LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 12
chatonel spune:
ina :) cred ca m-am purificat :)) LOL
Boris Cyrulnik are niste carti interesante pe tema asta... a trecerii de la stadiul de omida in cea de fluture ;) asta fiind exprimarea mea, bineinteles.
olguta, sint in buc din 27 aprilie pina in 3-4 mai, apoi plec la craiova, valcea, sibiu si retur buc spre 18-19 mai.
sper ca finii tai sa se regaseasca si sa se gindeasca la copii
chatonel spune:
in ceea ce priveste femeile pt curatenie, si io-s ca tine, dar, perseverind (aveam nevoie crunta de ajutor) am gasit perla rara. (am schimbat 3-4 pina la ea)
chatonel spune:
gata, ma duc la somn... va tzuc dragelor si miine sper sa avem o tema mai vesela, ca primavara care abia a sosit (ina, pe tine te vizez cind zic asta :) ).
Ce-o fi cu simply de chiuleste asa, indecent de mult?
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Olga, pe linga Vaitus Larisa -2 ani, trece-ma, te rog si in dreptul lui Constantinescu Eduard -4 ani. *** Chato Imi pare groaznic prin ce ai trecut. Ma bucur ca ai gasit puterea sa ramii Om. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Te-am trecut. Multumesc
olishka spune:
citat din mesajul lui chatonel ina :) cred ca m-am purificat :)) LOL Boris Cyrulnik are niste carti interesante pe tema asta... a trecerii de la stadiul de omida in cea de fluture ;) asta fiind exprimarea mea, bineinteles. olguta, sint in buc din 27 aprilie pina in 3-4 mai, apoi plec la craiova, valcea, sibiu si retur buc spre 18-19 mai. sper ca finii tai sa se regaseasca si sa se gindeasca la copii Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Am notat. Daca nu mai zic nimic sa-mi dai un ghiont caci neuronul de gravida inca nu si-a revenit.
La noi cand vii?
Ilinca_M. spune:
Kuku. Imi beau si io cafeluta cu voi.
Olishka, da' care frate te batea?! Eu nu resesc sa tin firul exact al frumoasei tale familii: o ai pe Chitibus, pe surioara blondo-roscatica (Aliona?) si pe fratele preot...sunteti toti ai mamei tale? (care chiar pare o persoana foarte calma si delicata) Mai ai alt frate? Nu-mi zice ca preotu' te batea?! Da' cu cati ani e mai mare ca tine?
Si mie mi-e dor de Simply, Anaan, Dyana, Monnvas mai nou absenteaza (motivat, sper, ca e fata constiincioasa;))
Oli, pe cand ar fi bine sa ajunga pachetele la tine? Tot pe adresa de data trecuta? Poate mai mi-o scrie cineva pe pm Si zi-ne ce traznaie ai facut la 14 ani
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
hahaha, Ilink, ce o descosi pe biata fata eu am presupus ca fratele e cel care e preot si de-asta i-a venit mintea la kap si acum e lapte si miere
neata tufete si de la mine!
olguta, banuiesc ca au adormit rpd copiii, n-ai mai stat pe forum.
nu-ti face probleme ca te trag eu de mineca :) vreau sa merg la voi, la aris, si la inca o fata care nu e pe forum (cea mai buna prietena a vara-mii, era la nunta din italia, de la care a trecut deja un an). Insa de vazut vreau sa ma vad cu toate fetele, poate mergem in parc daca e frumos!
novus spune:
Neata !!
Vin si eu la cafea ca pana acum am mancat doar
Olga , o mare imbratisare si pt tine
Si mie mi-e dor de fetele absente ,sper sa fie doar ff ocupate
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui chatonel hahaha, Ilink, ce o descosi pe biata fata eu am presupus ca fratele e cel care e preot si de-asta i-a venit mintea la kap si acum e lapte si miere Toulouse, la ville rose |
Io nu merg pe presupuneri!:)) :P Si fratelui-preot i-am acordat prezumtia ne nevinovatie! :))))
Recunosc ca-s tare curioasa si-mi place sa stiu "povesti" mai iesite din comun din care sa-mi mai fac idei despre natura umana Da' daca-s enervanta si bagareatza, Olishka, iarta-ma si ignora-mi intrebarile nepotrivite
A aflat huzband data turneului in Turcia: 8-16 mai. Deci pentru o eventuala intalnire, nu suntem disponibili in perioada asta
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.