Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Atlantique nu stiu de ce am asa un sentiment ca ai fi suparata(sau trista), sper sa ma insel , eu oricum iti trimit o mare imbratisare

Simply,mami de fetita frumusica

Simply, merci! Ma surprinzi....
Cred ca esti o persoana extrem de sensibila la cei din jur, daca fara sa ma cunosti personal, ti-ai dat seama ca sunt altfel decat de obicei doar din niste mesaje.
Imi scot palaria in fata ta!
Ariana nu o sa-ti poata ascunde mai nimic.

Nu sunt trista, doar ca sunt mai apatica, fara un motiv anume....cred ca-i astenia de primavara, lipsa activitatii (alta decat cea de doctor in dezvoltare infantila, ca mai vreau sa vad si rezultate imediate, nu peste 5-6 ani)....dar trec toate. In iunie il duc pe Alex la gradi si imi mai revin...cred ca incep sa ma plafonez, cred ca pot sa fac mai mult decat copil, curatenie, mancare, dar nu am mai facut de mult altceva.

aaaa si mai e ceva, sunt grasa tare si eu cand sunt grasa sunt si suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

O cafea fierbinte si aromata. Doriti?

Atlantique, sa fii mai bine. Ai fost tare haioasa cu "grasa si suparata"

Dastefa, distractie placuta la Londra! Suna tare, tare bine.

Mire, felicitari pt initiativa Marei! M mai mult strica ce construim noi.

Rux, si noi cu toane la imbracat. Dar cu hainutele din cosul de rufe muradre n-am imbracat-o, cat s-ar jeli. De obicei incerc sa-i ofer 2-3 alternative potrivite situatiei. Uneori tine.

O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza..

sar'na pt cofee Haircut. Ce mai faceti voi?

Incerc sa recuperez cate un pic ca altfel nu mai reusesc...

Simply multumesc de intrebare, suntem bine. Mara n-a mai facut febra fix dupa prima doza de AB.

Atlantiq hai, nu mai fii suparata taman acum cand e asa frumos afara.

Mire cu intarziere multumesc pt PM. Tare haioasa Marutza cu plastilina ei.

Tomaca, merci pt pontul cu ghimbirul. Ce mai spune Tudorel de gradi?

Dav nu face fize la imbracat.. la cat de rar a iesit afara iarna asta, cand aude de plecare ar fi in stare sa se imbrace singur. Daca vine vorba si de "mocheta" (tricicleta)... ma ajuta si pe mine sa ma imbrac.

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neatza!

Haircut, buna cafeluta! Ms

Multumim pentru aprecieri . Nu voi nominaliza, ca sa nu uit pe cineva, din greseala.

Lali, ma bucur ca v-ati intors cu bine si ca e bine!

Rux, sa va fie de bine achizitiile. Si tie multa rabdare cu copiii. Si intelegere de la ei.

Tomaca, frumusel s-a facut Tudorel! Sa va fie de bine debutul la gradi.

Mirela, frumos povesteti cum se joaca Mara cu plastelina.

Atlantiq

Nyny

Noi suntem bine, ne pregatim de curatenie, adica imi fac curaj.
Eh, intr-o garsoniera, in 4 ore termini toata curatenia, dar cand nu-i chef, ce sa fac?

Kiti e voinicel, si se pare cu alergii. Ne plimbam pe la doctor si urmeaza sa ii facem un test pt 20 de alergeni. Ieri dupa-amiaza i-a facut pt praf de casa si histamine si inca ceva. Cica la histamine este, si sa avem grija la praf. Ramane sa facem testul mai mare (ii ia sange) si vedem mai clar. Pana atunci nu lapte de vaca, ou ca atare (doar in preparate), cioco, cacao, alune, fructe de mare. Ocazional peste. Sa indepartez plusuri si chestii care tin praful. Si sa il duc in colectivitate. Sa faca virozele mai mici si mai dese.
Acum na, ca tot ma plangeam eu ca nu mosteneste si de la mine, ceva .
Voi ati facut careva panel4 pediatric? Testul de alergii. Sunt curioasa.

Despre bona...ne-am intalnit cu o tanti, pare om bun, dar nu prea o vad cu energia necesara unui copil de 2 ani. Mai cautam.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Noi fugim afara!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

neatza!

gata ati cafelit-o?

micki, imi pare rau de alergii... cum se manifesta? cat te-au costat toate analizele si unde le-ai facut? (4 mln?) la ce medic ai fost? ma intere si pt mine ca mi se spune ca as avea rinita alergica... si pt Ela cu eczema ei de la maini, care i-a trecut, dar care inseamna teren alergic... mama mea se plange in ultima vreme de alergii severe (in sensul ca nu-i mai trece mai cu nimic si nu mananca o gramada de lucruri) si nu era deloc alergica...

simply, ma surprinzi si pe mine de decizia pe care ai luat-o, sa fii mai optimista! Daca vrei ceva coaching sunt aici!!! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu ma pregatesc moral pentru intalnirea de sapt viitoare cu homeopatii... initial voi avea o discutie de vreo 2 ore cu un alt medic care imi va face o fisa a copilului si abia apoi ma voi intalni cu doc... oare ce-mi mai trebuie pt aceasta intalnire? (fisa medicala cu toate episoadele noastre de raceala, medicatie, vaccinuri, toate analizele facute)... tre sa ma pregatesc ca sa nu omit nimic, mai bine fac o lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna ziua stimate doamne,

Atlantique te inteleg perfect , stiu la ce te referi; e o perioada mai dificila, si eu m-am gandit la faza cu rezultatele, dar oricum as face tot mai tarziu se vor vedea.Eu una incerc sa accept situatia asa cum e, pt ca nu prea o pot schimba, dar o pot imbunatati, pot imbunatati felul in care ma simt(incercand sa nu gandesc negativ). Eu am testat pe mine, daca vad partea negativa parca mai rau ma simt in schimb daca sunt optimista parca sunt mai vioaie, sunt mai calma; evident ca nu functioneaza tot timpul,dar majoritatea timpului ma simt ok.

