Piersicute de iulie august (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut

Biribu, freedelia : tot pe considerentul de a ma simti "nefunctionala" abia astept sa nasc . Tin si acum minte dupa prima nastere, mai ales dupa ce mi-au scos firele cat de usoara ma sinteam . Nici eu nu am gasit nici o placere in a fi gravida, am o prietena care mereu spune ca adora sa fie gravida, eu chiar i-am zis ca nu o inteleg ... in schimb, ea nu poate sa inteleaga cum nu ma simt eu bine in pielea mea si mai si zic ca ma simt putin cam "handicapata " !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

R_ocsy: in ceea ce priveste cezarienele si termenul la care se fac, observ ca la cate bordeie atatea obiceie. Mie doctorita mi-a zis ca e chiar indicat sa astept sa se declanseze nasterea, ca bebe sa treaca prin cateva contractii si apoi daca vreau musai sa fac cezariana. La fel mi-a zis si Iosup cand am fost la morfologie la el. Daca nu voi avea probleme in ultimele saptamani, eu una intentionez sa astept sa se declanseze nasterea, iar bebe sa iasa cand e pregatita.

22+

Or fi avut si contractiile meritul lor ca tin minte ca nu am facut cezariana chiar la rece, prima data mi-a rupt membranele si apoi intr-adevar am mai stat pana am ajuns pe masa de operatii si tot veneau sa ma intrebe daca sunt ok si au inceput contractiile.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Michelle, Tamys (bine ai revenit, si pt tine ne faceam griji ca ai scos pozele de pe picasa), felicitari pentru ecografii cu piersicute dolofane si sanatoase! Tamys, pereche de gemenasi, wow !

Iuli, sper ca ai mers la dr. sau macar ai intrebat ce poate fi si esti ok acum. La varsta asta a sarcinii nu cred ca e ceva grav, dar trebuie neaparat investigat.

Chmihaela, si eu am tensiune relativ mare, uneori in jur de 14, dar nu mi-a zis deloc dr. de repaus complet, doar sa ma monitorizez de min. 3 ori pe saptamana si daca depaseste constant 14 cu 9 sa facem ceva. In rest, sunt ok (bine nu fac efort excesiv oricum, ca nu pot). Asa ca atentie sa nu te panichezi degeaba, ca si asta face rau.

Maria, bine ai venit, sarcina usoara si leut sanatos!

Eu ma laud ca aseara am facut tot ce mi-am propus: musacaua vestita, fetelor a iesit super-buna, a ramas barbata-miu masca..., am facut-o in 2 timpi si intre am fost la piscina.

Va pup, fug la birou, revin.

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Tamys: felicitari pt gemeni, mi se pare de vis sa faci pereche si sa scapi dupa o singura sarcina! Bravo, sanatosi sa fiti toti 3!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Laura32 300 RON costa internarea dar ai tot ce vrei mancarea excelenta, singura in camera, curatenit ireprosabila, plasma, doctor in permanenta, asistentele care stau tot timpul la picioarele tale si te intreaba daca ai nevoie de ceva, buton de penica in camera si la baie, din punctul meu de vedere se merita.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

ARUBA esti o scumpita te pup !!!

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fleurdelise multumesc si tie sarcina usoara in continuare.
Cum ai facut musacaua, cu carne sau reteta din Ardeal cu cartofi, smantana si oua fierte? Daca ai timp poate scrii reteta ca eu sunt in pana de idei la capitolul acesta, mai ales cu cea mica care vrea in fiecare zi alt fel de mancare. Azi dimineata i-am facut clatite cu urda si marar si in final a vrut sa manance clatite cu paine si cu miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

maria bine ai venit printre noi.iti dorim sarcina si nastere usoara .

tamys ce superrrrrrrrrr sa ai asa o pereche.felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

fleur asteptam reteta ta

dana cum faci pireul de legume?eu nu stiu sa fac decat din cartofi?se face la fel?ei ei cand aveai timp sa stai in pat nu stateai.acum ca ai ocupatii ai sta

ada dute si mananca ceva...cat mai trebuie sa stai la ei?

balanta.oau mai putin si scapi de stres .ce binee!!!abia astept sa vi de acolo cu vestile bune.nu stiu de ce dar si eu presimt ca aia or sa fie mai ingaduitori cu tine si o sa iti spuna ca mai poti face una alta si nu te vor mai tine asa sechestrata in pat

aruba eu cred totusi ca nu e voie pe scaunul din fata chiar daca e in scoica sau scaun special.asta daca nu s a mai schimbat ceva in 3 ani de zile.eu am primit 500 de lei amenda ptr lucru asta.cu toate ca i a zis sotul la politai ca mai bine statea in spate printre scaune cum se sta de obicei pe la noi???.nelegati ne nimic.si el a zis ca asa e legea la noi.eventual te mai interesezi sa vezi

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maria - bine ai venit! Cat are cea mica?

Eu de cand am dat-o la gradi pe Bianca m-am mai relaxat cu statul la bucatarie adica nu mai gatesc asa mult. Dar si eu am inceput sa mai scap la "nepermise"

Azi am facut paste carbonara cu carne de pui: ceapa, usturoi, lapte, smantana, pulpa de pui de tara, ciuperci (pt Bianca am pus brocoli separat), busuioc, oregano, iar pastele le fierb diseara. Si bors de legume de post.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salutare de la scarbici,

Musacaua am facut-o dupa reteta "musaca de vinete si dovlecei" de pe petitchef (prima reteta care apare cand cautati cu google) si a iesit la fix. Eu mai faceam inainte cu cartofi iar stratul de deasupra smantana + ou batut. La reteta asta se pune deasupra sos bechamel si branza rasa, mi se pare mai bun si mai sanatos. Singura chestie ce nu mi-a placut a fost ca a lasat multa zeama + ulei si a trebuit sa o scurg cand am scos-o din cuptor. Acum as scurge mai bine legumele inainte(se lasa o juma de ora feliile crude cu sare sa se lase zeama aia de la vinete) si de ulei (dupa prajire), se scurg in sita sau pe hartie absorbanta (mai bine in sita). In loc de porc am pus carne tocata de vita, ne place mai mult.

Revin.

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput