Piersicute de iulie august (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Fleur, multumesc de gandurile bune. Sunt bine, dar nu pot sa spun ca sar in sus de bucurie. o fi astenia de primavara.
Interesante discutiile despre carucioare.
Daca am inteles eu corect, nu e musai sa iau sistem 2 in 1 (eu scoica primesc, de aia nu ma gandesc la 3 in 1) ci e suficient ca si caruciorul sport sa se lase la 180 grade. Singurul dezavantaj e ca nu am landoul sa il port pe bebe in el. In rest, la plimbare pe strada e OK si cu cel sport rabatat complet, nu? Sper ca am priceput bine.
va doresc la toate noapte buna.

16+

Da, ai inteles bine, daca se rabate la orizontala caruciorul face acelasi lucru ca landoul, practic. Landoul are avantajul ca il poti folosi ca patut, acasa si in deplasare, primele luni doar, ca dupa aia se poate rasturna copilul cu el cu tot.

M-am uitat si eu pe site-ul Inglesina, superbe carucioare dar au un stil asa mai clasic, sau retro, sa zic, si par destul de grele.
Aici ultimul racnet sunt McLaren dar si astea mi se par greoaie, desi e clar ca sunt mai de calitate. Nu stiu de ce ma mai agit, ca am carut, dar adevarul e ca imi place sa ma uit la modele...ca de preturi m-am speriat de-a binelea (la Inglesina).

Fetelor azi sunt ametita si ma misc in reluare, glicemia mi-e mare cu tot cu insulina....clar nu e ziua mea cea mai buna. Sper sa ma remontez la piscina.

Pupici, o noapte linistita!

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am fost la control, totul e bine, e fetita sigur, am vazut si eu "piersicuta", e dovada in poza. Mi-a zis ca pot naste natural, chiar daca o sa fie 2 ani de la cezariana. Oricum sper sa ajung la travaliu ca la prima nastere si sa isi aleaga ea ziua in care vrea sa vina pe lume.

Laura32, ti-am vazut burtica, nu prea s-a mai marit, arati neschimbata.

De mancare, nimic azi, doar o salata. Aveam din weekend supa de galuste si branza cu smantana
Maine trebuie sa gatesc, haideti cu idei.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Apropos de iesitul afara dupa ce nastem, eu pe Bianca am nascut-o pe 4 august, deci o sa prind aceeasi perioada si am iesit 90% zilnic, fie ploaie, fie vant pana pe la -8 grade (a fost si o iarna blanda). Ea afara dormea chiar foarte bine, stateam cu orele si ma plimbam mult.
Asta pana pe la 7-8 luni cand am zis sa ii fac program de somn in patut, sa ii fac rutina.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Fetelor, e cineva pe aici? Tocmai am fost la baie si am avut o scurgere maronie, destul de multa. O sa il sun dimineata pe dr, dar pana atunci poate sa im spna cineva daca i s-a intamplat asa cva? Stiu ca astea snt mai normale in primul trimestru, dar acum??

19+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta si eu sunt la fel de nehotarata.nici eu nu am nevoie de lux ci sa ma simt cat mai in siguranta atat eu cat si bebele.si sa se comporte asistentele,moasa si cine mai trebuie ok cu tine si nu ca si cum i ai face te miri ce.eu cu moasa am patit ca s a comportant urat cu mine de imi venea sa o bat si dupa ce i a dat soacra mea (ca mie nu stiu de ce parca mi e rusine sa le dau)mai putin si imi pupa si picioarele.eu nu stiu cum te poate transforma asa chiar si o suma mica de bani.in rest asistentele mi s au parut ok.nu am avut treaba cu ele.sincer si asta nu stiu daca nu are cumva legatura cu doctorul cu care nasti si cat este el de influent in spitalul respectiv.asa am avut eu impresia dar poate gresesc.si mi e cam frica ca dr TAU fiind mai tanar ma gandesc ca nu are chiar asa influenta la bega.nu stiu ce sa zic
cand trebuie sa mergi la viena?

mai fetelor nu stiu cum de nimerim sa avem tot cam acelasi meniu
si eu am facut azi tot supa cu galuste si am mai facut niste cartofi fierti si apoi caliti putin cu ceapa verde si mai vroiam sa pun si patrunjel sau marar dar nu am avut.si pe langa am avut carne fiarta din supa.incerc sa fac mancaruri mai usoare ca sotul are in fiecare zi arsuri la stomac de zici ca el e gravid.
maine as face carne de vita fiarta cu ceva pe langa.nu stiu inca ce.
asa ca astept idei ptr mancaruri mai usoare ca sunt in ceata.eu nu stiu sa fac decat dinalea complicate rau bombe ptr stomac stiti voi

