Cainii au mai omorat un copil

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Xio, pana la educarea populatiei, care dureaza, cel mai practic si poate fi pus in aplicare imediat, ar fi strangerea maidanezilor de pe strazi si eutanasiati toti cei bolnavi sau care nu isi gasesc stapani. Asa este in toate tarile civilizate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Exact asta vroiam sa spun-cei care nu-si gasesc stapan sunt eutanasiati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Asa, facem cum spuneti voi, ii omoara pe toti. Ca sa ce?
Ca peste 3 luni sa se ajunga in acelasi stadiu?
E un lucru bun pt. psihopati, dar pt. problema pe care o discutam nu vad ce rezolvare ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Cum "ca sa ce ? ", Xio. Ca sa dispara haitele care au devenit un pericol pt noi, oamenii.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Asa, facem cum spuneti voi, ii omoara pe toti. Ca sa ce?
Ca peste 3 luni sa se ajunga in acelasi stadiu?
E un lucru bun pt. psihopati, dar pt. problema pe care o discutam nu vad ce rezolvare ofera.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

...cum sa se ajunga peste 3 luni in acelasi stadiu?! ....sau 1 an, sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Si inca ceva - nu vrea nimeni sa vada cainii morti. Poate doar parintii care au ramas fara copii. Nu ai copii, si-ti spun, n-ai cum sa intelegi, pt ca nici eu nu intelegeam, ce inseamna dragostea unui parinte pt copilul lui. Este...copilul si apoi restul lumii, viata fara copilul tau nu mai exista. Sa-ti dea Dzeu un copil sanatos si sa ti-l nenoroceasca niste animale ...eu asta nu pot concepe. Repet deci, nu-i vreau morti pe caini, doar nu vreau sa-i mai vad. Nu-i treaba mea cum, ca de-asta exista autoritati. N-am aruncat pui pe strada, nu mi-am lasat cainele sa se lege de vreo catea in calduri, nu le dau de mancare la poarta ca sa se adune cirochine (las ca le dau altii). N-am facut nimic rau, n-am incalcat nici o regula, si cu toate astea, eu sunt pedepsita, pt o vina a altor oameni, pe care nu-i cunosc. Zau asa...La ultimul episod de acest gen, ca aud de cate un copil mancat cam pe la doua saptamani, la o contradictie pe tema ata pe facebook un "exaltat" ca sa zic asa ne-a blestemat pe noi, mamele sa fim eutanasiate. Cand "tabara" cealalta pune problema asa, trebuie sa fi inconstient sa nu-ti rezolvi problema singur, daca chiar nu se mai poate...

Mergi la inceput

Aha.
Si nu te-ai gandit ca peste 3 luni vor aparea alte haite din cauza oamenilor care isi abandoneaza animalele, nu le sterilizeaza, iau puii de catei si ii lasa prin parcari, pe camp, la altii in curte samd?
E ca si cum ai crede ca daca stergi praful o data nu mai trebuie sa il stergi in veci.
Gandeste pe termen mai lung, nu pe 3 zile.
Din cauza cui ajung cainii in strada? Din cauza cui sunt nesterilizati?
Daca singura voastra solutie este eutanasia, tara asta isi merita soarta cu varf si indesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Nu stiu din cauza cui sunt cainii pe strada, ca n-au lasat aia de i-au abandonat carti de vizita. Stiu ca nu din cauza mea. Si mai stiu ca daca se voteaza nenoricita aia de lege si mai vad coada de catzel pe strada, ma bat si cu primaria si cu hingherii. Stai linistita, sunt multi oameni care or sa anunte imediat ce mai apare cate unul intr-o zona de-abia curatata, exclus sa se formeze haite noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Xio, pana la educarea populatiei, care dureaza, cel mai practic si poate fi pus in aplicare imediat, ar fi strangerea maidanezilor de pe strazi si eutanasiati toti cei bolnavi sau care nu isi gasesc stapani. Asa este in toate tarile civilizate.

allinta

In tarile civilizate cainii sunt inregistrati. Daca ti se gaseste cainele plimbandu-se pe strazi fara ca tu sa fi raportat pierderea lui, primesti o amenda de te ustura buzunarul. Ca data viitoare cand vrei sa iti abandonezi cainele, sa o faci in centre special amenejate pt. asa ceva.
In tarile ivilizate cainii sunt sterilizati, il tii nesterilizat daca esti crescator spre exemplu. Daca face caini cu catelusa vecinei atunci cainii sunt inregistrati si ei, ca sa fie tinute sub control animalele de casa.
sau crezi ca asa au reusit? Au strans cainii de pe strada, i-au eutanasiat/dat la adoptie si gata, s-a rezolvat problema?
Omul primeste amenda, iar amenda il face sa nu contribuie la aparitia cainilor vagabonzi. e responsabilizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Xio, e la mintea gainii ca va fi mai usor de adunat cateva sute de caini imediat ce apar dupa ce s-a facut marea curatenie, decat zeci de mii ... e la mintea gainii, dar, deh ...

Solutia exista : adunati, tinuti 10 zile-maxim o luna si apoi eutanasiati. Dar nuuu, nu sunteti de acord, apai va meritati tara ! Asta cata vreme mor copiii altora

Au fost oameni ce au lansat ideea eutanasierii in masa, i-ati sprijinit , ati fost in strada sa strigati ca sunteti de acord ? De asta e nevoie, de o voce puternica, cum mama ma-sii o mana de mimoze fac legea prin asociatiile lor, in timp ce in fiecare saptamana mor copii ? Eu nu-mi revin de cand am citit cazul cu baietelul din tm cu Sindrom Down ... o tara de toata jena unde copiii pot sa "fuga" de la gradinita si haite de caini pot ucide, groaznic!

Mergi la inceput