Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 16

blue_flower spune:
Felicitari Alicredo! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii!

tomaca spune:
Buna dimineata si de la noi,
Azi e prima zi de gradi. A plecat cam marait caci a trebui sa-l scol la 8 fara (s-a culcat tarziu ieri seara si s-a trezit pe la 6.30 dupa suzeta si s-a culcat la loc), el care la 7 e fresh. Asa ca era putin cam fara chef, dar s-a urnit pana la urma cand a auzit de masina si de "tii = copiii", numai ca pt el copiii = parc mi-am dat seama, ca la gradi s-a oprit in parculet o tura, dar a plecat cumintel cu noi (ca i-am zis ca ne-a asteapta tati la gradi cu rucsacul).
Din graba, ne-am lasat unul pe altul (adica eu pe mama care a zis ca a luat toate bagajele) si am uitat rucsacul cu schimburi si pampersi . Asa ca s-a intors tati dupa el, timp in care noi am stat prin parculetul de langa gradi.
Nu voia sa urce la clasa lui (cred ca a simtit ce se intampla), la dus tati si l-a lasat cu dna. A plans putin, dar i-au dat sa scrie si s-a linistit o perioada. Dupa aceea am inteles ca a plans iar (plangea o fetita din grupa lui, ma mir ca merge de mai mult timp acolo, e fata patroanei) si la luat o educatoare si la tinut la sacul special cu surprize si stat numai cu el.
Azi il luam mai devreme.
Daca am timp, pun niste poze.

tomaca spune:
Ruxi - sa le stapaniti sanatosi. Ati dat un pret bun pentru cate ati cumparat.
O performanta si mai mare mi s-a parut ca ai putut sa cumperi de la Ikea. Noi am fost de 2 ori si n-am inteles nimic. E drept ca era si Tudor si-l enerva forfota...

simplicity spune:
Buna dimineata,
Hop si eu la cafeluta
Ruxita sa stapaniti sanatosi noile achizitii
Lali eu ma bucur ca totusi ai fost obosita din cauza unei petreceri , e bine ca mai iesiti
Tomaca sper ca Tudor sa se acomodeze usor la gradi . Tot am vrut sa te intreb de ce pui in apa(cand ii faci baie lui Tudor )praf de ginger(e bun pt raceli? ).
Simply,mami de fetita frumusica

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Hop si eu la cafeluta ![]() ![]() Ruxita sa stapaniti sanatosi noile achizitii Lali eu ma bucur ca totusi ai fost obosita din cauza unei petreceri ![]() Tomaca sper ca Tudor sa se acomodeze usor la gradi ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Am pus praf de ghimbir atunci cand a avut febra, ca e bun pentru scazut febra.

blue_flower spune:
Ca tot veni vorba de Ikea. Noi mergem f f f rar la ikea, pe motiv ca e departe si e prea mare pentru nervii nostri.
Dar ieri a trebuit sa mergem sa luam un pat. Copilul meu a racnit 3 ore incontinuu, "aca:ta la noi" - vroia acasa si acasa incontinuu, lui ii place acasa, nu in magazine, nu in aglomeratie.
3 ore a durat sa ne alegem un pat si sa reusim sa iesim de acolo, cu tot cu pat.....pe langa faptul ca mi s-a parut f f scump....dar nu mai aveam masina (am avut o duba imprumutata pt uichend) decat atunci, cateva ore, pat trebuia sa luam....asa ca hai sa ne hotaram.
Am dat 25milioane pe un pat si o saltea. Si nici macar nu e de lemn masiv, ci din rumegus din ala de al lor.....iar nu mai calc pe acolo vreun an.....daca mai luam si comoda si mai stiu eu ce altceva....fiecare chestie e 5-600 lei....tablia de la pat se vinde separat, noptierele separat, somiera separat...ca si cum poti cumpara pat fara somiera....mda...stilul ikea nu e si stilul meu, dar ....na, acum am pat de la ei.
o zi usoara sa aveti.

simplicity spune:
Tomaca merci de raspuns, eu ramasesem fixata pe denumirea lui englezeasca

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Ca tot veni vorba de Ikea. Noi mergem f f f rar la ikea, pe motiv ca e departe si e prea mare pentru nervii nostri. Dar ieri a trebuit sa mergem sa luam un pat. Copilul meu a racnit 3 ore incontinuu, "aca:ta la noi" - vroia acasa si acasa incontinuu, lui ii place acasa, nu in magazine, nu in aglomeratie. 3 ore a durat sa ne alegem un pat si sa reusim sa iesim de acolo, cu tot cu pat.....pe langa faptul ca mi s-a parut f f scump....dar nu mai aveam masina (am avut o duba imprumutata pt uichend) decat atunci, cateva ore, pat trebuia sa luam....asa ca hai sa ne hotaram. Am dat 25milioane pe un pat si o saltea. Si nici macar nu e de lemn masiv, ci din rumegus din ala de al lor.....iar nu mai calc pe acolo vreun an.....daca mai luam si comoda si mai stiu eu ce altceva....fiecare chestie e 5-600 lei....tablia de la pat se vinde separat, noptierele separat, somiera separat...ca si cum poti cumpara pat fara somiera....mda...stilul ikea nu e si stilul meu, dar ....na, acum am pat de la ei. o zi usoara sa aveti. ![]() Mama fericita |
Aceeasi impresie am si eu.

simplicity spune:
Atlantique cum mai esti?
Nyny cum stati cu sanatatea?
Noi am avut un weekend linistit, plimbari si in rest in casa(joaca&co) .
Lali sa stii ca si mie mi se pare o perioada frumoasa si ca te poti intelege mai bine cu ei;Ariana il pupa pe taica-su aproape non-stop(chiar si cand o cearta) pe mine o data la cateva zile , dar eu sunt "vrajitoare cea rea" : <trebuie sa faci nani, trebuie sa mananci, trebuie sa faci baie etc>

desprecopii spune:
dragi mamici de pufuleti,
am o invitatie la concurs pentru voi, de la Nivea Baby - la acest topic. Va asteptam cu sfaturile voastre.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook