LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Am crezut ca am gresit clubul cand am vazut ultima postare:)) |
si io !
Sa va treaca repede mucii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gata dezbaterile, nu mai e nimeni prin zona ?!
Eu stau si astept sa produca Ada un kk pe olita pe care a solicitat-o ea si apoi sa pot merge la dus
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Novus te-am trecut in listuta
Ina am o doamna care ne gateste. vine de 3 ori pe saptamana. In rest singura ma ocup de tot. Astazi m-a ajutat mama la curatenie, caci cam aveam nevoie, nu mai faceam fata, in ideea in care eu de cand ma trezesc si pana sa ma culc fac treaba (cand nu ma solicita copiii, caci ei sunt prioritari). Eu intru pe forum cand alaptez si atunci ma si relaxez un pic. Este greut, dar ma descurc deocamdata. Abia astept sa mai creasca Leon sa se joace toti 3 si sigur va fi mai bine.
Of Chato ce noapte ati avut si voi...te cred si stiu cum este sa ai nervii intinsi la maxim. Eu inainte tipam f mult la David cand nu mai putem si cateodata imi venea sa-i dau si cate una, asa tare ma enerva, dar de vreo cateva zile mi-am dat seama ca se comporta si mai urat daca tip la el, asa ca o iau cu frumosul. Trebuie sa ai rabdare multa, dar pe termenul lung sunt rezultate mult mai bune.
Ina, Alexandra v-am trecut in listuta
Ilinca poti sa trimiti linistita pachetelul caci nu-i bai daca facem pachetelul mai mare la fetite. Voi asa sa stiti ca noi mai luam dintr-un pachet mai mare si punem intr-altul mai mic, ca sa fie pachetele cam de aceeasi dimensiune si sa nu se supere un copil ca a primit mai putin cand cel de langa el primeste mai multe. Lumea vrea sa ajute, dar fiecare ajuta cat poate, de la unul mai putin, de la altul mai mult. Ideea este ca pana la urma tot acolo ajung lucrusoarele, la copii. Si acesti copii dupa ce ca sunt f bolnavi, mai sunt si necajiti, caci daca aveau bani isi faceau tratamentele inafara.
Ramona, Alexandra, Pisik sanatate la pitici
Anamariame daca mai superi fata iti dau un morcov fiert
Ilinca ce mi-a placut ce ai scris despre altoit. I-am trimis si lui Cristi
Chato, Novus Eu o singura data am incasat-o de la mama, doar m-a ciufulit un pic, dar mi-am cam meritat-o. Asta s-a intamplat pe la 14 ani. In rest nu ne-a batut pe nici unul dintre noi niciodata si nici n-a tipat la noi. , asa cum fac eu cateodata (dar v-am zis ca sunt si eu pe drumul cel bun). M-am simtit atat de nasspa intr-o seara, cand ma enervase David la maxim si am tipat la el, iar mama mi-a zis ca ea niciodata nu a tipat asa la noi Si eu si Cristi o apreciem tare mult pt stilul ei de a educa, sper sa reusesc si eu. Bataie in schimb am primit multa de la fratele meu. Dar multa, multa. Tot cu cureaua, cu pumnii, cu picioarele. Dar stiu ca ii pare tare rau si si-a cerut iertare de multe ori de cand s-a facut mare si intelept. Eu chiar nu am nici o sechela si nu-i port deloc pica. L-am iertat. Oricum sunt un caz fericit, caci nu am lasat intamplarie din copilarie sa-mi umbreasca viata. Si am avut si eu destule. Nu stiu cum am facut, dar le-am dat uitarii ca si cum nu mi s-au intamplat.
Ramona o sa fie bine
Scuze pt mesajul kilometric.
chatonel spune:
Bravo Olguta!
Un mare hug si tie, pentru ca ai reusit sa ierti
De ce nu iei si o femeie pt curatenie? Pe mine asta ma ajuta tare mult, sa vin acasa si sa gasesc casa curata luna... e o placere. Astazi a venit tanti si a albit toata casa, era vraiste de miine ma apuc de spalat geamurile (le-a venit sorocul- o data la an ). Pusei si perdelele la spalat, miine o sa fie casa super... poimiine daca am curaj intru si in sifoniere... azi doar am dus paltoanele la curatatorie, ca se le pot pune curate in dulap.
Novus, ce bine de voi ca a venit circul!
Poate prindem si noi o tura de circ in ro
olishka spune:
Chato inca n-am gasit femeia care sa-mi placa cum face curatenie. Si decat sa dau bani pe ceva ce nu-mi place, mai bine fac eu singura. Oricum stau acasa cu copiii. Mi-ar placea in schimb pe cineva bun de tot care sa-mi faca cassa luna cam 1 data pe luna (cu spalat de geamuri si tot tacamul, caci astea nu apuc deloc sa le fac).
olishka spune:
Chato pai hai sa bagam o zi de circ in Buc, caci si eu de cand tot zic ca-mi duc copiii si inca n-am facut-o..
chatonel spune:
haidem, olguta! la circul mare din buc nu am fost niciodata.
Eu stau in bucuresti o saptamina, poate reusim sa mergem!
Ti s-au impacat mirii? (ops, finii :) )
inapreda spune:
Olga, pe linga Vaitus Larisa -2 ani, trece-ma, te rog si in dreptul lui Constantinescu Eduard -4 ani.
Chato Imi pare groaznic prin ce ai trecut. Ma bucur ca ai gasit puterea sa ramii Om.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel haidem, olguta! la circul mare din buc nu am fost niciodata. Eu stau in bucuresti o saptamina, poate reusim sa mergem! Ti s-au impacat mirii? (ops, finii :) ) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Zi-mi in ce perioada o sa fii, sa vad ce gasesc.
Ei azi se cearta maine se impaca. El este varu meu, matusa-mea le dadea bani de nunta, dar a zis ca n u le mai fac enici o nunta, decat atunci cand se cumintesc. Sper sa nu se desparta, mai ales ca bebelul lor are 5 luni si ea este graviduta.