**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Magdalena si eu spun prezent la cafea astazi voi fi un si voi gati o ciorbita de legume dreasa cu iaurt si ouapoi voi face si putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Vin si eu in fuga la si ar fi mers si un pishcot, ceva....

Magdalena, !

Doinita, !

Alina, sa ai spor ! Delia cum se mai simte? Dar tu?

Tatiana, pe unde umbli mami ?

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

As6tazi ma simt mult mai bine ca ierisi astazi voi gati si sper sa reusesc sa mai fac ceva smotru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Si eu la cafea...
Aseara am fost in parc cu Teo si cand am ajuns acasa am bagat o ciorbica de curcan pt azi...in care am turnat si cateva galushte...Teo le adora...asa ca le pun oriunde
si...aseara am facut rapid putin peste la gratar...
Maine cred ca vom merge pt vaccinul de 4 ani...apoi sambata avem petrecere la finutza care implineste 5 ani, duminica alte distractii de Florii...avem ceva floricele
pe toata lumea!...

Aaaaa...uitai sa va spun...aseara Teo a inceput sa citeasca din cartea de povesti...decat ca o luase...de la stanga la dreapta...un fel de pasareste..dar ce m-a uimit e faptul ca recunostea literele mici...si eu chiar nu i le-am aratat sau insistat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna fetelor!
Si eu la cafea...
Aseara am fost in parc cu Teo si cand am ajuns acasa am bagat o ciorbica de curcan pt azi...in care am turnat si cateva galushte...Teo le adora...asa ca le pun oriunde
si...aseara am facut rapid putin peste la gratar...
Maine cred ca vom merge pt vaccinul de 4 ani...apoi sambata avem petrecere la finutza care implineste 5 ani, duminica alte distractii de Florii...avem ceva floricele
pe toata lumea!...

Aaaaa...uitai sa va spun...aseara Teo a inceput sa citeasca din cartea de povesti...decat ca o luase...de la stanga la dreapta...un fel de pasareste..dar ce m-a uimit e faptul ca recunostea literele mici...si eu chiar nu i le-am aratat sau insistat...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Bravo Teo pt istetime ...

Petrecere frumoasa ... Sa va traiasca finuta.

Mergi la inceput

Neatza si sarumana de cofeee Magdalena

Eu frec duda la serv. V-am zis ca m-am apucat de crosetat.. nu cred. Deci, m-am apucat de crosetat. Si in 2 sapt am facut 2 caciulite (cate una de fiecare), un fular, un pulover pt Mara, un bolerou tot pt ea ... si unul pt mine. Si daca tot ma chinuie talentul, i-am facut si o fustitza de balerina Marei. Am cumparat 2m de tul, l-am taiat fasii, l-am cusut cu elastic subtire si intr-o ora gata fusta. Nu va puteti da seama cat de incantata a fost... si de fusta... si de faptul ca i-am facut-o eu. In seara aia mi-a spus ca e mandra de mama ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Nyny, ce talente ascunzi...si mie imi plac asa de mult chestiile la croset...dar n-am inzestrari...Pai ...poti s-o pui si de-o mica afacere
Arata-mi si mie fustitza de balerina a Marei..ps
A fost preotul cu sfestania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Doinita, ! Un mare bravooo Teodorei ! Draguta de ea ! Distractie placuta la petrecareli !

Nyny, ! Superrrr ! Si sa ma laud si eu...
Eu le am cu goblenitul . Sa stii ca pe mine ma calmeaza foarte mult, parca ma detasez de toate . Numai ca de anul trecut nu am mai avut chemare.... Tutu parca se numeste genul acela de fustita, nu ? Mi-o si imaginez pe Marushca facand piruete ca o balerina . Si eu modific, scurtez, fac tiv-uri si alte alea...dar acum le fac manual. Mi-am "dereglat" masina de cusut cand i-am scurtat blugii omului si n-am gasit mester s-o repare.... Am lenjerii brodate manual de mine .

Mergi la inceput

Nyny felicitari,eu am incercat crosetatul dar m-am lasateu cu cosmeticele si cu bijuteriile.
Acum am pus si ciorba la focma duc repede sa mai strang ce pot prin camera si apoi vad eu ce mai imi gasesc de facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Nyny, ce talente ascunzi...si mie imi plac asa de mult chestiile la croset...dar n-am inzestrari...Pai ...poti s-o pui si de-o mica afacere
Arata-mi si mie fustitza de balerina a Marei..ps
A fost preotul cu sfestania?

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Pana ajung sa-i fac poza... cam asa arata. Practic sunt 4 fashii de tul suprapuse. A noastra nu e foarte frumos finisata in partea de sus dar nici nu m-am straduit prea tare pt ca oricum i-am facut-o doar pt acasa, sa se joace cu ea. Am de gand sa o apretez ca sa stea mai batzoasa... de cand zic sa cumpar apret...

A fost preotul ieri pt sfestanie. A facut Dav un balamuc cand l-a vazut... mama mama. Si cu Marushca am avut o perioada de genul asta, sper sa-i treaca repede. Trebuie sa ii duc si la impartasanie saptamana viitoare... atunci sa te tii.

Mergi la inceput