LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina :) cred ca m-am purificat :)) LOL
Boris Cyrulnik are niste carti interesante pe tema asta... a trecerii de la stadiul de omida in cea de fluture ;) asta fiind exprimarea mea, bineinteles.

olguta, sint in buc din 27 aprilie pina in 3-4 mai, apoi plec la craiova, valcea, sibiu si retur buc spre 18-19 mai.
sper ca finii tai sa se regaseasca si sa se gindeasca la copii

Mergi la inceput

in ceea ce priveste femeile pt curatenie, si io-s ca tine, dar, perseverind (aveam nevoie crunta de ajutor) am gasit perla rara. (am schimbat 3-4 pina la ea)

Mergi la inceput

gata, ma duc la somn... va tzuc dragelor si miine sper sa avem o tema mai vesela, ca primavara care abia a sosit (ina, pe tine te vizez cind zic asta :) ).

Ce-o fi cu simply de chiuleste asa, indecent de mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, pe linga Vaitus Larisa -2 ani, trece-ma, te rog si in dreptul lui Constantinescu Eduard -4 ani.

Chato Imi pare groaznic prin ce ai trecut. Ma bucur ca ai gasit puterea sa ramii Om.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Te-am trecut. Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina :) cred ca m-am purificat :)) LOL
Boris Cyrulnik are niste carti interesante pe tema asta... a trecerii de la stadiul de omida in cea de fluture ;) asta fiind exprimarea mea, bineinteles.

olguta, sint in buc din 27 aprilie pina in 3-4 mai, apoi plec la craiova, valcea, sibiu si retur buc spre 18-19 mai.
sper ca finii tai sa se regaseasca si sa se gindeasca la copii

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Am notat. Daca nu mai zic nimic sa-mi dai un ghiont caci neuronul de gravida inca nu si-a revenit.
La noi cand vii?

Mergi la inceput

Noi iarasi avem noapte plangacioasa si mi-e un sooooooomn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kuku. Imi beau si io cafeluta cu voi.
Olishka, da' care frate te batea?! Eu nu resesc sa tin firul exact al frumoasei tale familii: o ai pe Chitibus, pe surioara blondo-roscatica (Aliona?) si pe fratele preot...sunteti toti ai mamei tale? (care chiar pare o persoana foarte calma si delicata) Mai ai alt frate? Nu-mi zice ca preotu' te batea?! Da' cu cati ani e mai mare ca tine?
Si mie mi-e dor de Simply, Anaan, Dyana, Monnvas mai nou absenteaza (motivat, sper, ca e fata constiincioasa;))
Oli, pe cand ar fi bine sa ajunga pachetele la tine? Tot pe adresa de data trecuta? Poate mai mi-o scrie cineva pe pm Si zi-ne ce traznaie ai facut la 14 ani

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

hahaha, Ilink, ce o descosi pe biata fata eu am presupus ca fratele e cel care e preot si de-asta i-a venit mintea la kap si acum e lapte si miere

neata tufete si de la mine!

olguta, banuiesc ca au adormit rpd copiii, n-ai mai stat pe forum.
nu-ti face probleme ca te trag eu de mineca :) vreau sa merg la voi, la aris, si la inca o fata care nu e pe forum (cea mai buna prietena a vara-mii, era la nunta din italia, de la care a trecut deja un an). Insa de vazut vreau sa ma vad cu toate fetele, poate mergem in parc daca e frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Vin si eu la cafea ca pana acum am mancat doar

Olga , o mare imbratisare si pt tine

Si mie mi-e dor de fetele absente ,sper sa fie doar ff ocupate

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hahaha, Ilink, ce o descosi pe biata fata eu am presupus ca fratele e cel care e preot si de-asta i-a venit mintea la kap si acum e lapte si miere

Toulouse, la ville rose

Io nu merg pe presupuneri!:)) :P Si fratelui-preot i-am acordat prezumtia ne nevinovatie! :))))
Recunosc ca-s tare curioasa si-mi place sa stiu "povesti" mai iesite din comun din care sa-mi mai fac idei despre natura umana Da' daca-s enervanta si bagareatza, Olishka, iarta-ma si ignora-mi intrebarile nepotrivite
A aflat huzband data turneului in Turcia: 8-16 mai. Deci pentru o eventuala intalnire, nu suntem disponibili in perioada asta

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput