**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 10

nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, ![]() ![]() ![]() Eu le am cu goblenitul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mariana, mamica de ![]() **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
da da, tutu le spune

Aaa, tu esti de-a mea.

nyny spune:
citat din mesajul lui doinita_g Nyny, arata superr...fustitza, ![]() Apropo...intentionezi sa o inscrii pe Mara la balet? Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Ei, nuuu.. si daca as vrea nu as avea unde

doinita_g spune:
M-am interesat si eu pt Teo...la Palatul copiilor sa vad ce cursuri au pt pitici. A ramas ca tot din toamna...aici aveau ceva...gimnastica ritmica, teatru...plus pictura (dar Teo n-are rabdare sa deseneze) si dansuri...La palat e avantujul ca-s gratis ...dar e cam inghesuiala...
Mai vedem si noi...deocamdata ...sport...ca tot se incalzeste
Ce planuri aveti de Paste?

nyny spune:
citat din mesajul lui doinita_g M-am interesat si eu pt Teo...la Palatul copiilor sa vad ce cursuri au pt pitici. A ramas ca tot din toamna...aici aveau ceva...gimnastica ritmica, teatru...plus pictura (dar Teo n-are rabdare sa deseneze) si dansuri...La palat e avantujul ca-s gratis ...dar e cam inghesuiala... Mai vedem si noi...deocamdata ...sport ![]() ![]() Ce planuri aveti de Paste? ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Si noi avem mini cluburi de genul asta la Palatul copiilor, dar nu prea mi se par potrivite pt varsta lor. Am incercat sa o duc acolo la dansuri toamna trecuta cand tot ii cautam eu o activitate si am dat peste o profesoara foarte dura... urla la copii pe acolo, pe mine m-a si repezit un pic ca am avut tupeu sa intreb pt un copil asa mic

De Paste ... nu facem nimic deosebit. Mergem la nasi, iesim cu finii, ne plimbam cu copiii in parc daca ne permite vremea.. d-astea. Voi?

alina_satena spune:
POftiti la si
la noi
si este o vreme asa urata si nu imi place deloc,am o stare asa brrr

alina_satena spune:
Va servesc de astazi cu tort niste biscuiti si va inviti si la un
cu gin si apa tonica si cine doreste niste vin,asta pentru duminica de ziua mea sa nu raman restanta cu servitul prietyenelor mele.

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la aromate!
Am terminat curatenia . Ieri am plecat mai devreme de la munci si am dat cda de torturi. Azi mai am de facut cumparaturile pentru we si luni. Asa ca maine bucataresc...supa de rosii cu fideluta, fasolica pastai cu carne, friptura de pasare si cartofi cu rozmarin
. Pentru luni pregatesc cateva platouri cu pateuri cu susan, foietaj cu carnaciori, muslitos, icre pe felii de lamaie, grujoane de pui si crochete de cartofi cu gogosari/conopida in otet. Astea le pregatesc duminica seara
. Astazi o sa discut cu doamnele de la cresa cum vom proceda luni cu petrecerea. O sa fie o mare surpriza pentru Bianca...nu i-am spus nimic din ceea ce urmeaza sa facem...
. Am lasat pe ultima suta de metri cu "discutatu" pentru ca am un pitic pe creieras...de cand este la cresa n-am reusit sa-i serbam ziua din cauza ca taman atunci se imbolnavea...
. Asa ca am inca inima cat un purice sa nu i se intample ceva in we
. Doamne sa nu dau in paranoia...
.
Am vazut ca se discuta de activitati extragradi...eu raman la aceesi idee...o las pe ea sa decida sa faca ceea ce-i place. Noi avem in apropiere o gradi/scoala Step by Step care organizeaza cursuri de dans pe perioada vacantei de vara. Daca va dori o s-o inscriu acolo. Si daca tot e sezonul de iesit afara, o sa-si mai "perfectioneze" stilul de mers pe role, cu trotineta, cu si la vara o sa o invete tati sa inoate. Miscare si aer liber cat mai mult posibil.
Ce m-am intins... si o zi insorita!

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Va servesc de astazi cu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Pana am terminat mesajul...

Hai

Asa ca...Sa traiti cat numele