Cat despre cum arati nu cred ce spui de ce? fiindca am vazut poze si arati chiar bine;dar cum firea noastra de femeie e unica e normal sa vezi anumite "defecte", sa vrei mai mult. Eu sunt f slaba, dar orice as face tot asa raman, important e sa ma aranjez, sa ma simt bine in pielea mea si faptul ca sotului meu ii plac ,inca il atrag

Eu spun ca de tine depinde cum te simti, de cum privesti lucrurile; nu mereu merge cu atitudinea pozitiva dar macar in majoritatea cazurilor te vei simti mai bine.

Ruxita multumesc , cu siguranta o sa vin sa ma plang atunci "scutura-ma un pic"

Micki imi pare rau de alergii,sper ca totusi rezultatele analizelor sa fie bune si sa nu interzica f multe lucruri

Nyny ma bucur ca Mara e mai bine , dar tu cum esti?

Haircut ce mai faci?

Eu astazi m-am tuns, singura , nu imi mai suportam parul,ma simteam naspa ; asa ca am luat foarfeca si mi-am taiat parul pana la nivelul umerilor(chiar deasupra); ma simt EXTRAORDINAR, de multi ani nu am mai simtit asa usurare si bucurie.Eu m-am mai tuns singurica(nu e usor dar nici imposibil, si e oricum tunsoare clasica, fara filari si cine stie ce alte chestii) . Ma bucur f mult ca am facut asta . Cand se va trezi sotul cred ca va avea un soc, sper ca nu va fi prea dezamagit

O zi plina de fericire sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Woow Simply ce curaj ai avut ... ma bucur ca ti-a reusit tunsoarea si ca ti-a creeat asa o stare de bine , felicitari. Vrem pozeeee...

Despre mine ce pot sa zic... sunt bine si eu. Ma bucur de rutina zilnica: copii, servici, plimbari in parc (in unicul parc) cand ne permite vremea, curatenia de primavara doar ce-am terminat-o... siii cand mai prind ceva timp liber crosetez .

Ma gandeam ce mult am asteptat sa vina vremea frumoasa ca sa putem iesi afara si ce plictisiti o sa fim peste cateva luni de parcul nostru cel de toate zilele. Suntem atat de limitati aici.. efectiv nu ai unde sa te duci cu copilul in afara de parcul central si zoo. Ma scoate din sarite treaba asta.

Micki sa ai spor la curatenie. Nasol cu alergiile, sa-i dati repede de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

neatza!

gata ati cafelit-o?

micki, imi pare rau de alergii... cum se manifesta? cat te-au costat toate analizele si unde le-ai facut? (4 mln?) la ce medic ai fost? ma intere si pt mine ca mi se spune ca as avea rinita alergica... si pt Ela cu eczema ei de la maini, care i-a trecut, dar care inseamna teren alergic... mama mea se plange in ultima vreme de alergii severe (in sensul ca nu-i mai trece mai cu nimic si nu mananca o gramada de lucruri) si nu era deloc alergica...

simply, ma surprinzi si pe mine de decizia pe care ai luat-o, sa fii mai optimista! Daca vrei ceva coaching sunt aici!!! Felicitari!

Life is good!

L-am vazut cand alerga, dupa un timp, ca tusea sec. Nu tot timpul dar ceva il deranja. Si am zis ca sa nu fie de la pneumonia din noiembrie. Un rest, ceva. Si ne-am dus la Medlife, unde avem abonamente. Am zis macar sa fiu eu nebuna si sa mi se para. L-a ascutat la plamani, la inima, de fiecare data si nimic. Ne-a dat sa facem cateva analize de sange.
Pt alergii ne-a dat sa facem ig e total si ne-a costat 26 lei (cred ca si cu ceva reducere, daca nu, vezi pe site la ei ca au preturile).
Acela a iesit 240 in loc de max 60.
Am fost si la ORL, sa vedem poate sunt ceva polipi. Nimic.
Apoi ne-a dat trimitere la alergologie.
A facut acolo un test pe piele. Acela ne-a costat 45 lei (cred ca a fost cu reducere).
Si urmatorul test, panel 4 pediatric, ne costa 210 lei (la acesta nu avem reducere).
Consultatiile nimic (sunt incluse in abonament).

Cica: cu cat e mai curat si mediul mai steril cu atat mai rau pt copil. Doar ca praful de casa nu e prea bun, dar de aceea ne recomanda statul in colectivitate.

Iti mai zic dupa ce facem si ne ies rezultatele. Ideea e ca e o senbilitate, nu o boala.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ariana mi-a facut o surpriza in chilotei....kk

Voi le mai dati pufilor body-uri?

eu ii mai dau body-uri lui David. Mi se par tare practice, cel putin pana scapam de pampers, apoi oi vedea ce si cum.

Mergi la inceput