Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 7
Porumbita spune:
ref nastere ca tot veni vorba
prima a fost la Municipal (desi pana la 7 luni am mers la medlife si pe idea de a naste la ei; am renuntat din mai multe considerente)
acum vreau sa nasc la filantropia;
ref carucior
pana la o luna jumate am scos baiatul doar in Wrap; mi se parea prea greu de carat caruciorul cu operatia mea de cezariana (l-am scos afara de la 5 zile , e nascut in ianuarie)
apoi am avut un carucior no name imprumutat de la o prietena; dezavantaj era greu; avanaj avea maner reversibil si se intindea pana la 180 grade;
in masina nu a stat decat in scoica; nu am facut nicioadata exceptie; cand tr alaptat am oprit,am facut o si l-am pus la loc; mi se pare inconsitienta sa circuli cu el in brate;
de la 5 luni pana la un an si 3-4 luni am folosit inglesina zippy; f bun;
dupa un an si 5 luni l-am trecut pe unu sport de la chicho (f rezistent, l-am luat in multe vancate cu noi, a fost f tarsait si acum la 3 ani inca il folosim in vacante)
ARUBA spune:
Porumbita, de ce ai renunat la Medlife? Ma intereseaza pt ca si eu tot acolo imi monitorizez sarcina si vreau sa nasc. Ai avut cezariana?
22+
ARUBA spune:
Laura, apropo de poze, la tine nu se vede sa fi crescut prea mult burtica!
La Michelle se vede bine evolutia.
Eu in schimb ma stresez ca toata lumea imi spune ca am burta prea mare pt 5 luni La inceput nu dadeam atentie dar a inceput sa ma irite ca prea imi spune multa lume acelasi lucru. Am pus si eu poze de azi dimineata.
22+
Fleurdelise spune:
Laura, Michelle, frumoase poze noi. Felicitari pentru burticile in crestere!
Mie tot imi spune lumea ca burta ori nu e prea mare (barbata-miu) ori ca abia se cunoaste (unii colegi care nu stiau, cand i-am anuntat). Important e ca eu o simt, tot mai mare si mai grea iar bb a inceput sa fie mai activ, sau mai mare si deci sa il simt mai des. Sambata, dupa o sedinta de smotru, mi-a nimerit ficatul si am simtit un junghi de am vazut stele verzi! Altfel misuna pe laterale, in special stanga, ma gandesc ca o fi in pozitie transversala? Sper sa il vad la eco pe 4 aprilie (daca mi-o face eco...).
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
Aruba, acum am vazut si pozele tale, super-burtica!
Fetelor dragi, dupa reflectie serioasa, eu zic sa nu ne osandim singure, ba ca e prea mare ba ca e prea mica burtica! Evolutia burtii sau cum se vede din exterior depinde de silueta noastra intiala. Normal ca daca din start suntem slabe apare mai proeminenta si se vede mai bine evolutia, daca suntem dimpotriva dolofane (ca mine) apare mai putin proeminenta. Apoi depinde cum e copilul pozitionat, sus sau jos, eu il simt pe al meu asa mai pe sus si burta se tuguie cateodata de sub diafragma. Apoi depinde de unghiul de pozare, daca stai constant din profil si cu haine identice se vede cel mai bine.
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Doamne, cat ati mai scris.Despre greutate oricum eu am impresia ca m-am umflat. Are dreptate Fleur, fiind si foarte slaba la inceput acum burta e mai proeminenta. Despre nastere. Luasem in calcul nasterea la particular, dar, dupa ce am vorbit si cu o prietena de a mea si cu doctorita Simionescu Adriana de la Giluesti, m-am linistit. Chiar ea imi povestea ca a avut paciente care au nascut la particular si, niciodata nu se stie cum este, dar s-a trezit nevoita sa fuga dupa sange sau dupa nu mai stiu ce la Giluesti. Problema se pune in felul urmator. daca apar complicatii, te trimit la stat. acum nu trebuie sa gandim asa, ci ca totul este ok. Eu nasc la elias ptr. ca acolo este doctorul meu si stiu ca au aparatura foarte buna. Singura chestie este ca nu am auzit cuvinte de lauda de nonatoloaga de aici. Deci, asta am inteles eu cu particularele. In schimb am prietena mea cea mai buna care a nascut la Sanador in decembrie cu Haiduc. Conditii super, nu am cuvinte. Am inteles ca si in elias sunt rezerve foarte faine. Ea a nascut la sanador ptr. ca La Filantropia nu se fac cezariene la cerere, asa cum ea si-a dorit.
Ada
ali24 spune:
nici eu nu sunt hotarata daca voi naste la stat sau la privat.
balanta tu unde vrei sa nasti?la bega?(scuze stiu ca mi ai mai spus dar nu mai retin.)
22+
rafael albert(25.05.2007)
Daconst spune:
Eu n-am mai vazut sistemul ala de landou pe aici,dar sincer cred ca se coace bb de cald in el.Si in scoica aveam problema,ca transpira mereu la spate si cap.
Eu n-as da scoica pe el si nici nu-si merita banii,dar asta e parerea mea si zic din experienta mea.
Am vazut si eu pozele cu burtici,nu mi se par mari deloc.
Cred ca trebuie sa-mi fac eu poze ca a mea chiar e imensa,parca.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt
ilenutza spune:
Eu o sa nasc la municipal, acolo am nascut si anterior, conditii f. bune daca ai cu cine sa vb pt o rezerva, in rest bune, curat, renovat.
Eu nu consider ca se justifica sa dai atatia bani pe un privat pentru 2-3 zile de stat acolo.
Urmeaza atatea cheltuieli dupa aceea incat sunt ocazii sa cheltuiesti in prostie...
Ile , mami de V si A ,