Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 17
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Am pus poze cu prima zi de gradi Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Super Tudorel! Mie mi se pare fresh in poze.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Super Tudorel! Mie mi se pare fresh in poze. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cam asa dupa mesajul directoarei:
Doamna Denisa Popescu,
Ne cerem scuze ca nu am fost prezente nici eu, nici Cristina, dimineata cand l-ati adus pe Tudor.
Cristina se ocupa de micul dejun al celor mici, iar eu am fost prinsa intr-o intalnire, anuntata in ultimul moment, la banca.
Tudor a fost bine pentru prima lui zi in gradinita. A continuat sa planga, dar nu cu lacrimi ci mai mult o revolta ca a fost lasat aici. S-a implicat in cateva acitivitati, mai ales cele cu apa, caci asta ii linisteste pe ei cel mai mult.
Si-a aratat curiozitatea fata de materialele din clasa, dar si fata de activitatile copiilor.
Reactiile lui vis a vis de gradinita si pentru prima zi sunt absolut normale.
Trebuie incurajat si asigurat ca de fiecare data mama, bunica sau tata vor veni sa il ia de la gradinita.
E foarte bine ca astazi l-a luat bunica mai devreme deoarece nu a apucat sa-i vada pe ceilalti copii care pleaca acasa cu parintii.
Maine putem incerca pana la 11.30.
Mama mi-a zis ca a plecat vesel, a zis Pa-pa, a fost bucuros pe stada, acasa. Eu i-am zis ca poate a fost bucuros ca a plecat de la gradi
Dar cand a dormit, a visat ceva urat si s-a trezit plangand si zicand "Data, data (gata)". Ne-au spus ca poate sa aiba cosmaruri.
atlantique spune:
Buna!
Tomaca, ce pas important! Imi place f mult ca directoarea ti-a scris despre cum a fost prima zi pentru Tudor. La noi asta este inca sf. Noi nu avem decat 2 gradi particulare dar una este fff slaba, asa ca ramane doar una si daca nu este concurenta....
Simply, merci de intrebare, suntem bine! Acum sunt ceva mai ocupata cu programul administrativ (de, vine Pastele si ca tot romanu' trebuie sa fac curatenie, desi fac tot timpul, dar asa ne-a intrat in sistem), plus feciorul care ma solicita tot timpul, nu stiu ce se intampla ca are iar o perioada de atasament, vrea doar la mine...
atlantique spune:
Tomaca, era sa uit....imi place tare poza pe care o ai la mesaje. Foarte amuzanta; este in cinstea celor 3000 de mesaje?
Ruxita spune:
tomaca, felicitari pentru prima zi de gradi!!! foarte draguta directoarea, daca isi face timp pentru comunicare personalizata cu fiecare parinte in parte (sau PR-ul e pasiunea ei...)
apropo,de Ikea, mie imi place! ca model de business, de organizare, de relatii cu clientela, de cum poti sa-ti ridici singur produsele, care sunt si foarte usor de montat (adica chiar si pentru o femeie nu foarte tehnica ca mine)... imi plac produsele lor promotionale si faptul ca gasesti mobilier pt toate buzunarele, de la foarte scump si de calitate, la foarte ieftin si nepretentios... imi plac si ideile lor de organizare, prezentare...
si apropo, ca sa nu bati magazinul fara prea mult succes, e de studiat un pic oferta inainte de a ajunge in magazin... faci cont pe site, studiezi produsele, masori, verifici, faci lista, te duci cu lista gata facuta... noi am luat toate produsele in mai putin de 2 ore, jumatate era deja facuta si stiam si de undele ridicam din depozit... si am facut vezi doamne si o economie importanta ca ne-am dus dupa o biblioteca si ajunsila fata locului ne-am orientat rapid spre alta biblioteca mai ieftina(cu pret galben) si astfel mi-am permis si covorul de 270 lei!!! si scaunul rotativ (nu plastic, ci moale si cu husa)... mi-am promis ca ma mai duc, macar la 3 luni, dar tot asa cu chestii clare in cap ce vreau, cum vreau... cu titlu de alt proiect casnic (dotari in bucatarie sau organizare dulapuri de haine, spatiu de joaca pt copil sau sistem de intretinere (spalat-uscat-calcat-aranjat) haine)...
Ruxita spune:
si de transport... se ajunge chiar foarte usor, am luat un 131 de nu mai stiu unde (il poti lua si din Romana)... si am dus toate produsele la transport, le-am etichetat si am platit pe 11 colete 85 de lei... (pt canapea de ex. la 300 m de casa am dat 130 lei)...si ni le-au adus in usa...
simplicity spune:
Hop si eu la ceas de seara(noapte deja
)
Am avut o zi super grea, iar acum in loc sa dorm trebuie sa ii fac surorii mele scrisori de recomandare , si in engleza
;
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Ruxita e ok acum, adica se recupereaza, dar e acasa la el (ceea ce e bine)
Simply,mami de fetita frumusica