Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 8

Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Eu i-am dat colargol, iar dr noastra mi-a zis asa: pus ser fiziologic in nas, aspirat, dupa 10 min. pus vibrocil in nas, aspirat, dupa 10 min pus colargol. Dupa ce i-am facut schema asta de 3 ori pe zi am scapat de muci in vreo 4-5 zile (la noi de obicei tin muuuuuuuult mucii ![]() din 10.02.2010 ![]() ![]() ![]() Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!! |
aha, mersi de toata schema! cu ce aspiri tu nasul? simplu tras de nas si pus sa sufle? ca nu vrea sa sufle sau sufla cat o musca...
stiam ca e bun doar 30 zile de la deschidere, nu stiam de tinut la frigider, ca farmacista nu mi-a dat toate detaliile...

tomaca spune:
Am cautat si eu colargol, dar n-am gasit. Nu au substanta pentru preparare.
Schema mi se pare complicata, dar daca gasesc, incerc si eu.

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g tomaca, are 21 de saptamani, dar am ramas in urma cu semnatura.... _ mama lui Stefan, pui scump si ![]() |
Hai ca a trecut de jumatate. E flacau deja.

Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Am cautat si eu colargol, dar n-am gasit. Nu au substanta pentru preparare. Schema mi se pare complicata, dar daca gasesc, incerc si eu. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
eu am gasit la 6 lei la farmacia de langa magazinul Bia de pe Sebastian... poate ai drum incolo/incoace...

atlantique spune:
Buna!
Si eu pe aici, acum am reusit si eu sa citesc ca la mine nu a mers Dc-ul pana acum.
BF ma bucur sa aflu ca sunteti mai bine.
Tomaca, felicitari pentru albastreala!
Dastefa, eu zic sa-l dai, pacat de munca de pana acum si dupa cum se procedeaza la noi, nu se stie cand vei avea nevoie de el din nou.
Felicitari Mirunei pentru vorbarie! Intr-adevar iti vine sa-i mananci in perioada asta.
Lali, bine ati revenit! Felicitari pentru vestile bune!
Ruxita, e grele cu geloziile astea....Si eu as avea tendinta sa cer mai mult de la un copil de 16 ani, dar pana la urma la orice varsta tot copil este. Probabil incearca sa-ti atraga atentia printr-un comportament negativ, cred ca este prea mandra ca sa iti spuna direct ceea ce isi doreste.
Ana, Lorex, Alexa, Dece

dastefa spune:
sal#537;ut fetelor
multumesc de incurajari
asa si voi face,merg mai departe si om vedea ce o fi
mai bine sa-mi para rau de timpul banii pierduti decat sa-mi reprosez mai taraiu ca nu am incercat
o sa incerc sa fac zilele astea un filmulet cu Miru facand gimnastica. Cum ea o imita pe Daria in TOT ce face s-a apucat evident si de gimnastica.Cand vreau sa ma amuz un pic le starnesc la o tura de antrenament

Ruxita spune:
citat din mesajul lui dastefa sal#537;ut fetelor multumesc de incurajari asa si voi face,merg mai departe si om vedea ce o fi mai bine sa-mi para rau de timpul banii pierduti decat sa-mi reprosez mai taraiu ca nu am incercat o sa incerc sa fac zilele astea un filmulet cu Miru facand gimnastica. Cum ea o imita pe Daria in TOT ce face s-a apucat evident si de gimnastica.Cand vreau sa ma amuz un pic le starnesc la o tura de antrenament ![]() Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
ce fain... si Kay imita copii de vreo 3-5 ani din parc, ala se apleaca se apleaca si el, ala se ridica, si Kay il urmeaza, ala rade, si Kay rade... a naibii, si pe noi de ce nu ne imita???
stiu de purcelusi, ca e mai indicat sa tii 2 ca sa se indemne la mancat (un purcel creste mai greu cand e singur)... acuma, na si pliosc comparatie ca nuca in perete, dar sper ca ati inteles ideea... unde-s doi, puterea creste...

decenuela spune:
neatza , frumoase doamne...
o coffe fierbinte pt dv....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

evyme spune:
citat din mesajul lui tomaca Am cautat si eu colargol, dar n-am gasit. Nu au substanta pentru preparare. Schema mi se pare complicata, dar daca gasesc, incerc si eu. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Incearca la farmaciile mici, de cartier, ca la alea mari nici eu n-am gasit...

evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
aha, mersi de toata schema! cu ce aspiri tu nasul? simplu tras de nas si pus sa sufle? ca nu vrea sa sufle sau sufla cat o musca... stiam ca e bun doar 30 zile de la deschidere, nu stiam de tinut la frigider, ca farmacista nu mi-a dat toate detaliile... Life is good! |
Dr se referea sa-l aspir cu batista bebelusului/pompita, dar eu il pun doar sa sufle. Bine, el sufla cu destul de multa putere, asa ca merge sa-l las doar asa.