Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Mai era si ceva de genul acesta www.magicare.ro/ingrijire-si-grija/la-plimbare/hamuri-marsupii-portbebe/littlelife-rucsac-cu-ham-testoasa" target="_blank">Alt rucsac , dar mi s-a parut de copil mai mare. Cred insa ca e mai incapator. Sa vedem cum va fi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sa fie un capitol plin cu vesti bune

Am vazut pozele lui Kiti , un cavaler de nota 20 , iar mami lui arata bestial

Eu sunt asa coplesita de emotii(atunci cand nu sunt prea stresata ) cand vad cate face si zice Ariana, in fiecare zi; imi place la nebunie blandetea si bunatatea ei , cateodata ma intreb oare ce pot face mai mult?; sunt sigura ca si voi traiti zilnic sentimentul asta de euforie sufleteasca, e o varsta tare frumoasa(chiar daca e "terrible twos " cateodata devine "sweet twos") .

Am facut in weekend papanasi dupa reteta www.adihadean.ro/2009/03/papanasi/" target="_blank">asta , v-o recomand din suflet , sunt f gustosi

Simply,mami de fetita frumusica

Subscriu! L-am vazut si eu pe Kiti. Un adevarat foto-model.
Parca intreba / propunea cineva o sedinta foto cu pufi. Mi s-a parut mie, sau a ramas ceva in aer?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

haideti la

n-am mai scris de un car de timp...am citit dar nu am fost in the mood...

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Multumiri!

La papanasul lui Simply, nu raspund.

Mergi la inceput

Astazi vreau sa ma duc in drum spre casa, sa las dosarul lui Tudor la gradi. Am toate actele, inclusiv adeverinta, dar pe aceea nu o las ca e antedatata A scris-o doctorita cu data de 31.03 ca sa nu avem nicio problema.
Si sa las si cartea Mintea absorbanta, ca i-am facut copie, dar cred ca am intarziat cu termenul de inapoinere , dar cu boala asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Gata am terminat, adica sper ca nu am omis pe nimeni(Nyny cred ca ai casuta plina ori nu ai activat PM)

Tomaca inca 9 mesaje si te albastresti

Mergi la inceput

Ca m-a intrebat lorex ce mi-au facut la spital si n-am vazut intrebarea.
Ce-i de la ambulanta mi-au pus o perfuzie cu cortizon, am asteptat sa-mi fie mai bine si nu-mi era, asa ca am plecat la spital.
Intre spitale (care erau pline de gripati, erau speriati deja la camerele de garda) mi-am mai revenit. Pana la urma am ajuns la o camera de garda de plamani unde nu era nimeni (norocul meu) si mi-au mai pus o perfuzie cu algocalmin (alta branula, evident ) si m-au trimis acasa sa continui tratamentul cu zinat (desi eu cred ca pe langa supra solicitare cum ziceau ei, pastila de zinat de luni dimineata, mi-a pus capac).
Norocul meu ca a fost bun, corpul meu adica, a rezistat. Nu ma refeream la algocalmin, care cred ca era bun, era in termen.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Gata am terminat, adica sper ca nu am omis pe nimeni(Nyny cred ca ai casuta plina ori nu ai activat PM)

Tomaca inca 9 mesaje si te albastresti

Da, Simply, daca ma ajutati, azi poate ma coafez.

Iar imi spune sa astept 60 secunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ruxi, parerea mea e ca nu i-ai dat un raspuns prea corect Elei. Eu cred ca are nevoie sa auda de la tine ca o iubesti, poate mai des decat o faci. E la o varsta complicata si poate observa si ea ca faci diferente fata de Kay. Si cu siguranta e geloasa. Chiar daca a crescut, e totusi un suflet de copil.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

da, asa e, dar incearca tu sa-i dai raspunsul "corect"!

- Mama, pe care din noi doi ne iubesti mai mult? Care este copilul tau preferat?
- Niciunul din voi doi nu sunteti copiii mei preferati? Ambii sunteti copiii mei preferati?
(de obicei ii zic ca ea este fetita mea preferata, iar Kay este baietelul meu preferat)

... faza cu vaca, chiar a fost amuzanta... din gura sotului meu probabil ar fi ofensat-o, nu si dintr-a mea... parol! este ingrozitor de pushy... nu stiu cum sa explic, la ea o rugaminte suna ca un ordin si daca nu-i fac pe plac ma terorizeaza cu insistente, dar nu intr-un mod placut... k, hai ca m-am intins, n-am decat sa-mi educ mai bine copilu (ambii copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

i-am cumparat ieri lui Tudor www.okazii.ro/rechizite/ghiozdan/ghiozdan-ghiozdanel-rucsac-animalut-leu-leut-din-plus-plush-pentru-copii-gradinita-plimbare-dragut-simpatic-cadou-ideal-mos-craciun-a57884822" target="_blank">rucsac pentru gradi, dar nu stiu daca incape mare lucru.

Cele care ii duceti pe pufi la gradi, ce fel de rucsac aveti si ce bagati in el? Eu am vrut sa fie ceva mai vesel. Stiu ca trebuie sa-i pun un rand de schimburi, plus pampers, plus "aia"= carpa lui, pus un biberon cu apa, plus suzi (just in case), vreau sa-i pun si o jucarie de acasa, dr poate o pierde.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

si eu vreau sa-i iau un rucsac nou si caut unul mai incapator... aw, il duc luni si-l iau vineri, deci nu e musai sa fie extra-vesel...

in rucsac ar trebui sa incapa o juma de bax de pampersi, 2 randuri de dres-bluze, papucii de interior, pijamaua, plus ... sa zicem, siropelele (de tuse, de muci, de vitamine, etc.)...

deci mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetelor am cumparat ieri de la Lidl niste salata Valerianella si nu stiu cum s-o consum. E prima oara cand cumpar. Cu niste mozzarela si rosii cherry merge?

Mergi la inceput