Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Biribu spune:
Diana vai de mine, ce sa patiti groaznic!! bine ca sunteti bine. mie mi-e groaza de soselele din tara, ultima oara cind am fost ne-a taiat o caruta drumul din senin, abia i-am evitat
uite de asta zic eu, nu se stie niciodata, in masina cu copiii mai ales trebuie sa-ti iei toate masurile de precautie.
Fleur sa-ti fie de bine plimbarea. si la noi s-a facut frig, sunt tare necajita, dupa saptamina trecuta cind eram in tricou. carutul e www.amazon.com/Peg-Perego-Skate-Stroller-System-Black/dp/B002XYUHI6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332873579&sr=8-1" target="_blank">asta, nu pusesem link, e pe bej cu negru. dar l-am gasit cu 400 pe alt site. si am luat car seat separat tot modelul lor.
Ioanacalm , va fi ok, citeva contractii sunt normale.
mi-ati facut pofta cu pozele, merg sa vad, poate ma invrednicesc sa pun si eu citeva diseara.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Miruna, bine ai venit si felicitari, vei fi alaturi de Tamys, Balanta, Delia21 printre vedetele odiseii, cu gemenasi!
Sarcina usoara si echipa de "dublu mixt" plesnind de sanatate si cat mai aproape de termen! 26 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miruna1980/miruna1980.jpg)
miruna1980 spune:
Laura,Muraturica,Fleurdelise multumesc pt primire si Doamne ajuta tuturor sa reusim sa nastem la termen bebici sanatosi. 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Miruna bine ai venit! Mama cati gemanasi la noi in odisee. Ce frumos! Muraturico vrem poze si cu tine. Biribu e grava chestie asta cu ecoli in sarcina?
Ada
Biribu spune:
Ada nu e grava, e cea mai frecventa infectie urinara, insa trebuie tratata. ia-ti antibioticul si stai linistita . si bea lichide multe.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
IIuli spune:
buna seara, fetelor,
hop si eu dupa o zi ffffffffff agitata. dupa sangerarile de aseara, m-am trezit peste noapte cu niste crampe f puternice, am luat no-spa si era cat de pe ce sa mergem la urgente, dar m-am linistit si am adormit. dmineata din nou dureri, l-am sunat pe dr si am mers la el la 12. luasem deja vreo 3 no-spa; mi-a facut control, eco de ambele feluri si mi-a spus ca am avut un soi de contractii, nu mai stiu cum le-a zis (scrie pe fisa medicala); despre sangerare a spus ca nu intelege de unde e - nu am niciun hematom, polip, etc, nu aveam nicio urma de iritatie sau sangerare pe col, iar el zice ca de fapt am urinat cu sange si mi-a dat sa fac analizele de sumar, urocultura si alte analize, sa vedem ce iese. m-am cam speriat, dar cand am vazut ca bebe e ok m-am linistit. bine, era cam ingramadit acolo, a zis si dr ca era destul de contractat uterul, dar ca e ok. mi-a dat sa iau trei seri cate jumatate de diazepam - eu m-am cam speriat cand am auzit de diazepam, dar cica e f ok pt decontractarea uterului.
altfel, dupa ce am plecat de la medic am lovit o masina in trafic (cred ca eram cam agitata, nu am franat la timp si e prima oara de cand conduc cand e vina mea :(; am mai stat si cu el sa facem actele, noroc ca era un tip ok si nu a tipat etc.
apoi am venit acasa, am facut un dus, am mancat si apoi am dormit cateva ore bune, pana a venit al meu acasa si m-a mai linistit.
am citit si eu un pic din urma, felicitari noilor venite- mamici de gemeni si multumesc ca v-ati gandit la mine. asa cum ati si zis, nu e nimic grav, dar oricum trebuia investigat.
noapte buna, ne auzim maine.
19+
Mihai
Delia21 spune:
BIRIBU,la mine,una din fetite...are putin lichid amniotic.Doctorul zise ca sa nu imi fac deocamdata griji,dar parca pot....caci tot la asta ma gandesc;zise ca e posibil bebita sa aiba probleme cu rinichi...si imi facu trimitere la spital pt 11 aprilie unde au aparatura de ultima ora....ca sa vada cei de acolo ce si cum...dar inca 2 saptamani ma perpelesc....pe toata partile.Ai vreo bucatica de informatie pretioasa pt mine?Nu stiu daca ajuta dar cert e ca....beau de atunci multa apa....stiu ca e doar autosugestia mea....ca doar doar ajut pe bebe....sa faca mai mult pipi.E tare greu....sa stai asa cu mainile in san...sa tot torci cu "daca" si "parca"
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
Chiar suntem cateva in grup cu gemenasi
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
iuli bine ca nu e nimic grav.
diana imi pare rau de cele intamplate.si eu am oroare la tiruri si la drumurile noastre in general.de frica asta nici nu am fost la mare anul trecut
miruna bine ai venit.ce super inca o pereche dragalasa la noi in echipa22+
rafael albert(25.05.2007)