Piersicute de iulie august (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Deci scoica = scaun auto? Am inteles bine?

Nici aici nu te lasa sa iei copilul din maternitate fara scaun auto. Merg cu tine la masina si verifica!

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Unele landouri sunt echipate cu sistem de prindere pt masina, au centuri de siguranta si tot ce trebuie, sunt omologate pt a fi folosite in masina! Eu despre asta vorbeam, n-as fi nebuna sa las copilul intr-un sistem nesigur, doar de dragul landoului.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Deci scoica = scaun auto? Am inteles bine?

Nici aici nu te lasa sa iei copilul din maternitate fara scaun auto. Merg cu tine la masina si verifica!

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Da, "scoica" e scaunul auto pt bebelusi pana la 13 kg, are o forma care aduce oarecum cu a unei scoici. Scaunul auto (la care pozitia copilului este strict in sezut) se foloseste dupa 1 an aproximativ

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

eu recunosc ca nu prea inteleg
rocsy, tu spui ca "in primele luni folosesti landoul, apoi treci la scoica si apoi varianta sport". scoica nu e varianta pentru masina in primele 6 luni? ok, stiu ca o poti monta si pe carucior (daca sunt compatibile). ilenutza, tu in scoica spui ca mai tii copilul in casa, nu? ai folosit de cateva ori termenul "scaun de masina", or, ala e ok dupa 6 luni, din cate stiu eu.
sunt si eu la primul , nu stiu multe, dar invat

19+ Mihai

In primele 6 luni am preferat sa o tin in landou, mi se parea o pozitie mai buna pentru coloana ei ... in sensul in care scoica e scobita si nu vroiam sa ii presez coloana !
Pe acelasi schelet al caruciorului ( adica pe varianta sport ) se poate atasa landoul si scoica ! De asemenea puteam sa le fixez si in masina; caruciaorele tip 3 in unul au si sistemele necesare imobilizarii in masina : un exemplu ar fi aici : http://www.bebelusulideal.ro/carucioare-3-in-1/chicco-carucior-trio-i-move--1811

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

aruba, imi poti spune si de ce nu a fost multumita de stokke, daca stii? mie imi place ca e inalt si e facut din materiale mai bune (textilul de pe scaunele, manerele etc mi-au dat o senzatie ok). altceva nu stiu despre el.

19+ Mihai

Iuli, i-am dat un mail prietenei mele cu Stokke sa imi zica mai in detaliu despre el, fac copy paste la ce mi-a raspuns ea:

"Minusul cel mai mare e ca nu ai unde sa depozitezi nimic. Vine el cu o geanta cu fermoar inclusa insa este insuficienta si incomoda.
Un alt minus este ca e ft mare si abia incape in porbagaj.

Plusuri ar fi faptul ca atunci cand esti la un restaurant copilul poate sta in carucior la acelasi nivel cu noi si poate participa si vedea tot ce se intampla la masa.
Altul ar fi ca are niste roti f bune cu care poti sa razbati pe orice teren accidentat .. zapada, nisip..etc.
In plus mai e si faptul ca la versiunea sport poti aseza copilul si cu fata la mers dar si cu fata la tine. Asta e un aspect intalnit si la alte carucioare oricum.
In rest e ca toate celelalte. Daca ar fi sa dau timpul inapoi nu l-as mai lua din cauza punctului 1. Mai des am fost la cumparaturi si nu am avut unde sa pun plasele decat la restaurante unde oricum poti cere un scaun de copil."

Si ma mai gandesc la un aspect, spui ca nu vrei sa te apleci la un carucior mai jos, dar la asta va trebui sa ridici copilul ca sa il sui in partea sport, ca e ft inalta.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Fetelor, noi vom primi caruciorul de la o cumnata. Nu stiu exact daca este 3 in 1, dar sper sa fie cat de cat functional si sa ma inteleg cu el, daca nu - dupa ce vad ce-mi place si ce nu la el - o sa cumpar alt carucior, in deplina cunostiinta de cauza. Avand in vedere ca sunt la primul BB, mi se pare mai ok asa decat sa dau un car de bani pe un carucior cu t-spe facilitati si sa descopar ulterior ca nu are fix nush ce chitibus i s-o nazari neuronului meu de proaspata mamica dupa ce voi naste
Oricum, pentru primele luni noi o sa folosim mai ales wrap-ul elastic si scoica de masina, caruciorul doar asa... cand mergem in vizita, la dr., la o terasa, etc.

In alta ordine de idei, voi v-ati gandit unde veti naste? Eu eram hotarita sa nasc la stat dar, dupa o experienta trista de 1/2 zi la Fundeni, incep sa iau mai tare in calcul nasterea la una dintre maternitatile particulare, mai ales ca s-au mai ieftinit putin. Cele care ati mai nascut - cum a fost? unde? ati mai naste tot acolo?

24+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

rocsy, nu am vazut pana acum landouri pe care sa le fixezi in masina; oricum, eu am aici o problema, pt ca masina mea are doua usi si o sa imi fie greu sa am acces la bb in spate; cred ca o sa fac schimb cu sotu, sa ia el masina de agatat si sa mi-o dea mie pe aia de famelie
aruba, multumesc mult, scuze ca v-am deranjat (pe tine si prietena ta). e foarte interesant ce spune - intr-adevar, nu are spatiu de depozitare (altele au un cos mare dedesubt), iar pliat nu gasesc pe nicaieri ce dimensiuni are. o sa ma duc sambata la targ la romaero si o sa ii pun pe oamenii aia de la stokke sa mi-l faca si desfaca pana ii ametesc.

19+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Hai ca am uitat. Am facut si cafeaua, cine vrea sa se serveasca.

Si o intebare. Am o carie destul de adanca care necesita anestezie sa scoata nervul, nu ma doare dar a devenit inestetica. Pot face anestezie?
Si daca da, aveti idee de ceva cabinete, ca doctorul meu nu face.

17+

iei fac www.lifedentalcare.ro/

vezi ca au mai multe sedii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Salut !

Am ajuns si noi in saptamana 26 , asta inseamana ca mai am cel mult 13 saptamani de sarcina pentru ca nu depasim saptamana 39 pentru cezariana !

de ce sa nu treci de de 39 la cezariana?

Mergi la inceput

Iuli: stai linistita, nu este nicio pb!
Uite un link cu fixarea landoului in masina:

http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=37

In alta ordine de idei, si eu am aceeasi problema cu masina, am un A3 in 2 usi, dar mi-am propus sa o vand pana vine bebe, pt ca nici sotul nu are nevoie de masina in 2 usi, zice ca e prea mica pt el, si imi voi lua una mai mare, ma gandesc la un mini SUV ca sa zic asa, ceva gen Tiguan.

22+

Mergi la inceput