Cainii au mai omorat un copil

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Deci eu trebuie sa explic copilului ca mai trebuie sa astepte ani si ani,dupa ce vor fi sterilizati,ca sa mearga linistit la scoala,fara frica de a fi muscat.Hai sa fim serios!Dar voi,iubitori de animale,cand ati vazut ca situatia scapa de sub control,ca nr.lor creste vazand cu ochii,de ce nu ati luat masuri?Stiati ca se va ajunge la acest punct..ce ati facut ca sa evitati acest dezastru?
Histamina ,in ce sector esti?Ce norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu pot pentru ca sa zic, ca nu e oficial,adica nu are chef omul sa ii sara in cap babele ametite si niste ONG-uri isterice.
omul vrea sa ia semnaturile,caz in care va fi dat in judecata.
insa,are o portita legala.
toti cainii adunati erau bolnavi,asa ca legea ii permite.

pai, iertare, de ce ii lasa iubitorii de animale pe strazi?
asa ca s-a ajuns la concluzia ca-s bolnavi si cum e legal sa ii eutanasiezi......................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Super! Ceva boala sigur gaseste la ei, macar paraziti intestinali...Desi ma tem ca va fi de-ajuns sa se lege niste ametiti cu sarma de gardul primariei, si pica si initiativa asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu cred.
e super domn primar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Deci eu trebuie sa explic copilului ca mai trebuie sa astepte ani si ani,dupa ce vor fi sterilizati,ca sa mearga linistit la scoala,fara frica de a fi muscat.Hai sa fim serios!Dar voi,iubitori de animale,cand ati vazut ca situatia scapa de sub control,ca nr.lor creste vazand cu ochii,de ce nu ati luat masuri?Stiati ca se va ajunge la acest punct..ce ati facut ca sa evitati acest dezastru?
Histamina ,in ce sector esti?Ce norocoasa!

Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti.
Pai cu ce sunt eu, iubitoare de animale, de vina ca sunt atatia romani idioti care isi abandoneaza animalele cand se plictisesc de ele, care le maltrateaza, care nu isi ingrijesc animalele si care in loc sa isi castreze cainii ii lasa sa faca pui non stop, pui pe care ii omoara sau ii baga intr-un sac si ii abandoneaza sau ii arunca in gunoi?
Tu iti dai seama ce scrii?
E ca si cum as spune ca asistentii maternali si orfelinatele sunt de vina ca sunt atatia copii fara parinti.

Amonar, sunt din pacate si la noi catei destuli. Eu am luat o fetita, ceva corcitura de pekinez care fost abandonata si care era gestanta. Cel mai probabil stapanul i-a dat un sut in fund ca e mai simplu. Din fericire acum e in Germania la o familie care o iubeste.
ca ea mai sunt destui, noi tot adunam, dar iei un maidanez si vezi un anunt ca au fost gasiti 5 pui aruncati la gunoi....
la noi in Tm s-au organizat de catre primarie targuri de adoptii, toti cateii sterilizati, vaccinati
La Lugoj de asemenea s-a rezolvat problema uman, civilizat:
http://www.renasterea.ro/stiri-banat/social/la-lugoj-problema-maidanezilor-e-sub-control.html

Daca se poate, se vrea. Cei de la pet Hope militeaza pt. sterilizare si incearca sa explice oamenilor ca asta e singurul mod prin care putem preveni pe viitor inmultirea peste masura a cainilor si implicit prezenta acestora pe strazi.

Cine crede ca omorand cainii rezolvi problema nu gandeste pe termen lung...de fapt mi se pare o superficialitate crasa si o lipsa a gandirii logice.Rezervorul sunt stapanii care nu au grija de animale.Sterilizand animalele de companie obrii un control asupra inmultirii acestora, daca se pierde un caine sterilizat macar stii ca nu va face pui, daca se pierde unul nesterilizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

sa traiasca domn primar si sa candideze la primaria Bucurestiului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Chestia cu domnul primar e in principiu ok.....dar...daca nu se face in paralel educatia cetatenilor iubitori de animale sau sa zicem cel putin celor milosi, va ajunge dupa vreo 3 sau 4 ani la aceeasi situatie de acum. Si tare ma tem ca va deveni o carte buna de joc de folosit la alegeri din 4 in 4 ani. Adica maturam apa cu robinetul deschis. Gandire pe termen lung ne trebuie, nu lingusiri la electorat. Sigur, pe moment e mai bine decat nimic....

Edit:imi amintesc ca era un nenea pe vremea pe cand eram eu copil care aduna cainii din cartier, ii punea in portbagaj in masina si ii ducea..nu stiu unde. Nu mai stiu daca ii otravea sau ii ineca. Eu ca copil eram socata si mi se rupea inima. Chestia e ca nu a rezolvat nimic. Dupa o perioada putea incepe din nou, ceea ce cred eu ca nu a mai continuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Amonar, exact asa a facut si Basescu atunci cand a fost ales primar.
A promis ca scapa Bucurestiul de caini, a omorat 80% din ei si ca un inteligent ce e , pe ceilalti i-a lasat nesterilizati. Bineinteles au fost oameni in extaz, gata sa-i pupe talpile. Unde nu-i minte, vai de picioarele muscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

E buna de apreciat initiativa din Lugoj. Am vazut ca si in Arad exista un centru din acesta. Si ce-i mai bine, este ca se sustine finantarea centrelor din bani privati, sponzori.

In occident exista o organizatie, ridicata pe bani de la privat, unde se plateste in mod voluntar, care are ca activitate recuperarea cainilor (animalelor) pierduti. Ei aloca masini, oameni si mijloace cu care se pot gasi animalele pierdute. Nu primesc bani publici, ci numai de la sponzori.

Animalul inseamna raspundere, nu e numai un hobby. Cei ce nu iubesc animalele au si ei dreptate, ei nu trebuie sa suporte 'deranjul' provocat de un animal. Este la fel ca si fumatul, fiecare sa fumeze pe plamanii lui fara sa 'deranjeze'. Asa e normal intr-o societate civilizata.

Aici in Germania imi vine cineva de la primarie in control, daca se depune o plangere din vecini (stiu asta pt ca deja am avut o avertizare). Sau daca se intampla vreun incident cu alti caini sau oameni, la plimbare, este chemata politia si in functie de gravitate, cainele poate fi eutanasiat. Plus sa nu mai spun ca a trebuit sa dam un test de cunoastere a psihologiei cainelui la veterinar, pt a obtine dreptul de a detine un caine mai greu de 20 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

picioare muscate sau copii omorati.
toate ca toate dar in momentul in care o persoana moare din cauza unor animale sau din cauza unor anumite imprejurari , trebuiesc luate masuri ca aceasta tragedie sa nu se mai intample.
iar masurile trebuie sa fie luate acum.

tot e bine ca stiti cine e vinovat de toate tragediile . face bine cand poti sa dai vina pe altul.

Mergi la inceput