Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa salut si noi pe aici va spuneam ca ma tot chinui sa invat pt un examen f important si acum ca sa fie meniul complet a intervenit o schimbare care pune sub semnul intrebarii utilitatea lui.L-a da dar daca nu reusesc si mai ales daca nu-mi va folosi la nimic?atata timp,nervi,bani pierduti as renunta dar imi pare rau de energia consumata pana acum.Si mai ales daca totusi imi va trebui si eu am renuntat? of,of in rest stam afara la greu,Miru e disperata-ieri desi batea un vant de sa te ia pe sus nu am scapat de ea pana nu am scos-o afara.Si ii zic mergem afara doar daca papam mancarea din castron(pe care mi-o refuzase cu gratie pana atunci).Si ea zice da dar imi face semn ca papa afara.Asa ca noi pe la 7 aseara eram in leagan si aproape imi inamortise (de frig)mana pe castron.Dar ea era bine mersi ar mai fi stat mult si bine afara Miru si-a dat mult drumul in ultimul timp la vorba.Nu are inca vocabularul unora din pufi dar e ok.Asa de rau imi pare ca nu e si tati aici langa ea sa o vada...e grozava perioada asta Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Eu zic sa nu renunti. Daca renunti sigur pierzi ceva, cum ar fi efortul de pana acum. Asa sigur e ceva de castigat.
Felicitari pentru vorbitul Mirunei. Noi suntem in urma.
Cat despre frigul in curte, l-am experimentat si noi aseara.
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Eu zic sa nu renunti. Daca renunti sigur pierzi ceva, cum ar fi efortul de pana acum. Asa sigur e ceva de castigat. Felicitari pentru vorbitul Mirunei. Noi suntem in urma. Cat despre frigul in curte, l-am experimentat si noi aseara. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
dasfeta si eu sunt de parerea ca nu trebuie sa renunti, chiar daca dupa absolvire n-ai ce face cu diploma... eh, si aici intervine intrebarea pentru ce invatam - diplome, promovari, recunoastere exterioara sau... viata, experienta, largire orizont de cunostinte, etc.
mie imi place sa invat ca sa stiu si poate aceasta stiinta ma ajut sa-mi fac mai bine treaba... vreau sa fiu cea mai buna daca se poate sau sa ajung la un anumit nivel de expert...
dar tu trebuie sa stii mai bine la ce te poate ajuta acel examen, acea materie, noi ne putem da doar cu parerea ...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela hm...am tot citit despre parerile fetelor despre reactia ta asupra elei....nu stiu ce sa zic....probabil la prima strigare si eu as fi de acord cu ele...pe de alta parte nu vreau sa-ti iau apararea insa cred ca e destul de greu sa ai 2 copii de varste diferite...si apoi sunt f sigura ca fiecare dintre noi si-a pierdut controlul intr-un fel sau altul...si nu o data...dar n-a avut tupeul sa prezinte public intamplarea. eu personal...nu sunt mandra de unele reactii nervoase pe care le-am avut ... offf...nimeni nu-i perfect si din pacate cat traim invatam... ...am invatat sa ne obisnuim cu noi gravide..apoi cu bb-ii nostri...cu copilasii...copiii...adolescentii....apoi incetul cu incetul dupa ce-am invatat sa traim fiecare etapa alaturi de ei....va trebui sa invatam sa traim cu ei....cand se poate...sa ne obisnuim cu gandul ca nimic nu e vesnic.... rux...esti debordant de sincera...prb asa esti si acasa...asa esti tu...si cred ca nu m-as obisnui cu tine altfel...insa ela e la o varsta delicata cred ca da senzatia ca e matura...doar da senzatia din teribilism...are nevoie de tine...cred ca tre sa speculezi momentul cand tre s-o tratezi ca pe un adult...sa se simta...strong....si momente cand sa o vezi bb mic... trage jiji de mine Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
aaa, nu stiu ce vad eu in fata asta de ma blameaza toata lumea "lasa in pace fata!" asta e subiect de introspectie profunda...
si ca sa va confirm supozitiile...
ieri Ela l-a batut pe ala micu' ... pentru ca-i darama zidul de carti, ea le punea la loc si el le darama iar (mica lui placere s-o enerveze pe Ela) si l-a plesnit desi eu il aparam si am incasat si eu vreo 3 palme si m-am convins ca le-a dat cu mult naduf si ciuda si putere... si am amenintat-o in fel si chip, am pus-o sa-si ceara iertare, sa promita ca nu mai face, never-ever... eram grava si serioasa si ea parea sa nu inteleaga gravitatea faptelor ei, o luase ca pe o joaca de-a fratii... m-am abtinut sa nu o croiesc si eu la randul meu (ca asa e in tenis)... dar maine poimaine astept sa ma trezesc cu observatii la gradi ca ala micu bate alti copii...
ce-a fost asta, o alta manifestare a geloziei?
blue_flower spune:
Buna fetelor.
Am intrat sa va zic ca suntem mai bine. Tusim, dar nu mai e ca saptamana trecuta.
Dani azi a fost prima zi la gradi, de 1 saptamana nu l-am mai dus.
In rest....asa...mai pe dupa cortina. Va citesc.
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Buna fetelor. Am intrat sa va zic ca suntem mai bine. Tusim, dar nu mai e ca saptamana trecuta. Dani azi a fost prima zi la gradi, de 1 saptamana nu l-am mai dus. In rest....asa...mai pe dupa cortina. Va citesc. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Ma bucur ca sunteti mai bine.
Tudor tuseste f rar, daca plange sau ceva de genul acesta si cand il aspir in nas ca tot mai colecteaza muci albiciosi (nu curg dar se strang acolo).
Daca reusiti sa tusiti e bine, ca asa se elimina mucuozitatile.
Ruxita spune:
cine a mai dat colargol la copil?
ieri am facut rost de o sticluta si am incercat sa-i picur in nas, n-am putut cu pipeta originala, am schimbat dopul cu unul de vibrocil, si i-am bagat in nas cu pipeta aia... i-a tasnit borsul pe nas (parca ar fi iod) si dimineata era tot uscat cuiva i-ar putea parea cruste de sange sau mai stiu eu ce...
cum se da calorgolul?
ana_g spune:
tomaca, are 21 de saptamani, dar am ramas in urma cu semnatura....
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
evyme spune:
citat din mesajul lui Ruxita cine a mai dat colargol la copil? ieri am facut rost de o sticluta si am incercat sa-i picur in nas, n-am putut cu pipeta originala, am schimbat dopul cu unul de vibrocil, si i-am bagat in nas cu pipeta aia... i-a tasnit borsul pe nas (parca ar fi iod) si dimineata era tot uscat cuiva i-ar putea parea cruste de sange sau mai stiu eu ce... cum se da calorgolul? Life is good! |
Eu i-am dat colargol, iar dr noastra mi-a zis asa: pus ser fiziologic in nas, aspirat, dupa 10 min. pus vibrocil in nas, aspirat, dupa 10 min pus colargol. Dupa ce i-am facut schema asta de 3 ori pe zi am scapat de muci in vreo 4-5 zile (la noi de obicei tin muuuuuuuult mucii) Si eu tot cu pipeta de la vibrocil i-am pus, nu-i prea place, dar sta sa-i pun, acum s-a invatat si-mi aduce singur sticluta din frigider (stii ca se tine la frigider, da?) Intr-adevar, este maroniu si pateaza, m-a avertizat dr de la inceput, dar cel putin la noi a fost foarte eficient.