Cainii au mai omorat un copil
Raspunsuri - Pagina 20
XIO spune:
Violetan, atunci cand TREBUIE sa hiperbolizezi si sa exagerezi ca sa iti sustii argumentele e clar ca esti departe.
Au fost cateva cazuri in care oamenii au murit din cauza cainilor: asiaticul din Bucuresti care a fost muscat si i-a fost perforata artera femurala a fost primul caz in jurul caruia a inceput isteria cu masacrul cainilor maidanezi. De atunci cate cazuri au fost?
Asta ca sa inlaturam exagerarile astea.
Ce anume nu ma tine? daca un om este atat de prost incat sa arunce cu o piatra in mine pt. ca niste caini care au ajuns pe strada din vina altor oameni au muscat/omorat, omul ala este de o prostie crunta, fenomenala si crasa. In viata trebuie sa si gandesti, daca Doamne fereste s-ar intampla ca un prieten sau altcineva sa moara impuns de un cerb sau zgariat de o pisica fii sigura ca intelectul m-ar impiedica sa merg sa vanez un animal care nu a facut constient ce a facut.
In schimb daca vad un om omorand un caine, o pisica sau un delfin, omul ala o face constient si i-as luxa si eu constient membrele.
Nu stiu daca vezi nuanta asta.
hai sa-ti dau un exemplu, poate te ajuta oleaca: un schizofrenic ce comite o crima nu este omorat, familia lui nu este batuta cu pietre, ci este tinut intr-un spital, tratat sub atenta observatie. ca el nu a omorat constient.
Stai linistita, eu imi sustin ideile in fata oricui deoarece stiu ca sunt corecte. ca dovada, vezi tarile in care aceasta problema NU MAI exista. Vezi ce au scris cand s-a facut valva mare cu decizia de a omori toti cainii de pe strada. Tipic romanesc, fara sa se gandeasca cineva cum sa impiedice sa se mai intample asta.
De rusinea mea nu trebuie sa te umplii, chill. A ta e destula.Nu ma intereseaza cine esti, de-aia ti-am si scris ca nu stiu ce experienta ai tu, dar eu o am pe a mea.
Allinta, doneaza pt. copii atunci. Eu am donat SI pt. ei si nu mi-a picat nimic.
missdarcey spune:
E o tragedie imensa sa-ti vezi copilul sfasiat de animale dar din cate stiu eu pe la tara nu prea sunt caini abandonati .Nu intru in polemica dar nu stiu cati dintre voi realizati ca intr-o tara precum anglia ,in fiecare saptamana e prezentat cazul unui copil sau adult ucis de caini. De caini cu stapani ,care scapa de sub control sau care sunt antrenati sa ucida.Sau poate nu stiati ca la londra nu sunt caini sunt...vulpi ,care au facut si ele victime. Si sunt ocrotite cu strictete.
XIO spune:
Nu, Darcey, in Romania presa controleaza masele de oameni... daca presa ar propune sa incorornam cainii garantat ai vedea comentarii pozitive in acest sens.
Ca sa fie subiecte apar sporadic aceleasi suiecte cu scandaluri noi, 70% dintre ele false si nedocumentate, dar din fericire pt. presa asta stiu doar cei care lucreaza in domeniul respectiv. Asa ca avem pe rand : medici, animale, politie si cand e pana, barfe ieftine. Over and over again.
violetan spune:
Am sters mesajul pentru ca m-am aprins prea tare, iar persoana in cauza nu merita atata atentie din partea mea. In plus nu obisnuiesc sa intru eu in mahala ca sa-mi sustin ideile. Din punctul meu de vedere, ma opresc aici.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe baietelul care ar fi implinit 6 ani in curand si pe toti cei care au plecat in astfel de chinuri cumplite...poate cineva va lua masuri si nu va mai tine cont de declaratiile sforaitoare si de bataile in piept ale celor care n-au fost incercati in acest mod infinit de sfasietor.
Alizee spune:
Realitatea este ca sunt mult prea multi maidanezi si trebuie adunati de pe strazi. Oricat ne-am contrazice noi.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
jenn spune:
Aici nu-s cazuri de decese pt ca nu exista animale pe strada.De ce?Pt ca cei abandonati sunt tinuti o perioada pt a putea fi adoptati daca nu,ultima solutie e eutanasierea.Pt ca nu exista bani si spatiu pt a tine toate animalele pana mor de batranete.Nu imi face placere,e ultima solutie dar functioneaza.Nu inteleg de ce e asa de grea alegerea asta ,maidanezii versus viata unor nevinovati!
violetan spune:
Rall, in principiu am aceleasi drepturi ca oricine de aici. Nici domnisoara respectiva nu are dreptul sa mi se adreseze la modul in care a facut-o. Si, sincer, nu agreez nici cand vine altcineva sa ma traga de urechi.
Ma amuzi cu copiatul mesajului meu. Era un gest elegant din partea mea, dar observ din nou ca nu merita. Continuati. Pe mine ma intristeaza prea tare subiectul, si incapatanarea, si lipsa de empatie cu care unii intra cu bocancii. Daca mama copilului ar fi deschis subiectul asta la fel ar fi aparut cu nonsalnta xio sa o puna la punct?