**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Magdalena, pentru cafeluta. Chiar acum o servesc si pe cea reala . Nu ne-am mutat inca.... Urmeaza sa o facem cand implinesc 4 ani toti prichindeii .

Alina, sanatate multa ! Incearca trahisept, homeogene 9. Delia cum mai e? Ei lasa ca pana de Florii iti revii !

Doinita, multumesc ! Astazi predau lucrarea dar nu inainte de a-i mai trage o corectura de final . Da' cand ziceam hop m-am captusit si cu un contract...pe asta cred ca-l voi termina maine, depinde de ce mai am de facut intre timp.
Cum a fost vizita la medic? Ce-a mai spus ?

Tatiana, !

Eu am adormit in jurul orei 01:00.... Mi-am schitat in gand un plan pentru ziua de 09.04. Ramane sa-l scriu si pe hartie . Sper sa ma incadrez si in buget . Inca n-am terminat smotruiala, de unde privesc totul cu calm, reusesc sa am mai mult spor in toate . Ma rog bunului Dumnezeu sa aiba in continuare grija de noi.

Va doresc o zi linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor pe mine azi ma asteapta o zi de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Magda, multam de cafea! Super ca iesiti la munte!!!...sa va relaxati si sa aveti parte de timp frumos!
Yarinei vorbareata...ce bine ca au stat virusii departe de ea...a luat ceva de imunititate sau nu?
Alina, sanatate multa si spor la munci
Mariana, ce planuri marete ai?
Ieri a fost ok la control...a incercat sa-i faca o si-o timpanograma dar nu a mers...mi-a spus ca nu crede ca-s pb...urechile sunt ok...mi-a mai spus ca el nu recomanda ceva de imunit(bronhovax..luivac..etc)...pt ca nu a observat rezultate deosebite de-a lungul timpului...important e ca o viroza sa fie corect tratata...sa nu protej excesiv copilul...sa faca inot, tenis...asta-i imunitatea dupa parerea dansului.
Tatiana, voi cum mai sunteti?
Nyny!!!

o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita ptr ceea ce a spus doctorul tau,consider ca si datorita acestor suplimente ptr imunitate le dauneaza poate mai mult.

Am terminat de 1 tura mai am ceva de facutdar deja numai pot parca ma simt sfarsita sau ceva de genul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Doinita, nu a luat nimik pentru imunitate. Azi sunt chiar un pic suparata, pentru ca educatoarea Yarinei ia spus lui fiimea ca ar trebui sa fim atenti la ea ca nu prea este atenta. Mie chiar nu mi se pare, cat sta la mine o tot observ, dar nu vad nimik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hello hello ...ce fac fetele harnicute? Haideti la o cafelutza de amiaza.

Mariana mai ai? Mai poti? Succes, sa-ti iasa toate asa cum ti-ai propus. Hai, nu ne spui si noua ce pregatesti pt luni?

Alina sa ai spor la treburi. Cum te mai simti?

Doinita hai ca sunteti spre bine. Mi se pare destul de corecta parerea dr. Asa ar trebui, sa se imunizeze natural copiii.

Magdalena iar va plimbati? Super, bravo voua!

Tatiana voi cum mai sunteti?

Noi am terminat curatenia de primavara. Asteptam sa vina preotul azi sa facem sfestanie, sunt foarte multumita din punctul asta de vedere.

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Salutare dragelor !

Prima la cafea ! Multumesc Nyny! Si ca sa-ti raspund la intrebare mai...po..c . Nu stiu de ce, dar vin toate de-a valma pe capanoaga mea . Am spus STOP ca mai trebuie sa ma limpezesc si eu la creier . Nu de alta dar imi suprasolicit neuronu' in varsta .
Bravo pentru finalizarea curateniei . Noi mai avem, dar ma bazez pe ajutorul de nadejde al Biculinei .

Doinita, pentru vestile bune!

Magdalena, super ca aveti o iesire la munte . In privinta celor spuse de doamna educatoare... eu zic sa nu te necajesti. Se pare ca activitatile desfasurate la gradi nu mai prezinta asa interes pentru Yari. Lipsa atentiei copilului poate fi determinata de gradul de implicare al educatorului si depinde de tactica adoptata de educator pentru a capta atentia copiilor.

Alina, ai terminat muncile caznice ?

Nyny, Doinita nu pregatesc nimic iesit din comun, doar ca mi-am planificat bugetul pentru cadoul turturicii, petrecerea de la cresa si pentru cea de acasa . Cand ai o suma limitata te cam trec caldurile pana reusesti sa o imparti cum trebuie . Dar cu ajutorul lui DD o sa le rezolv pe toate.

Mergi la inceput

Magda, nu fi suparata ca nu merita...Am auzit si eu de nenumarate cazuri in care de era copilul mai energic...nu era bine pt educatoare...si tot fac observatii parintilor... dar totusi pb e la ele ca nu sunt pregatite pt comportam diferite ale copiilor...dupa ele un copil tb sa stea nemiscat, sa colorez ...si atunci e OK. Am o prietena care a tb sa-si mute fetita de la gradi dintr-o sit conflictuala cu educat.
Superrr ca Yarina nu a luat nimic pt imunit......cred ca aceeasi reteta voi adopta si eu...

Mergi la inceput

Nyny, ce bine ca ai terminat curatenia! Inseamna ca de acum te mai linistesti si tu si astepti sarbatorile
Mariana, sa reusesti sa indeplineti tot ce ti-ai propus pt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata, poftiti la cafeluta!

Mergi la inceput