Piersicute de iulie august (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Asa e, la a doua sarcina e mai mare burta. La Bianca abia se vedea si la fel si eu eram ingrijorata La 9 luni aveam burta mai mica decat altele la 7 luni.

Cu carutul, la al meu tot asa, nu avea spatiu de cumparaturi, dar eu atasam sacosa de cumparaturi la manerul din fata si statea in lateral intre roti (nu stiu daca se intelege)

Unde sunt pozele Deliei?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,la ea la semnatura.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

23+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, sunt f indecisa in privinta nasterii. partea nasoala la privat in tm este ca la maternitatile private, la neonato sunt aceleasi asistente de la stat, asa ca nu stiu si la privat cata grija au defapt de bebelusi...
confortul meu, sincer, nu ma intereseaza prea mult in perioada nasterii. doar sa le fie lor bine si sa nu ia vreunul din noi 3 vreo infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Balanta, se apropie morfologia de trim 2, ce-ai decis pana la urma? O faci in Tm?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

salutare fetelor.
Ref la carut, eu am noroc ca mi-l da o prietena (cam combi family 3 in 1 cam asa). Dar daca nu mi-l dadea cred ca-mi ceva 2 in 1 fara landou sau simplu +scaun de masina separat pt ca intr-adevar trebuie depozitat plus ca mi se pare destul de greu. Voi vedea cum ma descurc cu asta primit.

Nasterea.... la polizu ca acolo e dr meu. m-am gandit initial sa nasc la privat dar cum a mai zis cineva in fata daca nasti inainte de termen sau ai probleme ajungi la stat.

Iar burta si mie mi se pare ca mi-a crescut si ca e mare... imi creste in fata. Ma intreb cum o sa stea in ultimele 2 luni. Ce ciudata si natura asta.

21+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, dupa ce m-a consultat saptamana trecuta, ginecologul din tm a zis ca pot calatori cu masina cateva ore, 75% din drum fiind pe autostrada. o sa facem o zi pauza intre dus si intors; o sa stau intinsa pe bancheta din spate, cu o perna sub fund.
am decis sa mergem - pur si simplu nu avem incredere ca cea mai importanta ecografie din sarcina sa o facem in tm si decat sa fim nelinistiti tot restul sarcinii, preferam sa mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

In Brasov nasterea la privat nu este asa de scumpa ca si in Bucuresti. Pe Sofia am nascut-o la Clinica Eva ( actualmente medlife ) , stiam ca daca exista complicatii te trimit la spitalul de stat dar chiar si asa am preferat sa nasc la privat. Acum nasc la Regina Maria, nu din cauza ca nu am fost multumita de prima alegere si din cauza ca doctorita mea nu mai lucreaza la Medlife ci la Regina Maria.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Burtica nu mi-e mare , nu a fost mare nici la Sofia , nici acum .... inca sunt persoane care abia acum ma intreaba daca vine barza . Mie imi convine asa, ma deplasez mai usor !
Eu zic ca nu are rost sa ne stresam ca burtica e prea mare sau prea mica, fiecare creste in ritmul ei, important e sa fim sanatoase si puiutii nostrii sa se simta bine in burtica si bine-nteles sa fie sanatosi !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce faceti fetele?Ce ati mai gatit?Cine merge la doctoru Rotaru, cand aveti morfologia?Rocsy cu cine nasti de la RM?dar Ned tu cu cine la Polizu?Balanta, sa inteleg ca gata te-ai hotarat sa mergi la Viena.Aruba tu parca la medlife, dar cu ce medic?

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Rocsy cu cine nasti de la RM?
Ada

Cu dr. Dumitrache Anca

Mergi la inceput