Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 13

simplicity spune:
Noi ne-am intors de afara. Nu imi place ca s-a stricat vremea
Simply,mami de fetita frumusica

atlantique spune:
Alexa felicitari pentru job!
Simply ce albinuta! Toata ziua faci cate ceva!
Loredana fetita harnicuta!
Lorex, multa sanatate si sa dea DD sa aiba febra de la dinti Bobitza , desi sa stii ca mie nu mi-a facut niciodata febra la eruptia dentara. Si al meu baloseste cum n-a balosit niciodata si sta toata ziua cu mana in gura (nici asta n-a facut la nici un dinte pana acum), cred ca-i ies maselele, dar nu vad nimic.
Dece, filmuletz, pls! Alex doar constata ca sunt acolo si ma apuca razand de ele, dar nu considera necesar sa faca si conversatie
Mire, ce program.....si la 5 i-ai dat iaurt? Nu vrea lapte praf sau de vaca?
Sorina, tot dupa cortina?
Tomaca

simplicity spune:
Lara Bravo
Lorex sa stii ca si eu i-am aratat Arianei de cand era mai mica si ori de cate am avut ocazia diferite ganganii mai mici sau mai mari, dar daca a venit o musca la ea cand era intr-o pasa proasta si a speriat-o a fost suficient sa capete o teama.
Simply,mami de fetita frumusica

lalitica2000 spune:
Ale1212xa felicitari pentru job...deci te faci bucuresteanca...sa fie intr-un ceas bun....asa ne vom vedea mai des la suc...iti doresc ca tranzitia de la Pitesti la Bucuresti sa fie cat mai usoara.
Mire da stiu ca Mara are un program care nu-ti lasa loc de plictiseala. Pana la urma la ce ora s-a trezit? Mi s-a mai intmplat si mie, dar foarte rar, sa se trezeasca David la ora 5, dar doar atunci cand a adormit pe la 7-8 seara dupa o zi plina si in care nu a dormit deloc.
Simply sa stii ca si eu mi-am propus pentru week-end sa fac o lasagna...sper sa-mi iasa ca nu am mai facut pana acum. Am vazut ieri in piata cartofi noi si abia astept sa imi fac si o portie din aia, cu patrunjel si cu o salata de varza...yami-yami...
Ce frumos te ajuta Ariana la bucatarie. Cred ca as putea sa iau si eu un scaunel pe care sa se urce David si sa-i dau si eu de lucru pe la bucatarie, asa m-ar lasa si pe mine sa bucataresc in liniste.
Dece musai sa filmezi momentele astea...mie tare mult imi place sa ma uit peste filmuletele cu David de cand era mai mic si facea tot felul de chestii. Raman niste amintiri frumoase.
Lorex sanatate tie si lui Bobita. Si lui david ii plac insectele. Zilele trecute de exemplu studia de zor o furnicuta , se tot apleca sa o vada mai bine si o urmarea cu privirea.
Loredana sa stii ca de obicei ajungem la aeroport cu 2 ore inainte de plecarea avionului, dar acum nu am avut cum deoarece in dimineata plecarii am avut controlul si de la spital am luat primul tren. Pana la urma nu era capat de tara daca mai stateam cateva zile in Dortmund, ca aveam mancare si haine pentru David, dar ma enervasem asa de tare ca pierdeam la mustata zborul. Pana la urma , important este ca la control a fost bine si cel putin pentru urmatoarele 6 luni stam linistiti ca nu trebuie sa mergem la operatie.
Sa stii ca urmatoarea data cand mai mergem in Germania vrem sa venim o zi in Hamburg sa mergem cu David la UKE, asa pentru o vizita de curtoazie, sa-l vada asistentele si doctorii de acolo, sa vada cum a crescut. Am pastrat legatura cu cateva asistente de acolo si cu o doctorita si le-am promis o vizita, asa ca poate ne vedem si noi...prin toamna, cam asa.
BF cei pe care ii striga sa vina la avion sunt cei care au trecut de chek-in si au boarding cardurile...noi ne-am facut chek-in-ul online dar tot aveam nevoie de cardurile de imbarcare...odata ce le ai pe alea, inseamna ca ai ajuns la aeroport si atunci da, asteapta dupa tine si te tot striga.
Dastefa si eu zic sa mergi sa dai examenul. Pacat de timpul si neuronii cosnumati. Cine stie cand iti va folosi acea diploma.
Ma enerveaza ca afara ploua, ca asta inseamna ca trebuie sa-mi las scuterul aici (la job) pana luni si aveam ceva treaba de rezolvat prin oras si tare bine mi-ar fi prins...asta e...mai stau un pic si poate se opreste
David maine are program de mers la Ferma Animalelor din Pantelimon. Eu am intalnire cu diabetoloaga lui si barbatii mei intre timp merg la ferma. Vor fi 3 tatici cu 3 copii de varste diferite (9 luni, 2 ani si 6 ani). Sunt curioasa ce o sa iasa din iesirea asta.

miremia spune:
Lali a ieist soarele pana la urma, spor la rezolvat treburile!
Si noi aveam in program ferma maine dar cum astia mici sunt muciosi si am inteles ca va fi cam vant, cred ca amanam.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr reteta succcesului....perseverenta, nu????? ce misto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
asta da...
Success is like being pregnant, everybody congratulates you, but nobody knows how many times your were f***** before you got there.

miremia spune:
Dupa o zi in care mi-a scos peri albi, Mara tocmai a reusit performanta sa-mi dea cu usa de la frigider in cap. Cred ca inceput incet sa mi se umfle arcada si nici arnigelul nu-l gasesc.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Dupa o zi in care mi-a scos peri albi, Mara tocmai a reusit performanta sa-mi dea cu usa de la frigider in cap. ![]() ![]() Mirela si ![]() |
offf Mire, imi pare rau...sper ca ai scapat fara cucui.
si noi cred ca amanam pana la urma vizita la ferma animalelor...dupa ploaia din seara asta, nu cred ca maine vor mai merge...vom vedea...