Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dupa o zi in care mi-a scos peri albi, Mara tocmai a reusit performanta sa-mi dea cu usa de la frigider in cap. Cred ca inceput incet sa mi se umfle arcada si nici arnigelul nu-l gasesc.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Ufff tare nasol, imi pare rau de lovitura; sper sa nu se umfle(vin rosu e bun cica la chestii de genul acesta)

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Dupa o zi in care mi-a scos peri albi, Mara tocmai a reusit performanta sa-mi dea cu usa de la frigider in cap. Cred ca inceput incet sa mi se umfle arcada si nici arnigelul nu-l gasesc.

Ufff tare nasol, imi pare rau de lovitura; sper sa nu se umfle(vin rosu e bun cica la chestii de genul acesta)

cum adica vin rosu? mai exact cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:

Citat:

cum adica vin rosu? mai exact cum se procedeaza?

Lali de David luptatorul nostru

Lali cred ca se pun comprese cu vin rosu.

Ms de sfat Simply, al meu zice ca nu se vede.

Mara a adormit la 10 fara, eu am tras o fuga la cumparaturi, cand m-am intors era fresh, isi scosese plastilina din dulap. Acum facem oameni de zapada rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

eu nu pot sa imi dau seama ce are Dragos..de vreo saptamana se trezeste noapte urland, cauta ceva...nu ne lasa sa il linistim...oare au inceput cosmarurile in forta?
in alta ordine de idei se pare ca incepe si la el o raceala, sper sa o tin in frau...

in legatura cu jobul..da...de pe 9 incep. O sa fac naveta de 2 ori pe saptamana acasa in primele 3 luni cat sunt in perioada de proba..si apoi daca totul merge ok vrem sa ne mutam cu totul in Bucuresti

ups..s-a trezit, ma striga...mamaaa, mamaaaa, ude e mama??

o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Alexa multumesc de cafeluta . Felicitari pt noul job

Eu cred ca deja au cosmaruri, fac niste conexiuni de te miri cum a putut ajunge la asa ceva (am citit in "Anii magici" niste chestii de am ramas ). Noi acum nu ne confruntam cu cosmaruri ci cu diferite temeri(clar trebuie multa rabdare) .

Sa aveti un weekend frumos(la noi e vreme urata )

Mergi la inceput

Lali cu vinul rosu e asa cum a spus si Mirela , comprese cu vin rosu(preferabil rece)

Mergi la inceput

Neatza doamne!

Simply, Alexa si eu ma minunez la ce le merge mintea.
Fetelor care cititi recomandati-mi si mie o carte despre psihologia copilului, una care vi s-a parut f interesanta.

Noi stam si azi in casa, sa ne treaca de tot raceala. Sa aveti un weekend insorit!

Mergi la inceput

Citat:

Neatza doamne!

Simply, Alexa si eu ma minunez la ce le merge mintea.
Fetelor care cititi recomandati-mi si mie o carte despre psihologia copilului, una care vi s-a parut f interesanta.

Noi stam si azi in casa, sa ne treaca de tot raceala. Sa aveti un weekend insorit!

Sanatate multa

Eu am 2 carti in format electronic care mi-au placut mult si m-au linistit atunci cand am simtit ca nu stiu ce sa fac(le pot trimite pe mail daca doresti).
"Anii magici"-Selma H. Fraiberg si "Minte absorbanta"-Maria Montessori mi se par interesante, cu informatii bune(din pacate nu le am in format electronic).

Mergi la inceput

Ariana mi-a facut o surpriza in chilotei....kk

Voi le mai dati pufilor body-uri?

Mergi la inceput

Citat:

Ariana mi-a facut o surpriza in chilotei....kk

Voi le mai dati pufilor body-uri?

Da, in fiecare zi. O sa-i mai dau doar pana in vara cred. I-am luat si eu chilotei, sa vedem daca o sa-i vrea.

Ms mult pt recomandari, o sa caut si eu Anii magici. In format electronic mi-e mai greu sa le citesc, nu ma pot concentra...imi fug ochii prin alte parti.

Mergi la inceput