**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 11
doinita_g spune:
Alina, multumim pt tratatie
La multi ani pt duminica! Sa ai parte de noroc, sanatate, fericire
Mariana, vad ca esti in febra pregatirilor! superrr...sa va ajute Domnul sa iasa cum v-ati propus si fara surprize neplacute!
alina_satena spune:
Doinita multumim frumos eu tre sa neaparat sa imi mai aranjez prin camera dar nu am chef de nimic.
Voi cand nu aveti chef sau starea necesara s afaceti anumite lucruri cum va puneti in miscare daca pot spune asa,ca eu deja numai pot ma omoara rutina asta
doinita_g spune:
Alina, pai eu in astfel de cazuri...iau o pauza...si in fct de situatie, fac ceva pt mine...imi sun cea mai buna prietena, fac o baie, ies afara, vorbesc cu mama, etc...ceva de genu...incerc sa ma descarc, apoi reiau treburile incet, incet.
alina_satena spune:
Poate ca la mine sau adunat prea multe plus astenia asta de primavara peste depresia mea existenmta copilul care nu asculta si nu intelege lipsa banilor si toaste cele cred ca mau ajuns din urma dar incerc sa scap
MarianaPop spune:
Doinita, !
Alina, ! O sa fie bine !
Nyny, ai vazut ce-a "patzit" Burlacul? Tztztz...wild boy...
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Doinita multumim frumos eu tre sa neaparat sa imi mai aranjez prin camera dar nu am chef de nimic. Voi cand nu aveti chef sau starea necesara s afaceti anumite lucruri cum va puneti in miscare daca pot spune asa,ca eu deja numai pot ma omoara rutina asta http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina mai lasa si tu smotruiala si iesi din casa. Fa strict ce arde in ziua respectiva.. mancare, un pic de ordine si incearca sa iti rezervi timp si pt tine: o manechiura, un pensat.. incerca mai multe tipuri de machiaj, cauta sa faci lucruri care te fac sa te simti bine... si iesi din casa, ia-o pe Delia si fugi la plimbare o ora, doua pe zi. Profita de timpul asta si de faptul ca nu ai un program fix de servici si incearca sa te apropii mai mult de Delia.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, ai vazut ce-a "patzit" Burlacul? Tztztz...wild boy... |
daaa, m-a dezamagit profund
alina_satena spune:
Fetelor eu am aspirat prin camera am stewrs geamurile,mai am de sters praful si gatasi apoi sa aranjez lucrurile la locul lor sper sa termin aceasta operatiune cat mai repede.
Nyny sper fca astazi sa pun in aplicare sfatul tau sa imi fac manichiura
MarianaPop spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
daaa, m-a dezamagit profund Mami de kinderi tazmanieni |
Bietele fete.... Eu l-am "mirosit" de prima data...
doinita_g spune:
Azi ii fac lui teo vaccinul de 4 ani...sper sa nu ne stie tot Galatiul...
In rest...ne-am apucat de experimente distractive cu Teo...si e incanta
Dupa cum se vede vremeea nu-i chiar buna...asa ca noi vom fi la petreceri si pe langa casa!
Curatenia nu va fi ceva deosebit...adica aspirat, spalat, aerisit...fara geamuri...sau alte chestii complicate...
Cautam ceva peshte...si daca prindem putin senin bagam o vizita la planetariu...mi-am descoperit un var acolo si vreau s-o duc si pe Teo sa se 'bunghesca' la cer...si stele