LMA Tudor,Ioan,Anna,Ayanna! Fluturasi 2011 (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Ally ce veste asa pe stomacul gol
,, nesquick si ceai
irinuk, Daria facuse Ror? Sau a facut-o inainte ca Maria?
mada, hai la cafea si da-ne detalii
Strumph, ai plecat?
rhynna, da Anaxena n-a mai dat pe aici, dar e in grupul de pe fb am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am intrat ieri sa va scriu si dupa ce scrisesem un mesaj destul de lung vine Anastasia si poc imi inchide calculatorul si n-am mai avut chef sa-l deschid iar sa scriu o faza din asta te descurajeaza

haideti la cafeluta fierbinte si aromata ca pe frigul asta merge s-a facut un frig la noi....bate si vantul. noroc ca a fost in week-end superb, soare , cald doar duminica incepuse sa bata vantul.
sambata am stat mult afara la soare, in parc si duminica am fost la un gratar si o ciorba de peste. a fost foarte frumos, in afara de vantul care a inceput sa bata cam dupa vreo 2 ore dupa ce-am ajuns acolo. Anastasia a dormit in masina 2 ore apoi ce-a fost de capul ei....ce s-a mai zbenguit

strumphitza iti dai seama ca acum fac si mai multa miscare, de cand merge buburuza nu mai vrea decat pe jos toata ziua, sa mearga
sa nu te mai aud ca zici ca esti urata esti frumoasa si sexy, mai ales acum cu noul look

viss ce-ai mai tras si tu cu bebeii. imi pare rau ca a fost asa rau incat sa ajungeti la spital. dar care-i diferenta dintre roseola si rujeola? multa sanatate si multa odihna va doresc

catank am vazut buburuza dulce, este asa scumpa ce sta ea in picioruse, ai fetita mare, gata imediat face si ea anisorul
abia astept sa vad mansarda. dar a fost o intreaga telenovela cu mesterii aia asa-i bine, sa fii calm ca se rezolva toate

merg sa vad ce-ati mai scris.

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

dya casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun, sa aveti parte de multa fericire

lalely ai racit dar macar te-ai si distrat a meritat, ai? ai grija, fa-te bine repede. imi pare rau ac ati luat si tu si David de la sot. ti-am zis eu, trebuia izolat sotul

bb_yasmi si caninii de jos i-au iesit? bravo Lucas, ce bine ca nu a fost prea marait si nu l-a durut

mandreeac sa folositi sanatosi noul carucior inca n-am ciit de care ai luat, as vrea si eu sa-l vad, ai pus si poze?

madutza am citi acum in treacat ca operatia a fost un succes, bravo ma bucur mult ca a fost totul bine. refacere rapida lui Cristinel si pofta mare la inghetata

ally iar ti-a disparut albumul? este chiar culmea, tot al tau....
mai fetelor, nu cumva din greseala cineva pune poze apoi si le sterge si din greseala sterge alt album? parca prea de tot sa se steaga albumele asa.... dar daca stau bine si ma gandesc...tot albumul lui ally deci pare cu intentie clar.
ia sa vad, al meu mai este?

Mergi la inceput

hopaaaaa....nici albumul meu nu mai este
eu nu mai pun nicio poza. cine l-a sters n-are decat sa si-l bage pe gat, atata stie, atata face.

Mergi la inceput

strunmhitza tu ti-ai sters albumul sau ti-a disparut si tie?

Mergi la inceput

roxy, hai ca intru si eu sa vad care e treaba pe picassa ca n-am mai intrat de mult....

Mergi la inceput

si albumul lui catank a disparut sau mi se pare? ca dragos al lui Miha era mai la mijlocul randului...
bai eu chiar nu inteleg....bine-bine si deodata gata iara hocus-pocus....

Mergi la inceput

si albumul lui Mada cu florile?? si al lui viss?
hai fetele, va rog facem un alt cont si schimbam parola

Mergi la inceput

ailed ieri erau albumele (al meu si al lui catank) ca am intrat eu si m-am uitat la poze. si azi nu mai sunt al lui ally nu stiu daca era ieri.
mi se pare ca, catank si l-a sters singura....cred

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

si albumul lui Mada cu florile?? si al lui viss?
hai fetele, va rog facem un alt cont si schimbam parola

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

da, ca bine ai vazut, pe alea nu le observasem. nu cumva o fi ceva cu Picassa? nu as crede ca le sterge cineva

Mergi la inceput