LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Am facut ce am facut si iarasi m-am ingrasat, asa ca astazi servesc alaturi de voi o cafea neagra, fara nelipsitul lapte.Sa aveti o zi frumoasa, la noi e cam mohorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola si de la noi,

Ramin cu voi la cafea; azi am de terminat un referat dar nu ma lasa Ian si musai tre' predat. Noroc ca nu e greu dar ma tot inghionteste, ma striga etc. De silitoare ce sint, nici n-am deschis DC-ul pina acum sa pot lucra fara distrageri

Ieri am avut musafiri de la 18 la 22.45 Au fost baietelul care a lipsit la ziua lui Ian cu parintii si un rind de nasi cu beietelul. Ian a fost...impecabil Si s-a simtit tare bine. Si de ieri am poze. Seara a fost reusita, desi:
-n-am terminat referatul
-mi s-a parut ca au stat cam mult: baieteii amindoi merg la gradinita si Ian incepuse sa se frece la ochi

In afara de aceste 2 aspecte, m-am bucurat si m-am minunat ce baiat mare am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

va salut de pe meleaguri mioritice. sunt praf de somn si cu gandul pe canalele din Amsterdam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, spor la treaba ! ma bucur ca ati avut o seara reusita chiar daca a fost prelungita

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Are cineva habar cum as putea gati...ouale ca sa constituie o masa de prinz? N-am nimic de mincare, nici din ce sa fac si vreau sa ies afara
Daca aveti idei, pliiiiiiiiiz salvati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Are cineva habar cum as putea gati...ouale ca sa constituie o masa de prinz? N-am nimic de mincare, nici din ce sa fac si vreau sa ies afara

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

In afara de oua umplute sau omleta zau de-mi vine vreo idee, ba da, oua la capac, ne faceam noi in studentie: frigeam cate o bucata mare de parizer caruia marginile i se ridicau in sus formand o cupa unde turnam oul si lasam sa se prajeasca asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

In afara de oua umplute sau omleta zau de-mi vine vreo idee, ba da, oua la capac, ne faceam noi in studentie: frigeam cate o bucata mare de parizer caruia marginile i se ridicau in sus formand o cupa unde turnam oul si lasam sa se prajeasca asa

Pffaaaaiiii ce pofta mi-ai facut !!!!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilink, tocmai ce-am sters "intimitatile" mele si te-as ruga sa faci si tu la fel cu cele doua citate pe care le ai in pagina 8 si 10. Multuu

Nu se stie niciodata ce terchea-berchea mai citeste pe-aci si apoi se gindeste sa faca un articol de ziar

Mergi la inceput

io terminai de sters geamurile, pusei sa fac mincare si mi-e cam foame... cred ca ma bag la rontait, desi e cam devreme ca sa-mi tina pina deseara la 9...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

va salut de pe meleaguri mioritice. sunt praf de somn si cu gandul pe canalele din Amsterdam.

bine revenisi :) ia o cafea

Mergi la inceput