Anaan, ma bucur ca esti teafara si nevatamata doar obosita probabil
La parfumuri eu vreau acum sa imi iau Womanity de la Thierry Mugler, cum il simt, cum il vreau
Alexandra, am admirat si eu pozele de la ziua Amaliei , mi-au placut mult zambetele tutror si atmosfera de petrecere ca sa nu mai vorbesc de tinute
Eu sunt in wkd deja !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Ina, bine ca totul s-a terminat cu bineVazut si pozele, Ian e frumusel nevoie mare si cu si fara pansament
Ana, preferatele mele acum sunt Bulgari, Mon jasmin noir si Armani, Aqua de gioia, care e mai fresh, mai de vara
Bagat copilul la somn, terminat Burlacul , cred ca ma bag si eu in pat, poate ma trezesc si eu inainte sa vina bona
Amalia
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ana, preferatele mele acum sunt Bulgari, Mon jasmin noir si Armani, Aqua de gioia, care e mai fresh, mai de vara |
Jasmin Noir imi place si mie
Bine la drept vorbind mie pana acum in afara de Opium si alte cateva parfumuri super dulcegaroase, imi plac toate parfumurile !! le ador !!
novus spune:
Sa va povestesc o faza : azi la bunica-mea Ada si-a facut numarul si i-a spus povestea Capra cu trei iezi, e totala cum isi modeleaza vocea cand e lupul apoi i-a numarat in nemteste si noi i-am spus sa mai zica nu stiu ce la care ea calma : las-o balta tata !! , evident ca ma aflat si sursa : Andi
Anaan, nu veniti la circ ? sambata suntem disponibili, duminica vrem sa dam o fuga la Sibiu , sper sa fie vreme buna sa ne plimbam si sa targuim cate ceva
Oare zoo este in Sibiu?
inapreda spune:
Anaan, imi pare rau ca si voi v-ati "distrat" azi.
ACUM n-am nici o preferinta -chiar sint in cautarea uneia - dar, din pasiunile mai vechi:
-F by Feragamo
-Cinema - Yves Saint Laurent
-Haute Couture - Givenchy
-Insolence -Guerlain
Simpli, as vrea sa vorbesti mai mult cu noi.
Roro, astept interventii mai...pe larg.
Va multumesc tuturor.
PS. Eu vreau sa vina Dyana inapoi!
Ilinca_M. spune:
Cuscra, bine ca e totul bine! Pana la urma n-am inteles daca i-au facut sau nu radiografie.Si cum a cazut, de pe chestiile alea pe care le escalada in poze pe FB?
Dar am inteles eu bine, ai dat "atentii" la Urgente? Doamne, nici nu mi-a trecut prin cap vreodata sa ma gandesc macar ca ar trebui sa dau...tufete, is io naiva sau dusa cu pluta, se practica chestia asta, shpaga la "Urgente"? Noi am fost de 3 ori (cu Phiphi, nu vorbesc de datile cu parintii mei) si nu am dat nimic da' nici nimeni nu a parut ca asteapta, s-au purtat frumos, normal...
Pana la urma se pare ca eu cred mai mult decat as vrea sa recunosc in frumusetea oamenilor, avand in vedere ca astept si cred ca ei se vor comporta bine datorita umanitatii si profesionalismului, nu a "stimularii"
Niko, numa asa, intr-o vajaiala ai trecut? Ia mai detaliaza!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anaan, nu veniti la circ ? sambata suntem disponibili, duminica vrem sa dam o fuga la Sibiu , sper sa fie vreme buna sa ne plimbam si sa targuim cate ceva Oare zoo este in Sibiu? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Novus, nu venim, ca sambata dupa-amiaza mergem la o aniversare si dimineata dam o fuga pana in Alba la cumparaturi. Merci de propunere, oricum! Da, este zoo la Sibiu. |