Piersicute de iulie august (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Salut !

Am ajuns si noi in saptamana 26 , asta inseamana ca mai am cel mult 13 saptamani de sarcina pentru ca nu depasim saptamana 39 pentru cezariana !

de ce sa nu treci de de 39 la cezariana?

Asa programeaza dr. mea cezarienele, cu o saptamana inainte de termenul nasterii ... asta in cazul in care nu se decide sa vina mai repede .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ned , cu cine nasti la Polizu? ... si eu tot acolo sunt la d-nul Dr Cioflan

24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Laurici, tu nasti cu Cioflan ?mi se pare ca e tare simpatic doctoru asta.m-am uitat si la niste nasteri in direct pe youtube cu el.Asa este?

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Laurici, tu nasti cu Cioflan ?mi se pare ca e tare simpatic doctoru asta.m-am uitat si la niste nasteri in direct pe youtube cu el.Asa este?

Ada

Ada eu sunt foarte multumita de el , mie in primul rand mi-a salvat viata si implicit a copilului , chiar imi povestea joi cand am fost la cabinet ca a avut o pacienta care a nascut cu dansul un baietel si la varsta de 2 ani a facut leucemie , si chiar el personal s-a oferit sa-l poata ajuta pe bebe dar nu a fost compatibil ... a ajutat-o pe mamica sa ramana repede insarcinata (cu tratament bine-nteles)si a nascut o fetita care in urma recoltarii celulelor stem si-a salvat fratiorul .
Imi pare un DR ft sufletist , atent si carismatic .

24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Eu nu am mai gatit nimic...am fost rupta de oboseala in weekend dupa smotrul de sambata. Am mancat supa instant, salata de ton, clatite.
Azi la birou tot supa si salata, si mai am un avocado si fructe pt. dupa amiaza.
Deseara trebuie sa fac mult asteptata musaca de vinete si dovlecei, cu carne de vita. Cum am si curs de aquagym, sper sa nu ramana doar in intentie... Cred ca o sa prepar legumele si carnea, ma duc la piscina, si cand vin pun totul la cuptor. Noroc ca barbata-miu are scoala pana seara tarziu.

Despre doctori cu care vom naste... aici cam peste tot, la spitalele mari (cum e cel la care merg eu), nasti cu cine e de garda. Poate cu exceptia cezarienelor programate, nu stiu... Mai ales ca ma cam paste asa ceva din cate am inteles, dr. mea vrea sa imi induca nasterea aproape de termen (nu trebuie sa depaseasca, din cauza dabetului, nu stiu care e explicatia).

Muraturica, cum te mai simti? Sper ca esti mai bine cu moralul.

Va pup, seara frumoasa.

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele, a mai inceput o saptamina.
Rocsy parca tu zicea, si eu le cam numar deja, nu ca as fi pregatita de bebe inca dar nu mi-a placut niciodata sa nu fiu perfect functionala, acum iar ma misc cu incetinitorul.

Apropo fetele cu bebe fetitza, burta e in general mai mare, asa statistic neoficial vorbind, din ce am vazut prin jur. la baleti e mai ascutita in general. eu cu fii-mea parca aveam gemeni.dar nu am avut vergeturi la ea, s-a dezvoltat mai uniform asa parca, la fiu-meu am facut citeva in parti ca s-a intins mai tare pielea.

cu carutul eu am luat deja, 3-1 Peg Scate ca sa-mi fac pofta, nu ca e absolut necesar. de fapt landoul il voi folosi si in casa pe post de cosuletz, deci imi trebuia oricum.

cu landoul in masina insa, eu zic sa va mai ginditi. in scoica copilul sta fix, plus ca e invers sensului de mers deci la o frina brusca ii protejeaza gitul. in landou se rostogoleste cit colo, si nu ii trebuie un impact prea tare sa-i fractureze coloana cervicala.

ce-ati mai gatit azi?

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Foarte frumos, Laura despre ceea ce povestesti tu de doctor. Se vede pe el ca este tare sufletist.Fleur, mama, ce program ai...Biribu i n meniul de azi supa cu galusti si brudchete la cuptor cu rosii usturoi si cascaval ras.Biribu, ai dreptate cu burta. Am impresia ca la baieti e mai tuguiata.

Ada

Mergi la inceput

Frumos caruciorul Biribu , cat te-a costat ?

24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Eu nasc cu dr Alexamdru Epure la polizu

21+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fleur, multumesc de gandurile bune. Sunt bine, dar nu pot sa spun ca sar in sus de bucurie. o fi astenia de primavara.
Interesante discutiile despre carucioare.
Daca am inteles eu corect, nu e musai sa iau sistem 2 in 1 (eu scoica primesc, de aia nu ma gandesc la 3 in 1) ci e suficient ca si caruciorul sport sa se lase la 180 grade. Singurul dezavantaj e ca nu am landoul sa il port pe bebe in el. In rest, la plimbare pe strada e OK si cu cel sport rabatat complet, nu? Sper ca am priceput bine.
va doresc la toate noapte buna.

16+

Mergi la inceput