Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

adica MP

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Aaaaaaaahh! M-am luminat
Ma gandesc mereu la ea. A disparut dintr-o data. Nu mai stim nimic despre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna

va citesc din umbra, stiti, dar mai greu cu scrisu, mi-am iesit si din mana......si acum sunt pe fuga, asa ca voi fi pe scurt, cu liniutze

- sarcina merge bine, ma simt imensa, desi inca nu sunt.....vineri am fost la eco morfo si se pare ca DPN ar fi chiar pe 3 august, dar bineinteles ca o sa apara mai devreme....statea cu capul in jos, iar din faptul ca nu mi-a zis nimic inseamna ca nu e neaparat ceva neobisnuit...stefan in ultima luna s-a asezat cu capul in jos, btw.....nu a vrut sa ne arate fatza, insa s-a vazut clar ca e baietel

- stefan maseleshte la greu cu toti nervii si alte "bunatati" aferente.....eh, ultima runda si gata, formatie completa de dinti!
alintat si razgaiat la greu.....uneori mi-e groaza de momentele cand voi avea in carca si un sugar.......

- ati schimbat parola? vreau si eu!!!!

- tomaca, BF, sunteti bine acum, nu?

- simply, da, sunt tare dragalasi acum....ma topesc cand incepe sa "cante".....are un glas atat de...nu stiu....stiti si voi.....

- vaccinuri...da, doar alea "obligatorii"....

- lalitica, super vesti, Doamne-ajuta!!
ce mai face MP? ne e dor de ea!

- ...gata, am uitat.....cam asta am fost. va pup pe toate!

a, PS: ruxi, da, ai alte pretentii de la un copil de 16 ani, dar totusi..."ragi ca o vaca".....s-o fi amuzat ea, dar ce-i in sufletul ei...te-ai gandit ca gelozia asta de care zici tu e poate totusi bine intemeiata din punctul ei de vedere? adica....din mesajele pe care le scrii aici, rezulta f clar, cel putin pt mine, ca cel mic e preferatul. nu inseamna ca pe ela nu o iubesti la fel de mult, nu zic asta....dar sunt mici chestii care daca eu pe forum le observ, poate observa si ea.........nu te supara, nu te judec, sa stii....dar mai gandeste-te putin la comportamentul ei vis-a-vis de ea.

_
mama lui Stefan, pui scump si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna

a, PS: ruxi, da, ai alte pretentii de la un copil de 16 ani, dar totusi..."ragi ca o vaca".....s-o fi amuzat ea, dar ce-i in sufletul ei...te-ai gandit ca gelozia asta de care zici tu e poate totusi bine intemeiata din punctul ei de vedere? adica....din mesajele pe care le scrii aici, rezulta f clar, cel putin pt mine, ca cel mic e preferatul. nu inseamna ca pe ela nu o iubesti la fel de mult, nu zic asta....dar sunt mici chestii care daca eu pe forum le observ, poate observa si ea.........nu te supara, nu te judec, sa stii....dar mai gandeste-te putin la comportamentul ei vis-a-vis de ea.

_

ce ti-i si cu datul din casa... te legi la cap ca sa te doara... altfel, imi asum critica voastra "constructiva"... sunt momentele alea cand nu esti mandra de tine ca mama, si stii si intelegi si totusi...
sunt momente cand nu mai stiu cum sa ma apropii de ea, cand ma scoate in shuturi din camera ei, cand n-are chef de imbratisarile mele, cand se uita la mine de parca as fi o ...o... (hai fara vaci care rag)... e momentul cand simti ca copilul a crescut si nu mai are nevoie de tine (spre deosebire de cel mic care are nevoie mai tot timpul)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ana eu ti-am trimis PM, poti sa verifici te rog

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

simply, da, mersi pt PM

ruxi, haide, nu am vrut sa te supar...da, imi amintesc si eu comportament de dat in shuturi afara din camera pe mama/ tata....iar dupa ce tata s-a prapadit, tare m-au mai durut momentele alea...ma rog, asta-i alta poveste....tot timpul va avea nevoie de tine, sa nu crezi altfel...ea cu siguranta nu crede ca nu mai are nevoie de tine, doar ca se simte f matura si responsabila, cum ma simteam de altfel si eu......

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
si noi pe aici
va spuneam ca ma tot chinui sa invat pt un examen f important
si acum ca sa fie meniul complet a intervenit o schimbare care pune sub semnul intrebarii utilitatea lui.L-a da dar daca nu reusesc si mai ales daca nu-mi va folosi la nimic?atata timp,nervi,bani pierduti
as renunta dar imi pare rau de energia consumata pana acum.Si mai ales daca totusi imi va trebui si eu am renuntat?
of,of
in rest stam afara la greu,Miru e disperata-ieri desi batea un vant de sa te ia pe sus nu am scapat de ea pana nu am scos-o afara.Si ii zic mergem afara doar daca papam mancarea din castron(pe care mi-o refuzase cu gratie pana atunci).Si ea zice da dar imi face semn ca papa afara.Asa ca noi pe la 7 aseara eram in leagan si aproape imi inamortise (de frig)mana pe castron.Dar ea era bine mersi ar mai fi stat mult si bine afara

Miru si-a dat mult drumul in ultimul timp la vorba.Nu are inca vocabularul unora din pufi dar e ok.Asa de rau imi pare ca nu e si tati aici langa ea sa o vada...e grozava perioada asta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna

_

ce ti-i si cu datul din casa... te legi la cap ca sa te doara... altfel, imi asum critica voastra "constructiva"... sunt momentele alea cand nu esti mandra de tine ca mama, si stii si intelegi si totusi...
sunt momente cand nu mai stiu cum sa ma apropii de ea, cand ma scoate in shuturi din camera ei, cand n-are chef de imbratisarile mele, cand se uita la mine de parca as fi o ...o... (hai fara vaci care rag)... e momentul cand simti ca copilul a crescut si nu mai are nevoie de tine (spre deosebire de cel mic care are nevoie mai tot timpul)...

Life is good!

hm...am tot citit despre parerile fetelor despre reactia ta asupra elei....nu stiu ce sa zic....probabil la prima strigare si eu as fi de acord cu ele...pe de alta parte nu vreau sa-ti iau apararea insa cred ca e destul de greu sa ai 2 copii de varste diferite...si apoi sunt f sigura ca fiecare dintre noi si-a pierdut controlul intr-un fel sau altul...si nu o data...dar n-a avut tupeul sa prezinte public intamplarea. eu personal...nu sunt mandra de unele reactii nervoase pe care le-am avut ...

offf...nimeni nu-i perfect si din pacate cat traim invatam...
...am invatat sa ne obisnuim cu noi gravide..apoi cu bb-ii nostri...cu copilasii...copiii...adolescentii....apoi incetul cu incetul dupa ce-am invatat sa traim fiecare etapa alaturi de ei....va trebui sa invatam sa traim cu ei....cand se poate...sa ne obisnuim cu gandul ca nimic nu e vesnic....

rux...esti debordant de sincera...prb asa esti si acasa...asa esti tu...si cred ca nu m-as obisnui cu tine altfel...insa ela e la o varsta delicata cred ca da senzatia ca e matura...doar da senzatia din teribilism...are nevoie de tine...cred ca tre sa speculezi momentul cand tre s-o tratezi ca pe un adult...sa se simta...strong....si momente cand sa o vezi bb mic...

trage jiji de mine

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza , frumoase doamne...

o coffe fierbinte pt dv....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

prezenta la apel

Mergi la inceput