LMA Tudor,Ioan,Anna,Ayanna! Fluturasi 2011 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Vad ca multi bebei sunt raciti, sanatate multa tuturor.Yasmi eu nu am facut vergeturi decat cateva pe sani si au trecut nu se mai cunosc, dar daca le-as fi avut cred ca as fi gandit ca tine.dar acum nu ne fac pe noi niste vergeturi cred ca sunt tratamente pt ele.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Mary , sanatate pt amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

DELIA multumesc!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia pai eu dau HOMEOGENE - caci asa se numesc la petra si antonia
sunt homeopate
si sunt special pt raGUSEALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MONAS felicitari pt datul jos din pat
pai stai ca scriam la voi mai devreme
si tocmai ce a luat prima cazatura din pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Yasmi nu m-am referit in nici un caz la o stare de lancezeala si acceptare fara nici plan de a reveniin forma, dar in primul rand trebuie sa accepti ca nu mai arati ca inainte si apoi iti faci un plan cum poti sa reajungi la formele initiale, ceea ce mie mi se pare imposibil in procentaj de 100%. Niciodata nu o sa mai avem nici una acei sani obraznici din adolescenta, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne complacem in situatie.
Intr-adevar cea mai urata din "semnele"astea mi se par vergeturile, care ma "dor" si pe mine cel mai mult cu toate ca am ft putine si aproape insesizabile. Vreau sa ma duc in vara asta la niste sedinte de MNS.Este vorba de ace minuscule care iti strapung pielea si care lezeaza dermul in mod controlat si minuscul, corpul incearca sa vindece zona afectata producand local mai mult colagen si elastina,care duce la ameliorarea semnelor de vergeturi,cosuri rani mai mult sau mai putin superficiale. Am auzit ca rezultatele sunt bune (dar nu disparitie 100%)si nu e ft scump.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stiti ca va spuneam acum o saptamana ca am "descoperit" 2 canini in gurita lui Luchi???? care nu am stiut ca ii iesisera... ei, dupa 2-3 zile de maraiala si kk moale zic ia sa vad eu ce mai e la el in gurita...i au mai iesit si ceilalti 2 canini de jos deci am scapat de iesitul caninilor!!!!
si ca sa vedeti: la primii 2 nu a avut nimic, nu mi-a dat nici un semn iar la ceilalti 2 de jos a fost 2 -3 zile marait si cu kk moale....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Yasmi nu m-am referit in nici un caz la o stare de lancezeala si acceptare fara nici plan de a reveniin forma, dar in primul rand trebuie sa accepti ca nu mai arati ca inainte si apoi iti faci un plan cum poti sa reajungi la formele initiale, ceea ce mie mi se pare imposibil in procentaj de 100%. Niciodata nu o sa mai avem nici una acei sani obraznici din adolescenta, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne complacem in situatie.
Intr-adevar cea mai urata din "semnele"astea mi se par vergeturile, care ma "dor" si pe mine cel mai mult cu toate ca am ft putine si aproape insesizabile. Vreau sa ma duc in vara asta la niste sedinte de MNS.Este vorba de ace minuscule care iti strapung pielea si care lezeaza dermul in mod controlat si minuscul, corpul incearca sa vindece zona afectata producand local mai mult colagen si elastina,care duce la ameliorarea semnelor de vergeturi,cosuri rani mai mult sau mai putin superficiale. Am auzit ca rezultatele sunt bune (dar nu disparitie 100%)si nu e ft scump.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

cat costa, ca suna interesant

Mergi la inceput

urma scapa turma, nu yasmy?
el parca si la incisivi de abia la ultimii a avut ceva manifestari, in rest nu...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicia am incercat si acest procedeu can tocmai ec aparuse si era scump ca naiba nu mai retin dar parca era in jur de 2-3 mil sedinta si a fost apa de ploaie....bani dati aiurea. trebuia sa fac vreo 10 sedinte parca dar am renuntat de pe la a 5-a. spuneau ca se dau rezultate chiar dupa a 2 a sedinta MEZOTERAPIE se numea. poate au mai aparut si altele intre timp. oricum eu sunt convinsa ca vergeturile nu le mai poti repara cu nimic.:(

Mergi la inceput