Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

vine bebe!!!!

suntem atat de fericiti! parca e prima oara!!!!

din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

"A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!"

Felicitari, Alicredo!!!!!
Super veste!
Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati unii de altii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alicredo Mii de felicitari!!! , uite ca a venit si bebele mult asteptat, o sarcina usoara, un bebe sanatos si David sa fie intelegator

Ne spui si noua secretul ?

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexa felicitari pt mutare

Dece ieri am facut ghiveci de legume cu pulpe la cuptor si lasagna(cu carne de curcan) . Pe weekend inca nu stiu ce fac , duminica stiu sigur ca fac pizza(e ritual) ; tu ce sugestii ai?

Mirela stiu cum e sa ai copil treaz la 5

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Waw, Alexa, Bafta!

Dece, pai sa-l filmezi mama, ca mai tarziu o sa-ti placa la nebunie sa revezi filmuletele. E pacat sa lasi sa treaca asa..neinregistrat!

Lali, wow...cred ca cedam nervos si nush cum reactionam...parca toate au stat impotriva voastra. Dar asta s-a intamplat doar ca sa-ti reamintesti ce sot minunat ai! ..ca poate uitasei :P

Mi-e mi-a expirat codeina asa ca am tusit cateva zile de am crezut ca-mi vomit plamanii..ieri l-am trimis pe-al meu la farmacie sa-mi ia ceva si i-a dat farmacista Paxeladine (aveam in casa dar nu stiam ca e bun). Mai nou bobi ar efebra de miercuri si nu-mi dau seama daca e de la dinti (ii curge din gura ca la bebelusi, sta sa sparga un canin si e nervoasa) sau e virus..

De gandaci si gaze nu ne temem, am invatta-o de mica sa puna mana pe insecte si animale ca sa nu fie crizata mai incolo. Poate va amintiti filmuletul de la 1 an cand tinea o rama in mana de s-au oripilat unele fete iar altele au crezut ca-i vreun pui de sharpe :)))
Acuma se chinuie sa puna mana pe gaze si sa prinda gandacei :))
La tara cand venea o albina spre ea statea nemiscata :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Alicredo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

vine bebe!!!!

te iubim puiule....!!!

"A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!"

Felicitari! Uite ca a venit repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

vine bebe!!!!

te iubim puiule....!!!

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reteta succcesului....perseverenta, nu?????

ce misto

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Alicredo,felicitari din suflet,stiu ca va doreati!Sa fiti sanatosi,sarcina usoara si bebe sanatos!

Lali,ma bucur mult ca sunt vesti bune,sa dea Dumnezeu sa fie mereu asa!Chiar ca ati avut peripetii!Acum stiu ca e deja trecut episodul,dar ati considerat cam putin timp pentru drum...Intr-o situatie din asta,se calculeaza 2 ore inainte de avion,si inca ceva in plus pentru eventuale probleme pe drum...Eu as fi calculat drumul cu trenurile,o jumatate de ora marja de siguranta plus doua ore inainte de decolare...In aeroport,daca ajungi mai repede,ai ce face,mai un magazin,mai un suc,ceva...Oricum,bine ca s-a rezolvat si ati ajuns in formatie completa acasa!

Lara doarme de pranz si eu butonez calculatorul...Sunt in curatenie de Paste si reorganizare dulapuri,sertare,etc,ca nu mai aveam spatiu de nici unele....Au fost cateva zile foarte frumoase,acum e un frig de mori si o vantoasa de te ia pe sus

Noutati nu prea avem,Lara are mereu cuvinte noi in portofoliu,e o cataratoare si jumatate,mergem acum la locul de joaca si se da pe tobogan singura,eu stau doar putin in spatele ei cand se urca pe scara si atat,e mare dejaMananca si doarme bine si e o iubire de fetita,lipicioasa si harnicuta,ma ajuta la vase,se urca pe scarita ei si amesteca in mancare,din astea

Va urez un sfarsit de saptamana frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:

vine bebe!!!!

te iubim puiule....!!!

wow....super alicredo! felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara ca un fulg si un bebe sanatos. Se simte din mesajul tau muuuuulta fericire. hai ca nu a fost chiar asa de lunga asteptarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Felicitari Alicredo!
Sarcina usoara si bebe sanatos sa va dea DD!

Mergi la inceput