Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 16
blue_flower spune:
Felicitari Alicredo! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii!
tomaca spune:
Buna dimineata si de la noi,
Azi e prima zi de gradi. A plecat cam marait caci a trebui sa-l scol la 8 fara (s-a culcat tarziu ieri seara si s-a trezit pe la 6.30 dupa suzeta si s-a culcat la loc), el care la 7 e fresh. Asa ca era putin cam fara chef, dar s-a urnit pana la urma cand a auzit de masina si de "tii = copiii", numai ca pt el copiii = parc mi-am dat seama, ca la gradi s-a oprit in parculet o tura, dar a plecat cumintel cu noi (ca i-am zis ca ne-a asteapta tati la gradi cu rucsacul).
Din graba, ne-am lasat unul pe altul (adica eu pe mama care a zis ca a luat toate bagajele) si am uitat rucsacul cu schimburi si pampersi . Asa ca s-a intors tati dupa el, timp in care noi am stat prin parculetul de langa gradi.
Nu voia sa urce la clasa lui (cred ca a simtit ce se intampla), la dus tati si l-a lasat cu dna. A plans putin, dar i-au dat sa scrie si s-a linistit o perioada. Dupa aceea am inteles ca a plans iar (plangea o fetita din grupa lui, ma mir ca merge de mai mult timp acolo, e fata patroanei) si la luat o educatoare si la tinut la sacul special cu surprize si stat numai cu el.
Azi il luam mai devreme.
Daca am timp, pun niste poze.
tomaca spune:
Ruxi - sa le stapaniti sanatosi. Ati dat un pret bun pentru cate ati cumparat.
O performanta si mai mare mi s-a parut ca ai putut sa cumperi de la Ikea. Noi am fost de 2 ori si n-am inteles nimic. E drept ca era si Tudor si-l enerva forfota...
simplicity spune:
Buna dimineata,
Hop si eu la cafeluta
Ruxita sa stapaniti sanatosi noile achizitii
Lali eu ma bucur ca totusi ai fost obosita din cauza unei petreceri , e bine ca mai iesiti
Tomaca sper ca Tudor sa se acomodeze usor la gradi . Tot am vrut sa te intreb de ce pui in apa(cand ii faci baie lui Tudor )praf de ginger(e bun pt raceli? ).
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Hop si eu la cafeluta Ruxita sa stapaniti sanatosi noile achizitii Lali eu ma bucur ca totusi ai fost obosita din cauza unei petreceri , e bine ca mai iesiti Tomaca sper ca Tudor sa se acomodeze usor la gradi . Tot am vrut sa te intreb de ce pui in apa(cand ii faci baie lui Tudor )praf de ginger(e bun pt raceli? ). Simply,mami de fetita frumusica |
Am pus praf de ghimbir atunci cand a avut febra, ca e bun pentru scazut febra.
blue_flower spune:
Ca tot veni vorba de Ikea. Noi mergem f f f rar la ikea, pe motiv ca e departe si e prea mare pentru nervii nostri.
Dar ieri a trebuit sa mergem sa luam un pat. Copilul meu a racnit 3 ore incontinuu, "aca:ta la noi" - vroia acasa si acasa incontinuu, lui ii place acasa, nu in magazine, nu in aglomeratie.
3 ore a durat sa ne alegem un pat si sa reusim sa iesim de acolo, cu tot cu pat.....pe langa faptul ca mi s-a parut f f scump....dar nu mai aveam masina (am avut o duba imprumutata pt uichend) decat atunci, cateva ore, pat trebuia sa luam....asa ca hai sa ne hotaram.
Am dat 25milioane pe un pat si o saltea. Si nici macar nu e de lemn masiv, ci din rumegus din ala de al lor.....iar nu mai calc pe acolo vreun an.....daca mai luam si comoda si mai stiu eu ce altceva....fiecare chestie e 5-600 lei....tablia de la pat se vinde separat, noptierele separat, somiera separat...ca si cum poti cumpara pat fara somiera....mda...stilul ikea nu e si stilul meu, dar ....na, acum am pat de la ei.
o zi usoara sa aveti.
simplicity spune:
Tomaca merci de raspuns, eu ramasesem fixata pe denumirea lui englezeasca
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Ca tot veni vorba de Ikea. Noi mergem f f f rar la ikea, pe motiv ca e departe si e prea mare pentru nervii nostri. Dar ieri a trebuit sa mergem sa luam un pat. Copilul meu a racnit 3 ore incontinuu, "aca:ta la noi" - vroia acasa si acasa incontinuu, lui ii place acasa, nu in magazine, nu in aglomeratie. 3 ore a durat sa ne alegem un pat si sa reusim sa iesim de acolo, cu tot cu pat.....pe langa faptul ca mi s-a parut f f scump....dar nu mai aveam masina (am avut o duba imprumutata pt uichend) decat atunci, cateva ore, pat trebuia sa luam....asa ca hai sa ne hotaram. Am dat 25milioane pe un pat si o saltea. Si nici macar nu e de lemn masiv, ci din rumegus din ala de al lor.....iar nu mai calc pe acolo vreun an.....daca mai luam si comoda si mai stiu eu ce altceva....fiecare chestie e 5-600 lei....tablia de la pat se vinde separat, noptierele separat, somiera separat...ca si cum poti cumpara pat fara somiera....mda...stilul ikea nu e si stilul meu, dar ....na, acum am pat de la ei. o zi usoara sa aveti. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Aceeasi impresie am si eu.
simplicity spune:
Atlantique cum mai esti?
Nyny cum stati cu sanatatea?
Noi am avut un weekend linistit, plimbari si in rest in casa(joaca&co) .
Lali sa stii ca si mie mi se pare o perioada frumoasa si ca te poti intelege mai bine cu ei;Ariana il pupa pe taica-su aproape non-stop(chiar si cand o cearta) pe mine o data la cateva zile , dar eu sunt "vrajitoare cea rea" : <trebuie sa faci nani, trebuie sa mananci, trebuie sa faci baie etc>
desprecopii spune:
dragi mamici de pufuleti,
am o invitatie la concurs pentru voi, de la Nivea Baby - la acest topic. Va asteptam cu sfaturile voastre.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook