Piersicute de iulie august (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

michelle fetita are 2,7 ani este o leoaica de inceput de august. Sincer stiind ce fire independenta are nu stiu cum va fi cu doi leuti incapatanati in casa.Eu din toamna vreau sa o duc la gradi. A stat acasa cu bona si buni si fiindca vine si bebe si vreau sa pastrez bona am amanat pana in septembrie mersul la gradi. Fetitei tale ii place acolo?
revin imi plac retetele tale cand ai timp posteaza ce faci, ma inspira. Nici eu nu am timp sa gatesc dar fiindca a fost obisnuita cu alt fel de mancare in fiecare zi gatim alternativ eu si sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne fetelor, cat ati mai scris. Sunt rupta de foame . Nici u am avut timp sa mananc. Abia astept sa ajung acasa dupa ziua asta de .....Tamys ce fain, pereche.IIuli, ce faci? ai fost la doctor?Oksanici, daca Rotaru nu e ingrijorat inseamna ca nu trebuie sa fii. Eu am morfofetala abia luni 2 aprilie. Tu unde ai facut-o? la Medical City?Maria bine ai venit si sarcina usoara.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

maria0408 draga mea, bine ai venit printre noi te-am trecut pe prima pagina

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

multumesc fetelor de primire.
tamys intradevar mi se pare nemapomenit sa ai pereche. La fetita fiindca am facut FIV initial au fost doi embrioni doar ca unul s-a oprit din evolutie. Si acum regret ca nu a fost sa fie pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adarev draga mea, azi am plans de fericire la morfofetala, la asa o mare bucurie nu ma asteptam

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

WOW
felicitari TAMIS, gemeni baiat si fata!!2 dintr-o lovitura!!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, mai puneti si voi poze noi!! Sau cele care nu ati pus deloc, apucati-va sa faceti poze!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

TAMIS ce tare felicitari esti o mama norocoasa
bun regasit fetelor
am reusit sa ajung cu brio la filantropia am facut 4 d Bbebe e super ok pot zice chiar ca ne facea cu mana o ora ne-a tinut dl dr la ecograf a fost super amabil
deci acum e super sigur ca avem baietel vrem nu vrem
am avut de lucru tot weekendul si abia azi m-am mai linistit ca am golit sifonierele de garroba fetii tot ce pastrasem pt bebe 2 asa ca le-am imprastiat pe toti cei nevoiasi
acum ne-am apucat de shoping pt bebe, Teodora deja l-a botezat Denis si speram sa nu fie cel din Pericol public ca destul este ea :))
ce sa zic in rest suntem bine si nici o sansa sa scap de greturi si varsaturi :(
va pup si sanatate

22+ Denis Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

cum aflu si eu parola de contul comun ca sa vad pozee!!!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Intru si eu in clubul celor care nu mai vor sa fie gravida,ma primiti?
M-am saturat de burta si kilograme,ma doare spatele seara mai ales...of si mai sunt inca 3 luni cel putin.

Daca la prima sarcina am adorat sa fiu burtoasa,acum am ajuns sa urasc deja.

Ali,da fata,asa sunt,sucita rau.Am ajuns acasa de la logoped si deja m-am trantit in pat ca mi-e lene tare.
Pireul e simplu normal de cartofi si in final adaug legumele congelate la punga(mazare,porumb,morcov)dar ale anu le pasez.Doar asa pune si el gura pe ele,altfel nu se uita la ele.mai fac asa si pilaf de orez cu legumele astea si le mananca.

Mititica,ce m-ai distrat cu Denis pericol public,haha.

Nu stiu daca am mai intrebat,dar voi aveti simptome ca la ciclu in saptamanile cind ar trebui sa va vine daca n-ati fi gravi?
Ma refer la nervozitate,dureri de burta,ma simt balonata si n-am chef de nimic.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

23+ sapt

Mergi la inceput