Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Cartile in format electronic ar fi : "Eu te-am facut eu te omor"(suna ciudat dar e contrariul si "parinti straluciti profesori fascinanti"

Si eu ii dau body, dar vad ca e cam complicat atunci cand ajungem la capitolul "potty training"

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna!

dau si eu buzna pe aici...ca acasa...

Am am avut o zi baftoasa de cumparaturi ikea... o biblioteca, o comoda tv, e etajera pt living, 3 etajere debarale, un scaun rotativ pt birou,o masuta de cafea, un cuier inhol, plus bonus pt ca am fost cuminte un covor mare flocos cu ditamai firu (vreo 7 cm)... toate la un pret de... 12 mln! si cutii de pus pe dulapuri si un inaltator sa ajunga Kay la chiuveta...

abia astept sa vina maine transportul sa incepem montajul sa ma fac si io femeie gospodina cu carti puse frumos pe policioare, s.a.m.d.

cea mai incantata sunt de flocos, o sa putem sta pe jos boiereste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

mire, faceti omuletzi de zapada? adica stie sa modeleze??? singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mire, faceti omuletzi de zapada? adica stie sa modeleze??? singura?

Life is good!

Ei, nu chiar....incearca sa faca si ea niste bile, nu-i prea ies, in schimb pune bilele facute de mine unele peste altele si lipeste nasul omului de zapada.
Ieri a fost prima zi cand s-a jucat cu plastilina, azi a amestecat toate culorile si a tercut la opere de arta, construieste un fel de vulcan din bucati mici, pe care le aseaza cu grija si cu maxima conecntrare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ruxita sa le stapaniti sanatosi!
Covor cu fir lung (nu cel mai lung) de la Ikea avem si noi, e pufos tare dar si bucatile mici de plastilina se strecoara usor printre fire.....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza. Cofeeee pt toate fetele...

Nu intra omu' o saptamana si ce gaseste cand vine acasa?... uraaa.. ne inmultim

FELICITARI ALICREDO !!!

Cred ca de la petrecerea de ziua ta se trage, nu? Sa fie intr-un ceas bun, bebe sanatos si sarcina usoara.

Revin dupa ce culc copiii. puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Bunaaa!

Vad ca toata lumea isi face de cap in weekend. Bravo!

Merci de cafea Nyny

Ruxita, sa stapanesti sanatatoasa achizitiile. Si eu tot covor cu firul lung am in living (si mai este si crem) si subscriu la ce a zis Miremia, se scoate f greu plastelina din el....dar merita.

Mire, astept sa imi aduca cineva o carte despre care zice ca este f buna. Se numeste " Copii sunt din rai" de John Grey. Dupa ce ma uit prin ea iti zic daca merita.

O zi frumoasa doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza... haideti dragelor la cofeee

Sunt pe fuga ca tre' sa ma pregatesc de serv. Am incercat sa o trezesc si pe Mara pt gradi dar n-am avut sanse.. o las in pace.

Voi ce faceti? Cum ati petrecut in weekend?

si sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

de cafea nyny

si eu de abia l-am trezit pe Dragos...efectiv l-am dus aproape adormit..de...azi noapte la 12 cine alerga de noi prin casa ca nu vroia sa se culce

ma duc sa fac si o cafea reala ca mi se inchid ochii pe tastatura

o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

ce mai liniste pe aici, ce a mai suflat vantul.

week-end-ul a trecut repede, ca de obicei. Din cauza vremii baietii meu nu au mai fost la Ferma Animalelor, asa ca sotul meu l-a scos pe David la Mall iar eu mi-am petrecut dimineata la work-shopu-ul pe tema diabetului si pe urma am gatit o lasagna super buna. Seara am fost la o petrecere si ne-am intors pe la 2 dimineata. M-am odihnit atat de nasol de la 2-7, ca ieri am fost varza toata ziua si mai mult am stat prin pat. Nu stiu, nu aveam putere sa fac ceva. Am avut noroc ca sotul meu l-a luat pe David si a plecat cu el de acasa, ca sa pot si eu dormi sa ma refac. Eu stiu ca imbatranim si nu mai tinem la oboseala, dar sa fiu chiar asa sfarsita, nu am simtit demult.

Imi place tot mai mult de David, e nu stiu cum sa zic...tot mai dragut si te intelegi cu el tot mai bine...astept doar cu mare interes sa-si dea drumul la vorba mai mult.

Vineri i-am cumparat din Mall niste cizmulite pentru ploaie...Doamne era atat de incantat de ele, numai cu ele a stat incaltat in casa si afara.

Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!

Mergi la inceput