Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 16
balanta_tm spune:
ooo, dana, daca ai stii cum as vrea si eu sa zboare timpul, sa vina vara si sa ma vad cu bebelusii in brate!!! as vrea macar 36 de sapt sa pot sa ii tin in burtica.
eu simptôme din aléa de care zici tu ça ai ça la cm nu am, dar am muuuuulti muuulti nervi uneori .
fetelor, stiti cumva daca se mai acorda la nastere acel salariu mediu pe unitate?
Fleurdelise spune:
Ilenuta, ti-am trimis pm.
Mititica, felicitari pentru eco!
Fetelor, pe mine m-ar bate D-zeu sa ma plang de sarcina! Indur tot, chiar daca nu sunt in forma si ma mai vait la voi ca o babutza (ce sunt...). Dar am asteptat prea mult minunea asta, asa ca, in fond, ador sa fiu gravida!
Din solidaritate cu voi, raportez si eu: eternele dureri de articulatii sold/maini/pelvis (astea cica apar mai tarziu in sarcina, pe mine m-au pocnit demult, au devenit zilnice, de fapt nocturne), deplasare greoie, burta ca un bolovan, ameteala, zapaceala, uituceala, oboseala care nu m-a parasit din prima secunda a sarcinii, junghiuri jos cand stranut, maini si glezne umflate, dificultate la incaltat, arsuri...ajunge? Nimic din toate astea nu conteaza, totusi, singura problema e diabetul, dar muncesc la asta... nu imi doresc decat ca bb sa fie sanatos. Iar sarcina mi-o voi aminti ca o perioada cu totul speciala, nu neplacerile. Orice mi se intampla, pe dinauntru sunt happy, happy!
Daconst, am cateodata jena in burta dar nu stiu daca sunt dureri ca de ciclu. Am si uitat cand imi venea, am si uitat ca am avut ciclu !
Ce-o fi facut Iuli?
Ma opresc din logoree.
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
balanta_tm spune:
eu stiam ça in sarcina durerile alea de genul celor de cm sunt de fapt considerate un fel de contractii.
Laura32 spune:
Felicitari Tamys pentru pereche , te-ai asigurat ..... , sa-ti traiasca bebelusii ,sa fie sanatosi si sa se nasca cat mai mari si mai aproape de termen
24+ Andrei
adarev spune:
Scapai de nebuna fetelor.Sunt acasa.Aruba, o sa-l rog pe Tudor sa-mi faca niste poze cu noua burta.In rest mi-au venit rezultatele de la urocultura si am E coli. Trebuie sa iau augmentin ca este sensibil.I-am citit doctorului lista.Simteam eu ceva in neregula.In schimb Dana sunt in asentimentul tau.
Ada
ioana3110 spune:
buna fetelor. Am fost si eu azi la amniocenteza. Acum stau in pat. Pe mine m-a cam durut cand a intrat cu acul in uter. Dar mi-am tinut respiratia si nu am vrut sa ma uit pe ecograf sa vad ce fac acolo.
M-am stresat ca inainte sa ma impunga, Herghelegiu i-a zis asistentei sa-i pregateasca 2 ace ca am peretele uterin gros si s-ar putea sa aiba nevoie de ac mai lung si mai gros. Am crezut ca mor. I-am zis sa aibe grija ca e uncopil obtinut dupa 10 ani de incercari, prin fiv si ca sper ca e constient ca trebuie sa iasa bine....
Mi s-a parut ciudat ca imediat dupa ce a scos acul, m-a frecat pe burta sa imi stearga dezinfectantul si s-a tot uitat cu ecograful pe burta si ma inghiontea cu el.... o fi normal..?
Acum sunt in pat si am usoare impunsaturi prin burta...voi ati avut//?
Va pup tare!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Fleurdelise spune:
Gata Ioana, ai scapat.
Cred ca te-ai stresat mult cu procedura asta, te inteleg.
NU cred ca doctorul a facut ceva gresit, e prea experimentat ca sa puna in pericol cu ceva bebelusul.
La mine doctorita tot asa m-a impins pe burta cu ecograful, dar inainte de a baga acul, ca nu gasea din prima locul potrivit. Dupa, dr. tau probabil cauta o pozitie favorabila sa il vizualizeze bine pe bebe.
Totul va fi bine, ai sa vezi, mai ales ca la voi din cate stiu se dau si rezultate rapide la 48 de ore. Eu am asteptat 2 saptamani rezultatele, dar a meritat: totul normal, confirmarea 100% a sexului.
Dupa amnio, sunt relativ normale mici dureri de burta si trebuie repaus 48h. Daca durerile sunt mari si apar pierderi de lichid amniotic (seamana cu urina, mai decolorata)trebuie mers la urgenta, dar astfel de complicatii sunt rare.
Stai linistita la pat daca se poate si totul va fi bine.
Iti tinem pumnii pentru rezultate, sa ne tii la curent.
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Ioana , stai linistita in pat , fara efort ... relax
Ada si Dana va asteptam cu poze noi
Fleur mi-ai cam facut pofta cu musacaua ta , cred ca a fost ft buna.
24+ Andrei