Toulouse:( (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

ladyJ, hai spune tu cum a luat loc revolutia din 1989 si cine a fost responsabil cu rasturnarea dictaturii Ceausescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

LadyJ a avut dreptate (si vad ca o fata din echipa de aprobare sau dezaprobare a forumului a fost de acord). Asa este. Sintem multi si unii vor razboi, altii nu, vor o lume buna, linistita, cu pace si armonie. Eu nu ma indentific cu cei care vor razboi (cele de acum, ca sa se inteleaga), am uitat si cauzele pentru care au inceput, iar unde le stiu mi se par acum lipsite de soliditate. Si rezultatele zecilor de ani de razboi sint incerte, nu vad nici democratie, nici re-constructie, vad doar crime! Asa sint eu, paranoica, eu nu vad decit crime peste tot. Vad numai civili, mai ales fara aparare, copii si femei, care mor ca mustele, omoriti in primul rind de cei care au venit sa-i salveze... sau vad la fel oameni nevinovati, si din nou copii, omoriti de nebuni indoctrinati in sens opus, chiar daca au avut sansa sa traiasca liber, intr-o tara democratica. Si nu cred ca actele de terorism vor inceta pentru ca se duce acest razboi impotriva lor, pentru ca nu de aceea se duc aceste razboaie... nu vreau sa spun ce cred ca mi-e teama... insa pentru mine e sigur ca daca vrem sa inceteze, atunci trebuie sa incetam sa dorim razboiul.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nelia,ar fi mai bine sa nu va mai datzi ochii pe spate atita,nu de alta da' mi-i sa nu raminetzi asa,voi care suntezi impotriva a tot ce misca,facetzi dragelor petitzie la admin sa scoata functziunea asta,de va sta atita-n git!

Vad ca atzi ajuns sa etichetazi fara sa fitzi trase un pic de urechi,in functzie de posibilitatea de a vota!

Scuzatzi va rog de of topic!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Nelia,ar fi mai bine sa nu va mai datzi ochii pe spate atita,nu de alta da' mi-i sa nu raminetzi asa,voi care suntezi impotriva a tot ce misca,facetzi dragelor petitzie la admin sa scoata functziunea asta,de va sta atita-n git!

Vad ca atzi ajuns sa etichetazi fara sa fitzi trase un pic de urechi,in functzie de posibilitatea de a vota!

Scuzatzi va rog de of topic!

Dana

Dar nu mi-am dat data, draga mea, ochii peste cap... a fost doar o constatare. Si nu ma deranjeaza absolut deloc, e preferabil sa-mi dai un dezacord decit sa nu ma citesti deloc.

Dar nu-i asa ca ironia,intepataura si ochii dati peste cap gen 'ia uite ce a mai scris' merge doar cind e indreptata intr-un sens si se inghite greu cind e in celalalt sens?

Edit: nu am schimbat nimic, dar voiam sa spun ca nu ma deranjeaza cind ma dezaprobi pe mine indiferent ce as spune (inteleg ca-ti sint draga tare) si nu ma deranjeaza nici cind dezabrobi pentru ca nu esti de acord sau a o consideri o ineptie... e dreptul tau.

Ceea ce ma deranjeaza si scriu mare: este ca am vazut pe forum aprobate mesaje care ar trebui pur si simplu puse in discutie pentru mesajul din ele si nici un caz aprobat si atunci mi se pare normal sa fie aduse in discutie si numele respective pentru ca si-au asumat responsabilitatea pentru acordul dat... e ca razboiul, sintem contra, dar totusi toti tacem si devine necesar sau ramine in continuare asa... si deci finantat.

Daca printre acele mesaje este si unul de-al meu, aveti liber din partea mea sa o faceti, sa raportati la moderator, sa faceti ce considerati de cuviinta... nu ma deranjeaza absolut deloc.

Scuzati off-topic-ul... (am rinjit atit caci observ ca si tu rinjesti cind vorbesti cu mine, iti intorc sfatul, vezi ca poate ramii asa).

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.

Mergi la inceput

Nelia draga,de la mine asa se vede ca tzi-ai dat(si itzi vei da )ochii peste cap!

Pe mine nu ma deranjeaza sa ma dezaprobi,nu ma deranjeaza sa nu fii de acord cu mine si tzi-am mai repetat intr-un mesaj anterior(dar tu citesti selectiv sau esti foarte implicata in editarea mesajelor )daca nu sunt de acord cu tine,nu inseamna ca sunt impotriva ta!

Si tot spre deosebire de tine,ca vad ca iar itzi declari public dragostea fatza de mine,eu nu-mi port ura si furia de la subiect la subiect,pe tot forumul,deci daca aici nu sunt de acord cu tine,nu inseamna ca la un alt subiect nu pot fi de acord cu ceea ce scrii!

Incearca sa fii mai obiectiva si repet,fara ochi datzi peste cap,ca pe mine una ...aere de primadona nu ma intereseaza!

O seara buna itzi doresc(de fapt e seara la mine ,la tine nu-mi dau seama dar cred ca e zi)sau o zi buna itzi doresc!Si nu-tzi mai tiri frustrarile si nemultzumirile peste tot!

Scuzatzi d eoff topic inc-odata si poate-si fac si modertorii aparitzia sa vedem ce si cum e cu caracterizarile astea in functzie de ce si cum votezi!

Dana

Mergi la inceput

Andacos, ies din dialogul cu tine.

Cornelia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Andacos, ies din dialogul cu tine.

Cornelia

Te-am aprobat pentru mesaj!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati

ladyJ, hai spune tu cum a luat loc revolutia din 1989 si cine a fost responsabil cu rasturnarea dictaturii Ceausescu?

Da doamna profesoara, imediat.

Serios, Nati, ma intrebam si eu asa, daca tot vezi conspiratii si ascunzisuri peste tot, cum de ai omis revolutia romana. Mi s-a parut interesant sa o iei asa, pac-pac, s-antamplat si e totul curat ca lacrima iar in rest numai teorii peste teorii. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Nati

Da doamna profesoara, imediat.

Serios, Nati, ma intrebam si eu asa, daca tot vezi conspiratii si ascunzisuri peste tot, cum de ai omis revolutia romana. Mi s-a parut interesant sa o iei asa, pac-pac, s-antamplat si e totul curat ca lacrima iar in rest numai teorii peste teorii. :)

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Ei nu chiar imediat , te las sa-ti bei cafeaua de dimineata si apoi imi explici cum a avut loc revolutia din 1989 si cine e responsabil cu daramarea lui Ceausescu de la putere.

Editez: ladyJ, hai ca mi-am baut cafeaua si m-am trezit, daca vrei sa-mi spui versiunea ta cu revolutia din 1989, o poti face pe pm daca nu vrei aici, daca nu vrei , nici o problema.
Nu vreau sa fii acuzata de conspiratii de unii membri , clasificarea asta e a mea si numai a mea, nu o dau la nimeni.
Ma retrag de la subiectul asta, ca si asa, cel putin eu am sarit calul mult fiind offtopic.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Cu tot respectul pentru cele citeva postari de bun simt si cerindu-mi anticipat scuze vreau sa spun ca asa o salata de aiureli aruncate de-a valma fara nicio noima NU AM MAI CITIT de mult pe forumul asta.
Sau, vorba romanului "unde dai si cit ii ceasul"...

Mergi la inceput