Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
elena_gd spune:
Ana_lia poti sa imi spui si mie te rog de la ce magazine cumperi hainute din USA?
Elena 29+ cu Bebster
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Ana_lia poti sa imi spui si mie te rog de la ce magazine cumperi hainute din USA? Elena 29+ cu Bebster |
Eu cumpar de pe Gap, Old Navy si Carters
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
elena_gd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C [quote] Eu cumpar de pe Gap, Old Navy si Carters ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+ |
Multumesc pentru raspuns Andra, pot sa mai intreb cum faci cu transportul?
Elena 29+ cu Bebster
Andra_C spune:
Mi le comanda prietena mea, are niste prieteni acolo care ii trimit regulat colete, eu platesc cat imi zice, nu stiu detalii, dar am vazut pe site la ei ca livreaza si in Romania, deci sigur livreaza si in Polonia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
elena_gd spune:
Magazinele online care trimit in UE iti adauga taxe vamale si TVA-ul plus curieratul...si ies preturile destul de mari.
Elena 29+ cu Bebster
asteropipan spune:
salutare!!!!
ahhh,ca toata ziua m-am gandit la Elly...dar am avut iar de alergat toata ziua,ca abia am reiisut sa dorm cu matza mica 2 ore la pranz...cand sa mai deschid si laptopul?:)))
ma bucur ca bebe mai are de gand sa stea....acum sa vedem si cat:))) ...dar choiar si 1-2 zile..sunt un mare castig...
tinem pumnii Elyyshor,si scoatem motatele saptamana viitoare...daaa???ai auzit babyboom???
ANITTA iti ramasesem datoare cu un raspuns...da,la carutul Maclaren,o parte se poate lasa la orizontala,gen landou pt nou-nascut ,in timp ce partea cealalta poate ramane ridicata pt Asteropi...abia astept sa plimb mandrele in el
VIRGI mi-a dat dr niste pastile cu magneziu pt contractii..cica sunt bune...cred ca-s bune ca ieri iar am avut contractii si mandra era si ea intr-o continua miscare de imi sucea burta cand pe stanga cand pe dreapta...si dupa ce am luat pastila s-a potolit de am putut dormi si eu:)
GYAN ..super listuta pusa de tine
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 29+
asteropipan spune:
aaaaa,vad ca a-ti intrat toate in febra pregatirilor:))))))
mai,poate ca eu m-am apucat cam devreme sa-l fac..bagajul...dar vad ca pe zi ce trece obosesc si mai rau, orice fac, in 5 min sunt varza de obosita si incepe gafaiala si durerile de spate...asa ca mi-e teama ca mai tz nu o sa ma mai pot ridica din pat..dapai sa calc ,sa spal carut,landou,haine, etc....plus ca decat sa am nevoie de ele in caz de vreo nastere prematura si sa nu le am gata..prefer sa fie aranjat bagajelul de acum..eu ma panichez si stresez si repede
gluma,gluma,dar poimaine,adica miercuri intru in sapt 32..asa ca mult nu mai este:)))
wowww,DIANA...tu slabesti si noi punem:)))))..las' ca-i bine asa...pupam inimosul
offf,mai ONUTZA eu cred ca in capul astora binevoitori...gravidele trebuie sa fie genul ala de MAM-MARE cu 100 de kg...pt ca multi destepti au vb aia:"eee,acum trebuie sa papi pt 2!"
e super ok,pustulica mic al tau,la 33 de sapt.2 kg e perfect...cu toate ca poate si depasi 2 kg,ca na, nu sunt perfecte masuratorile...
BLANCA sanatate multa..
TIGRUTZA hai ,mami, nu te necaji..lasa ca sunt dintisorii de lapte..nu cred sa fie prea grav...dar imi inchipui cand s-a intamplat ce sperietura ai tras:(((((..pupici la dintzosu; mic
GYAN nici eu nu suport sa mi se puna mana pe burta..inafara de al meu sot sau de asta mica..bine,barbati-miu nu prea pune ,decat daca ii zic eu:)..dar cam asa era si la cealalta sarcina:)
insa,m-am intalnit intr-o zi cu o cunostiinta...frate,are femeia asta ditamai papaleashca de mana...mai, cand a pus-o pe burta mea si a inceput sa apese si sa mangaie imi venea sa ii dau cu ceva in cap..nu stiam cum sa ma fastacesc sa ii iau mana,pt ca pur si simplu ma durea...la modul asta apasa
ALINA 29+
asteropipan spune:
uitasem sa actualizez semnatura
si daca tot am facut-o....am actualizat-o cu o zi in avans, ca de fapt,miercuri intram in sapt 32
ALINA 32+
gyan spune:
Asteropi,eu i-as fi dat una peste mina sa simta si ea durerea,treceam peste delicatete.Iar inainte as fi zis un "auuu"apasat
albinuta83 spune:
Buna dimineata!
Azi dam noi o cafeluta si un fresh!
Sa ne tineti pumnii ca mergem la morfo dupa-amiaza!
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.