Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply sa aveti zile mai usoare de acum inainte!

Si Mara ma chinuie cu adormitul, azi din fericire parca a adormit mai usor, singura in patutul ei, dupa ce si-a cantat si s-a foit o vreme.

Rux si mie imi place Ikea. Noi am mers des in ultima vreme pt ca am tot avut de luat una alta si pt ca ne era in drum.
Mi se pare foarte bine organizat, poate pt ca il stim foarte bine deja, iar preturile mi s epar super ok. Produsele le gasesti pe site si fara sa iti faci cont.
In schimb m-a disperat rau de tot reclama lor de pe forum zilele trecute.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
va invit la o
Alicredo super vestea ...ce frumos.....
sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos
Intotdeauna mi-am zis ca mi-ar place sa am 3 copii dar cred ca ne multumim cu atat
dar oricum de la 1 la 2 merita facut pasul.Ma uit la ale mele ce frumos se iau impreuna.Mi s-ar parea destul de goala viata fiecareia fara cealalta

acu vreo 2 saptamani cand ma frasuiam eu mai tare cu intrebarea a da sau a nu da examen m-am gandit ca ar fi bine sa schimb natura stresului pe principiul cui pe cui se scoate.Asa ca am convocat meseriasul sa-mi zugraveasca livingul.Noroc ca e un tip f serios si sper eu pe joi sa incep sa le pun la loc( a inceput ieri).Asa ca Miruna sta afara la greu,bine ca e vremea cat de cat acceptabila
iar dumineca plec la Londra,nu era programat dar a gasit sotul niste bilete mai convenabile asa ca ne-am bagat.Initial am vreut mai multe zile dar am ramas la 5 ca si asa e aiurea perioada pt maicamea cu teburile de dinainte de sarbatori,cu pusul in gradina
dar pana la urma a acceptat sa stea cu fetele.Adevarul e ca ii vine destul de greu sa se descurce cu amandoua.N-a sta niciodata mai mult de 2-3 ore cu amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza , dragelor,...sarumana de coffe dastefa...f buna...

tomaca, felicitari pt buturel...ce emotionant...e o etapa, o sa o depaseasca....e normal sa reactioneze asa.

nu stiu de ce...dar celemai mai emotii le-am av pt kay...poate ca a prezentat ruxita in modul ei sincer....habar n-am . cert e caasteptam cu sufletul la gura sa ne mai zica cate ceva

noi...asteptam pana la toamna...sau panala40...nu sunt sigura

rux... sa stapanti sanatosi toate achizitiile. tin minte ca am fostpt prima datala ikea in grecia, nu era la noi si mi se paruse wow...ce tare...apoi , intr-una din cartile citite...am citit de spre afacerea ikea...conceptul.etc. m-am mai dezumflat un pic. asta e si ideea pt toate buzunarele incluzand aici si faptul ca le poti monta singur. eu n-am prea fost la noi, decat de vreo 2-3 ori...mi s-a parut aglomerat insa, cu siguranta se gaseste ce cauti. In vastele mele...aparamente...n-am avut incotro decat sa fac mobila la comanda pt a valorifica spatiul..asa ca...

noi nu mai avem caldura de vreo 2 sat ceea ce ma dispera. ac merge non stop pe caldura...am luat calorifer in camera la jiji....mai ink o aeroterma in camera amre. n-ar fi frig...dar la parter se simte si mai si, avand in vedere ca suntem precum clocitorile , obisnuiti cu 27-28....am mai intepenit si zilele astea la iesirea nr 2...cate2 ore...ASTEPTAM CALDURA...

lali..sa stapaneasca sanatos david cizmulitele..si noi avem o pereche si suntf utile pe vremede ploaie sau candsunt ink balti..pt ca...directia este spre acolo..

atlantiq spor la treburi ...si tuturor celor care shmotruiesc de paste...
de data asta sunt deficitara la cap asta, efectiv n-am timp desi mi-as dori...

sa aveti o zi super ( era sa scariu we)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna dimi!