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

iuli si eu am avut dar cum zici tu in primul trimestru de sarcina.acum nu cred ca e prea normal.nu poti sa il suni acum pe doctor?stiu ca e tarziu dar al meu zice ca daca apar ceva probleme sa il sun la orice ora.eventual astepti sa vezi daca mai curge.daca da eu as merge chiar la urgente(scuze nu vreau sa te stresez mai tare decat esti)

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

iuli, ai facut efort azi? ai in casa nospa? daca ai, ia unul. utrogestan ai? daca ai, pune minim 200 mg. si un magneziu daca ai in casa, ia. sau mergi la urgente.
ali, sapt viitoare mergem la viena.
cu influenta dr-ului in spital vs grija moaselor, nu stiu ce sa zic. cred ca mai degraba niste bani bagati in buzunar ajuta. eu daca o sa nasc la stat, sigur la asistentele de la neonatologie o sa le dau atat incat sa fie multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Natza fetelor!

Am scris aseara cata mesajul si l-am pierdut, ipad-ul asta e de groaza, csteodata reincarca o pagina asa din senin si daca s intampla sa fie cea in care scriu mesajul, il pierd. Asa ca azi voi sccrie mai multe mesaje scurte, ca m-am enervat cumplit ieri.

Ziua mea de nastere este 19 iulie 1978. Sunt si eu o piersicuta haha, una mai mare, mai umflata asa...

Referitor la carucioare, cred ca am mai scris. Un landou face exact ce face carutul care se intinde perfect la orizontala. In olus, pentru bebelusii nascuti iarna, ii protejeaza mai mult de frig si de vant, dar oentru cei nascuti vara, poate chiar sa le fie prea cald.

Eu sunt fan pana la moarte (vorba vine) al carucioarelor Maclaren. Sunt extrem de usoare, usor de manevrat, de inchis/deschis cu o singura mana. Eu am Quest, care nu se intinde perfect orizontal, pt ca eu nu folosesc carut in primele luni, dpar wrap si Ergo, dar exista Maclaren care se intind complet, un picut mai grele ca astea Quest, dar mukt mai usoare decat toate celelalte la moda -- chicco, inglesina, quinny, peg perego. Si au si un model de gemeni foarte meserias, acolo chiar conteaza fiecare suta de grame in plus, cand impingi doi deodata...

Postez si revin.

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Ileana -- "olita" aceea se cheama Bumbo seat si este genial. Este facut dintr-o spuma care nu forteaza coloana copilului, il tine in pozitie ergonomica si doar il sustine cand nu ate sta singurin fund, cum ar sta in brate la cineva. Eu nu am avut la primii doi copii si mi s-a parut genial, ii dadeam si sa manance in el, mai ales ca eu nu am hranit copilulmcu lingurita, ci am mers pe autodiversificare, ii dadeam manar in mana, bucati mari si ea o morfolea. Asa a puneam Bumbo pe masa cand mancam si noi si era toata familia impreuna.

Colacul de inot nu stiu cum se cheama. Incearca infant swim ring, dar nu sunt sigura...

World Expo-fost in Shanghai nu in Beijing si familia noastra a foat printre cei maimmari fani, am mers de peste 10 ori. Da, frumos pavilionul Danemarcei si aveau si o fantana arteziana are tashnea direct din podea si pe caldura aia se balaceau copiii mei de numa' asa a era pavilionul lor preferat...

Postez si continui...

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Iiuli -- si mie imi place Stokke la nebunie, nu l-am incercat niciodata dar mi se pare a arata bestial. Eu nu folosesc carutul la cumparaturi, iar daca ar fi nevoie, as agata pungine de el cumva...si da, e inalt, usor de pus/scos copilul fara sa te apleci sau sa te lasi pe vine.

Ilenutza -- se monteaza in cateva secunde scoica pe carut daca sunt compatibile. Si avantajul este ca daca bebe doarme in scoica, nu il mai trezesti,il muti direct.

Rocsy -- sa stii ca eu, pe cat de mult imi place sa fiu mamica, sa am bebe mic, sa alaptez, sa am multimcopilasi, pe atat de mult urasc sa fiu gravida. Primele luni sunt mereu de cosmar, api cand trec greturile si am un pic mai multa energie, e atat de mare burta ca abia ma pot misca, abia respir. Iar ultimele luni stie toata lumea cat sunt de grele,cum te scoli mereu sa faci pipi, cum incep sa se dilate oasele bazinului si simti ca te rupi cand te intorci de pe o parte pe alta, etc. Eu as naste si acum daca ar fi ok pt bebe... Cum la mine asta e a 4-a cezariana, nu mai am nici o sansa sa incerc natural, asa ca ma gandesc inainte de 39 de saptamani sa ma programez... Deja numar nu numai saptamanile, ci si zilele... Ca sa nu mai zic de starile psihice groaznice de care ziceam zilele trecute... Pentru mine nu a fostniciodata fun sa fiu gravida...

POZE

Mergi la inceput