Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 5
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Adica sa-i spui ca o fata desteapta nu ar pune o astfel de intrebare. Deductia logica ar spune ca daca nu e desteapta e proasta si e foarte dureros, mai ales ca ea cred ca voia sa-i spui ca o iubesti. E greu sa raspunzi la astfel de intrebari, dar poate ii spui ca nu ai copii preferati, tu ai o fata si un baiat. Raspunsul tau a sunat a critica, nu a motivare, iar critica o aduci comportamentului copilului, nu lui ca persoana (ceea ce poate sa-l faca sa creada ca e inferior cumva, ca e ceva in neregula cu el etc) lucruri care pe termen lung incep sa-i sadeasca neincrederea in sine. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
problema noastra (a mea si a sotului) ca uitam deseori ca Ela mai e copil si ca o tratam ca pe un adult (evident ne prindem intr-un final ca n-avem cu cine de unde si frustrarea noastra)... bine, daca vrea dovezi de iubire, n-are decat sa le "ceara" altfel, nu in detrimentul fratelui ei, nu iubiri exclusive, nu preferinte, nu discriminari, nu dovezi manipulatoare (cand vrea de fapt bani sau alte chestii), nu dovezi fortate, s.a.m.d. ... si eu ma astept ca ea la varsta ei sa inteleaga asta, sau sa-i dau de inteles, sa nu stiu... daca avea sa zicem 10 ani avea o scuza... dar la 16 mi-e greu sa gestionez "geloziile" ...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Am vazut in regulament ca scrie ca pe hainele copilului sa-i fie trecut numele. Sa vedem ce putem face pana luni, caci ar trebui sa cos pe dedesupt initialele lui. Probabil ca asta era ideea, sa nu le incurce. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
la noi nu se pierde si nu se confunda nimic... probabil ca functioneaza foarte bine acele bagaje incapatoare ale copilului, si-a murdarit haina, se scoate rucsacul, se ia de acolo alta curata, se baga haina murdara, se duce rucsacul in dulap...
adica pe toate hainele lui trebuie sa imprimi initialele lui??? (cu ce?)
tomaca spune:
Eu cred ca te intelgi mai usor cu un copil de 10 ani decat cu unul de 16 ani (daca mai e si suflet de artist...). Ca la adolescenti se trezeste spiritul dreptatii, al justitiarului, al neintelesului etc.
Cel putin eu la 10 ani administram banii in casa, iar la 16 ani ii taxam pe parinti pentru orice. Adolescentii sunt as de touchee unerori....cel putin eu... saream din orice
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
la noi nu se pierde si nu se confunda nimic... probabil ca functioneaza foarte bine acele bagaje incapatoare ale copilului, si-a murdarit haina, se scoate rucsacul, se ia de acolo alta curata, se baga haina murdara, se duce rucsacul in dulap... adica pe toate hainele lui trebuie sa imprimi initialele lui??? (cu ce?) Life is good! |
Cu ata
Editez ca sa imortalizez momentul celor 3000 mesaje
simplicity spune:
Tomaca Felicitari pt stelute
Si aici se pun etichete cu numele (sau numai initiale) pe hainute sau e cusut cu ata; am vazut si pe papucei(in interior scris initialele)
Simply,mami de fetita frumusica
lalitica2000 spune:
hello girls,
am intrat sa va spun ca am ajuns aseara acasa. Totul a fost bine, controlul a iesit bine, nu s-au produs modificari la inimioara, ceea ce e un lucru bun si asta inseamna ca operatia mai poate astepta.
Acum sunt prinsa la birou cu niste chestii de rezolvat dar intru maine sa va povestesc si aventurile de pe drum
va pup si va multumesc pentru gandurile bune.
PS: M-am intalnit si cu Cornelia...Super super fata...Pacat ca nu am reusit sa stau decat o ora...dar ne vom mai intalni
simplicity spune:
Lalitica ma bucur ca vestile sunt bune
Ariana doarme , un pic de liniste pt mine
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 hello girls, am intrat sa va spun ca am ajuns aseara acasa. Totul a fost bine, controlul a iesit bine, nu s-au produs modificari la inimioara, ceea ce e un lucru bun si asta inseamna ca operatia mai poate astepta. Acum sunt prinsa la birou cu niste chestii de rezolvat dar intru maine sa va povestesc si aventurile de pe drum va pup si va multumesc pentru gandurile bune. PS: M-am intalnit si cu Cornelia...Super super fata...Pacat ca nu am reusit sa stau decat o ora...dar ne vom mai intalni Lali de David luptatorul nostru |
bravo! super ca sunt vesti bune. lui David
Asteptam continuarea in episodul urmator.
PS Cine e Cornelia?