Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Eu acum mesteresc cover letters....f multe cerinte au, parca nu dau nici o sansa tinerilor care sunt la inceput de drum
Simply,mami de fetita frumusica
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Mai era si ceva de genul acesta www.magicare.ro/ingrijire-si-grija/la-plimbare/hamuri-marsupii-portbebe/littlelife-rucsac-cu-ham-testoasa" target="_blank">Alt rucsac , dar mi s-a parut de copil mai mare. Cred insa ca e mai incapator. Sa vedem cum va fi. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
si tu-ti imaginezi ca rucsacul o sa-l care el???
da, pt el ar fi bun un rucsac mai mic si mai vesel... pt tot ce-ti trebuie pt gradi, un rucsac pt tine...
lorex spune:
Tomaca,
Merci de raspuns.
Despre rucsac. Si bobi are rucsac dar nu-l foloseste ca eu duc o data o sacosa de haine la gradi si biberonul sta acolo deci..ce sa faca cu rucsacul?
Ma cam deranjeaza putin ca fetele mai incurca hainele intre ele si cum vine ea acasa cu haine straine poate ca si hainele ei ajung pe la altii. Eu am grija sa le duc inapoi dar poate alte mame nu se preocupa de asta..zic si eu..
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si eu vreau sa-i iau un rucsac nou si caut unul mai incapator... aw, il duc luni si-l iau vineri, deci nu e musai sa fie extra-vesel... in rucsac ar trebui sa incapa o juma de bax de pampersi, 2 randuri de dres-bluze, papucii de interior, pijamaua, plus ... sa zicem, siropelele (de tuse, de muci, de vitamine, etc.)... deci mai mare. Life is good! |
de 2 L ajunge? Tudor inca nu doarme acolo si scu siropelele sper sa nu avem nevoie.
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Fetelor am cumparat ieri de la Lidl niste salata Valerianella si nu stiu cum s-o consum. E prima oara cand cumpar. Cu niste mozzarela si rosii cherry merge? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Nici nu stiu ce este. Suna a valeriana.
miremia spune:
Simply am primit, ms!
L-am trimis si lui Nyny, replay la un mesaj mai vechi.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui simplicity Eu acum mesteresc cover letters....f multe cerinte au, parca nu dau nici o sansa tinerilor care sunt la inceput de drum Simply,mami de fetita frumusica |
simply, valorifica-ti doctoratul in dezvoltare infantila si relatii interumane!
Bafta!
tomaca spune:
da, asa e, dar incearca tu sa-i dai raspunsul "corect"! - Mama, pe care din noi doi ne iubesti mai mult? Care este copilul tau preferat? - Niciunul din voi doi nu sunteti copiii mei preferati? Ambii sunteti copiii mei preferati? (de obicei ii zic ca ea este fetita mea preferata, iar Kay este baietelul meu preferat) ... faza cu vaca, chiar a fost amuzanta... din gura sotului meu probabil ar fi ofensat-o, nu si dintr-a mea... parol! este ingrozitor de pushy... nu stiu cum sa explic, la ea o rugaminte suna ca un ordin si daca nu-i fac pe plac ma terorizeaza cu insistente, dar nu intr-un mod placut... k, hai ca m-am intins, n-am decat sa-mi educ mai bine copilu (ambii copii) Life is good! |
Adica sa-i spui ca o fata desteapta nu ar pune o astfel de intrebare. Deductia logica ar spune ca daca nu e desteapta e proasta si e foarte dureros, mai ales ca ea cred ca voia sa-i spui ca o iubesti.
E greu sa raspunzi la astfel de intrebari, dar poate ii spui ca nu ai copii preferati, tu ai o fata si un baiat. Raspunsul tau a sunat a critica, nu a motivare, iar critica o aduci comportamentului copilului, nu lui ca persoana (ceea ce poate sa-l faca sa creada ca e inferior cumva, ca e ceva in neregula cu el etc) lucruri care pe termen lung incep sa-i sadeasca neincrederea in sine.
tomaca spune:
si tu-ti imaginezi ca rucsacul o sa-l care el??? da, pt el ar fi bun un rucsac mai mic si mai vesel... pt tot ce-ti trebuie pt gradi, un rucsac pt tine... Life is good! |
Nu sigur ca nu, ca e greu. Ma gandeam sa i-l duc eu, dar sa fie totusi haios. Mi-a trecut prin cap si varianta sa i-l dau lui pe cel de jucarie ca sa aiba sentimentul ca face si el ceva important, are o respinsabilitate, duce sacul cu bibe si "aia" + suzi = album cu poze sau ce-i dau eu sa aiba de la mine in ziua aceea. Restul sa le car eu.
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Tomaca, Merci de raspuns. Despre rucsac. Si bobi are rucsac dar nu-l foloseste ca eu duc o data o sacosa de haine la gradi si biberonul sta acolo deci..ce sa faca cu rucsacul? Ma cam deranjeaza putin ca fetele mai incurca hainele intre ele si cum vine ea acasa cu haine straine poate ca si hainele ei ajung pe la altii. Eu am grija sa le duc inapoi dar poate alte mame nu se preocupa de asta..zic si eu.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Am vazut in regulament ca scrie ca pe hainele copilului sa-i fie trecut numele. Sa vedem ce putem face pana luni, caci ar trebui sa cos pe dedesupt initialele lui. Probabil ca asta era ideea, sa nu le incurce.