Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 13
balanta_tm spune:
offff, ce veste mi-ai dat! plimbatul la spital imi mai lipseste! laura, mai zi-mi te rog, pt acea internare ambulatorie trebuie sa duc cu mine adeverinta de la lucru si ceva trimitere de la dr de familie?
multumesc
maria0408 spune:
Multumesc Laura. O sa incerc sa scriu repede cele 10 mesaje cum am vazut ca este regulamentul pt. a putea discuta in tip real cu voi. In ceea ce priveste scrisul zilnic nu pot decat sa spun ca o sa incerc in conditiile in care am o nazdravana acasa si un program tare incarcat. Promit insa sa va citesc zilnic, de altfel printre picaturi v-am citit de la serviciu dar timp de scris ioc
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm offff, ce veste mi-ai dat! plimbatul la spital imi mai lipseste! laura, mai zi-mi te rog, pt acea internare ambulatorie trebuie sa duc cu mine adeverinta de la lucru si ceva trimitere de la dr de familie? multumesc |
Te prezinti la spital cu buletinul si cu adeverinta de la serviciu cu cate zile de medical figurezi pana la momentul respectiv , ca ei sa vada daca te pregatesti sa intri in comisie sau nu .
Pentru tine este ft greu sa stai pe la usile lor , vb cu medicul tau care iti stie situatia cel mai bine si poate faceti cumva si sari peste statul pe la usi ... mege sotul cu toate buletinul si adev de la munca la asistenta sefa (o atigi cu ceva )ca asa este la noi ... serviciu contra serviciu si nu mai stai la usi ... la mine chiar nu este cazul ... sa se ocupe ia de fisa de internare... daca vrea se poate
24+ Andrei
maria0408 spune:
Aruba, R_ocxy eu la prima sarcina am facut cezariana la 37sapt., dar fetia nu mai crestea in greutate. Acum dupa discutiile cu gineco, dat find si a doua sarcina a recomandat 39 de saptamani dar cu ziua aleasa de noi.
Laura32 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura32
Te prezinti la spital cu buletinul si cu adeverinta de la serviciu cu cate zile de medical figurezi pana la momentul respectiv , ca ei sa vada daca te pregatesti sa intri in comisie sau nu . Pentru tine este ft greu sa stai pe la usile lor , vb cu medicul tau care iti stie situatia cel mai bine si poate faceti cumva si sari peste statul pe la usi ... mege sotul cu toate buletinul si adev de la munca la asistenta sefa (o atigi cu ceva )ca asa este la noi ... serviciu contra serviciu si nu mai stai la usi ... la mine chiar nu este cazul ... sa se ocupe ia de fisa de internare... daca vrea se poate 24+ Andrei |
De la medicul de familie nu iti trebuie nimic , ajungi doar ca sa vizeze medicalul .
24+ Andrei
tamys spune:
balanta_tm draga mea eu imi fac internarea la un spital privat, ma interneaza imediat nu stau la usile lor sa astept, internarea dureaza o zi si o noapte si primesc concediul medical pe 21 de zile plus 2 zile ( ziua inetrnarii si ziua externarii ) adica in total 23 de zile cand se termina perioada de concediu operatiunea se repeta.
La spital trebuie sa te prezinti cu o copie de pe adeverinta de salariat cu specificarea nr. de zile de concediu efectuat pana in momentul de fata si cu o copie dupa ordinul de plata. Cu medicalul il trimiti pe sotul tau la medicul tau de familie sa-l vizeze.
Treaba asta o faci pana la 32 de saptamani pentru ca incepand cu saptamana 32 medicul de familie e obligat sa-ti dea concediu prenatal si nu mai ai nevoie de internare
21+ cu
chmihaela spune:
Buna burtici
Eu pot sa spun ca sunt mai bine dar nu mai am voie sa fac nimic, nu mancare,nu curatenie,nu ridicat copil in brate,noroc cu soacra care vine si mai sta cu cel mic.In aceste conditii se mentine tensiunea la 12/7 dar la cel mai mic efort ajunge la 14.Asta e,bebe sa fie bine.
Iuli eu am avut la prima sarcina scurgere maronie la 26 de saptamani,atuci mi-au descoperit un polip pe col si au zis ca de la el a fost.Sper ca esti bine,cel mai indicat mergi la spital.
Mai fetelor eu ma simt obeza,deja am luat in greutate 10 kg,cred ca ating 20 pana la final,abia ma mai misc.
Va pup.
mami de robert 20.10.2010 19+
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamys balanta_tm draga mea eu imi fac internarea la un spital privat, ma interneaza imediat nu stau la usile lor sa astept, internarea dureaza o zi si o noapte si primesc concediul medical pe 21 de zile plus 2 zile ( ziua inetrnarii si ziua externarii ) adica in total 23 de zile cand se termina perioada de concediu operatiunea se repeta. La spital trebuie sa te prezinti cu o copie de pe adeverinta de salariat cu specificarea nr. de zile de concediu efectuat pana in momentul de fata si cu o copie dupa ordinul de plata. Cu medicalul il trimiti pe sotul tau la medicul tau de familie sa-l vizeze. Treaba asta o faci pana la 32 de saptamani pentru ca incepand cu saptamana 32 medicul de familie e obligat sa-ti dea concediu prenatal si nu mai ai nevoie de internare 21+ cu |
Sau asa, este o solutie , fata de spitalul de stat care stai o gramada pe la usi .
Cat te costa Tamys internarea la privat ?
24+ Andrei
maria0408 spune:
chmihaela imi pare rau ca la orice efort iti creste tensiunea, doctorul nu ti-a recomandat niciun tratament pt. ea?
Nu mi se par multe 10 kg., eu in sarcina trecuta la final am avut vreo 16 kg de care am scapat cam in 2 ani.
Dar iti inteleg senzatia de imensitate, zilele trecute am cumparat lenjerie intima de gravida fiindca nu o mai suportam pe burtica pe cea obisnuita si cand am vazut cat de mare este mi-a venit sa plang, desi mult nu am luat pana acum 4,5 kg. in schimb burtica este destul de mare.