Multumesc de cafea Dastefa Londra....wooow, distractie placuta!

Lali, sa stapaniti sanatosi cizmulitele! Musai ne trebuie si noua o pereche ca baltile sunt placerea lui.

Simply, recuperare rapida cumnatului tau!

Ruxita mie imi place de la Ikea modul de oragnizare al bucatariei; imi plac f tare separatoarele acelea de sertare, dar inca nu am ajuns sa le am ca imi este greu sa-mi conving barbatul sa ajungem pe acolo...

Mire Alex nici nu adoarme singur....trebuie sa stau cu el in pat si sa-i cant, dar nu ma deranjeaza, asa ca o sa continuam la fel pana cand o sa vrea el.

Copilul meu s-a plimbat cu tractorul duminica si i-a placut f mult. El este foarte incantat de tot felul de utilaje, asa ca nici nu ma astepatm la altceva.

M-am enervat cumplit ieri in parc pentru ca au primit unii autorizatie sa inchirieze carturi si bineinteles ca nu respecta nici un traseu ci se plimba prin tot parcul si fac tot felul de scheme. La un moment dat se intreceau la locul de joaca amenajat pentru copii si a trebuit sa-l iau pe Alex in brate ca sa nu il loveasca. M-am gandit sa le fac reclamatie, dar sotul meu zice ca prea o fac eu pe justitiara.....Tipul care le inchiriaza a zis ca el nu poate sa ii stapaneasca pe cei care se plimba cu ele si ca el le da regulamentul sa-l citeasca....Asa ca toata plimbarea a trebuit sa tin copilul langa mine sa nu-l loveasca cineva, ca parcul era plin de elevi de liceu care se plimbau cu carturile. Se pare ca saptamana aceasta este "scoala altfel" adk nu fac ore

Azi mergem in celalat parc, dar acolo pe singura alee pe care putea sa alerge au incdeput sa circule masini...desi nu este permis....asta-i tara noastra.....

Noi avem o problema cu faptul ca nu vrea sa faca kk la olita. Azi dimi s-a dus intr-un colt si a facut acolo si cand m-am uitat la el mi-a zis "nu uita mine". Daca il asez pe olita cand il vad ca vrea sa faca ori se inhiba si nu face nimic ori nu vrea sa stea si plange si atunci nu insist ca sa nu prinda ura.
In weekend l-am tinut cu chilotei si i-a udat de fiecare data si nici macar nu l-a deranjat ca l-am lasat cu ei uzi la fund
Si, nu, nu vrea nici la wc desi are un reductor care ii place....
Cred ca trebuie sa mai astept, dar mi se pare ca este destul de mare si daca poate sa imi ceara "cicolata" cred ca ar trebui sa poata sa imi ceara si olita, nu?

Gata....v-am zapacit destul cu problemele mele....

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza , dragelor,...sarumana de coffe dastefa...f buna...

tomaca, felicitari pt buturel...ce emotionant...e o etapa, o sa o depaseasca....e normal sa reactioneze asa.

nu stiu de ce...dar celemai mai emotii le-am av pt kay...poate ca a prezentat ruxita in modul ei sincer....habar n-am . cert e caasteptam cu sufletul la gura sa ne mai zica cate ceva

noi...asteptam pana la toamna...sau panala40...nu sunt sigura

rux... sa stapanti sanatosi toate achizitiile. tin minte ca am fostpt prima datala ikea in grecia, nu era la noi si mi se paruse wow...ce tare...apoi , intr-una din cartile citite...am citit de spre afacerea ikea...conceptul.etc. m-am mai dezumflat un pic. asta e si ideea pt toate buzunarele incluzand aici si faptul ca le poti monta singur. eu n-am prea fost la noi, decat de vreo 2-3 ori...mi s-a parut aglomerat insa, cu siguranta se gaseste ce cauti. In vastele mele...aparamente...n-am avut incotro decat sa fac mobila la comanda pt a valorifica spatiul..asa ca...

noi nu mai avem caldura de vreo 2 sat ceea ce ma dispera. ac merge non stop pe caldura...am luat calorifer in camera la jiji....mai ink o aeroterma in camera amre. n-ar fi frig...dar la parter se simte si mai si, avand in vedere ca suntem precum clocitorile , obisnuiti cu 27-28....am mai intepenit si zilele astea la iesirea nr 2...cate2 ore...ASTEPTAM CALDURA...

lali..sa stapaneasca sanatos david cizmulitele..si noi avem o pereche si suntf utile pe vremede ploaie sau candsunt ink balti..pt ca...directia este spre acolo..

atlantiq spor la treburi ...si tuturor celor care shmotruiesc de paste...
de data asta sunt deficitara la cap asta, efectiv n-am timp desi mi-as dori...

sa aveti o zi super ( era sa scariu we)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

ah, mersi (de emotii)... dar cred ca a fost din cauza ca am facut eu mare tam-tam! (asa fac eu tam-tam din orice )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza doamnelor!

Atlantique tare aiurea cu parcul, m-as fi revoltat si eu.

Dastefa sa aveti o vacanta superba, o meritati din plin!

Sa va spun de Mara, cand se joaca cu plastilina (incepe imediat dupa ce se da jos din pat), pune bucati una peste alta si imi spune ca face ori un iepure, ori un cal, ori un pui. Evident ca face doar o gramada de plastilina, fara forma, dar e bine ca are imaginatie.
Cand deseneaza (mazgaleste) imi tot spune ca deseneaza flori sau pisici......E bine ca inca nu stie sa ma intrebe pe mine ce a desenat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza doamnelor!

Atlantique tare aiurea cu parcul, m-as fi revoltat si eu.

Dastefa sa aveti o vacanta superba, o meritati din plin!

Sa va spun de Mara, cand se joaca cu plastilina (incepe imediat dupa ce se da jos din pat), pune bucati una peste alta si imi spune ca face ori un iepure, ori un cal, ori un pui. Evident ca face doar o gramada de plastilina, fara forma, dar e bine ca are imaginatie.
Cand deseneaza (mazgaleste) imi tot spune ca deseneaza flori sau pisici......E bine ca inca nu stie sa ma intrebe pe mine ce a desenat.

si mai stii ce e bine? ca nu te pune pe tine sa-i faci si cal si pisici si pui si elefanti si masini si trenulete s.a.m.d.

pe noi Kay ne pune sa desenam diverse chestii, numai ieri seara taica-su i-a desenat elicopter, avion, trenulet, camion, masina, autobus... si i-am facut observatie ca nu desenase o bicicleta si o motocicleta ca sa aiba parcul de masini complet...

Bravo pt imaginatie!!!

Mergi la inceput

... dar sa zic si eu ce ma dispera...

faptul ca nu accepta sa fie imbracat oricum... azi am fortat nota, ba chiar l-am tras si de-un cretz, pentru ca in fiecare dimineata imi scoate cate 3-4 fire albe, ca nu accepta sa-l imbrac decat cu anumite haine, chiar daca acele haine (pantaloni, bluze) sunt deja murdare si puse bine la spalat... eh, n-am incotro, sau le spal si am noroc sa se usuce peste noapte sau il imbrac cu ele asa jegoase... ceea ce s-a intamplat azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Salutare,

Fetele sunt si eu pe aici cu cafeluta de amiaza

Spor la treaba mamicilor care sunt in pline pregatiri/curatenie. Eu inca nu, desi sarbatoresc Sfintele Pasti duminica aceasta.

Am o stare de bine, desi mi-am inceput ziua cam naspa ; dar vreau sa fiu din ce in ce mai optimista(ca prea multi ani am fost pesimista) , am zis sa incerc sa vad cum e viata cand esti mai mult optimist decat pesimist; desi unele imprejurari parca imi pun piedici, dar depun efort

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Atlantique nu stiu de ce am asa un sentiment ca ai fi suparata(sau trista), sper sa ma insel , eu oricum iti trimit o mare imbratisare

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput