Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
wooowww ce de-ati mai scris fetelor!!! am citit tot din urma, da acum nu prea mai stiu cui sa raspund mai rpd...
felicitari pt gemenasi tamys!
iuli - ce faci? zi ceva...
am fost si eu duminik la targ, m-am uitat pe la toate cele. mi-am luat doar 2 dresuri de la fiore. pt bebelina n-am luat nimik, am fost cuminte deocamdata...mi-au plkt carucioarele 3 in 1 de la kinder kraft parca...si peg perego, patutul care i-a plkt si arubei de la bebe design, un scaun de masa 2 in 1 cu balansoar de la peg perego...si nu mai stiu.
in rest...sunt racita cobza de duminik trebuia sa impart si asta cu sotzul
ma doare capul, nu pot sa respir, ma tine ceva in piept, tusesc, stranut non-stop...deosebit! si nici CM nu pot sa-mi iau k deh abia am venit din CO si suntem in colaps la serv, sefa e ciufy...deocamdata m-a rugat sa nu depun hartia pt 6 ore sa mai stau 2-3 sapt pana vin celelalte colege din CIC...m-am cam enervat zilele astea
am mai pus si eu poze pe picasa, o sa mai pun cateva zilele astea. au inceput sa creasca burticile
va pup!
Roxy 22+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Ada, s-a facut cu pozele!
ca sa le pui in albumul tau, cand iti apare fereastra aia dupa upload, nu da ok, ca intra automat album nou cu titlu data de azi (asa ai reusit sa faci cate un album pt fiecare poza ), ci clickeaza in dreapta sus unde scrie: "add to an existing album" si din lista alegi albumul tau. Faci asa pt fiecare poza, sau mai bine uploadezi (selectezi) toate pozele odata si apoi le bagi, la fel, pe toate in albumul tau. Sper ca se intelege metoda.
Faine poze.
Roxypuy faine si ale tale din vacanta la Roma. Nu am mai fost acolo de pe la 15 ani... 26 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miruna1980/miruna1980.jpg)
miruna1980 spune:
Buna seara gravidutelor,sper sa ma primiti in clubul vostru!
Sunt o graviduta in 23 de saptamani cu gemenuti,mai exact fetita si baietel....sarcina obtinuta prin FIV 1 cu dr Albu Dragos-Medlife....data nasterii ar fi 21 iulie 2012,ultima zi de menstra 15 octombrie 2011.
Mi-as dori sa ma treceti si pe mine pe lista piersicutelor de iulie-august 2012.
Multumesc anticipat si sarcina usoara tuturor. 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Roxy, i-as spune frumos sefei ca ai drepturi la fel ca toate celelalte colege insarcinate, cu copii mici, etc, ca nu e vina si problema ta ca s-au nimerit sa fie mai multe in CIC. Si as depune imediat hartia pentru 6 ore.
Si mie mi-a facut o scena de toata frumusetea ciufutul de aici de la HR, ca uite ce bine ma aranjeaza pe mine cand vin din CM sa trec direct la program redus cu o ora. Faceam la momentul ala 24 sapt. de la care era obligat sa imi reduca programul. Ii adusesem hartia de la medic ca am 24 saptamani si nu ma credea, zicea ca am falsificat hartia!!!Un idiot, macinat de invidie....cum naiba, barbat fiind, sa fii invidios pe o femeie insarcinata nu pricep. In fine, am sunat la medicina muncii si am clarificat, aia mi-a zis ca daca nu imi reduce programul sa ma retrag de tot si firma e obligata sa ma plateasca integral prima saptamana, apoi ma platea medicina muncii. Nu am facut chiar asta dar l-am informat frumos pe ciufutul cu pricina si s-a conformat imediat.
Si e vorba doar de o amarata de ora in minus dar, crede-ma, se cunoaste. Cu atat mai mult de la 8 la 6 ore.
Drepturile noastre nu sunt negociabile. Inteleg ca vrei sa fii intelegatoare si in termeni buni cu sefa, sa te primeasca inapoi. dar oricum e obligata sa te primeasca dupa CIC, nu?
Ce zic eu se aplica aici in Canada dar principiul e acelasi si in legislatia romaneasca din cate stiu. 26 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 Buna seara gravidutelor,sper sa ma primiti in clubul vostru! Sunt o graviduta in 23 de saptamani cu gemenuti,mai exact fetita si baietel....sarcina obtinuta prin FIV 1 cu dr Albu Dragos-Medlife....data nasterii ar fi 21 iulie 2012,ultima zi de menstra 15 octombrie 2011. Mi-as dori sa ma treceti si pe mine pe lista piersicutelor de iulie-august 2012. Multumesc anticipat si sarcina usoara tuturor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bine ai venit Miruna , o sarcina usoara iti doresc si BB-ii sa vina cat mai aproape de termen .
![](icon_smile.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Hello.
Eu sunt inca ocupata si cu putin timp de scris. Va citesc totusi.
Iuli, sper ca esti bine. Da-ne un semn.
Tamis, felicitari. Cred ca e super sentimentul sa stii ca ai gemeni. Eu am un respect deosebit pt mamele de gemeni. Cred ca e frumos, dar si greu.
Diana, bine ca sunteti in regula.
Roxypui, sa te faci bine repede.
Nu stiu ce sa mai raspund acum...
Nu am avut timp sa vad ultimele poze, dar sunt convinsa ca sunteti niste frumoase.
Nu am avut timp nici sa ma cantaresc si am asa o banuiala...la cate dulciuri am papat zilele astea.
Va pup. 16+
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Am fost complet nepoliticoasa.
Bun venit gravidutelor noi, Maria si Miruna. Sarcini usoare si bebei sanatosi. 16+