Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
gyan spune:
Nu am stiut ca deranjeaza sa spui unei gravide ca s a ingrasat sau nu.Marturisesc ca si eu m am minunat cu voce tare mai inainte de citeva persoane.Mai ales cind vezi pe cineva dupa o perioada si deja are burta mare.Cred ca sintem mai sensibile in perioada asta,pt ca mi se pare normal sa se puna niste kg in plus care dupa nastere se dau jos cele mai multe.Ce am constatat si eu,desi nu credeam, ca nu mi place sa mi se puna mina pe burta(afara de sot) si sa mi o admire la modul asta
elena-gd,fleurdelise v am scris pe PM
Deea,mamita,elena_gd,2liniute ...avem 29 sapt
gyan spune:
Ah, sa nu rideti de mine ,..apropo...am facut-o de oaie odata cu o cunostinta pe care am revazut o dupa vreo 2 ani.M am intilnit cu ea intimplator in oras si avea o burta asa cam de 5 luni si am intrebat o in cite luni e,iar ea nu era gravida Nici macar maritata.De atunci m am pocait,nu mai intreb pe nimeni pina nu mi zice.
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelu Andra, eu am semnat contractul inca de pe 1 martie, dar in conditiile noii oferte ... adica 7200 pentru rezerva cu pat dublu, din care se scade discountul meu de abonat, dupa care se adauga onorariul suplimentar al doctorului meu (Badescu)... total: 6400 lei + cele 3 consultatii gratuite la pediatrie Tu ai semnat contractul? Am vazut ca nasti cu Radoi... pe tine cat te duce afacerea? Ioana 32+ cu Bianca Maria |
Maine merg sa il semnez, chiar sunt curioasa la ce tarif ma duce, tot pe noile tarife pentru ca am vb din 1 martie de contract. Voi lua si stem si scrie acolo ca daca iei stem beneficiezi de conditiile pachetului extra care, camera single, sa vedem daca va fi asa, iti zic maine exact ce si cum. Eu si pe Amana tot acolo am nascut-o, dar cu alt doctor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
Anitta_O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Dar tot nu ne-ai lamurit .. ai facut dushul ala pana la urma sau nu ? |
N-am de gand sa mai fac dus vreodata, vreau sa-mi aduc aminte de mirosul ala minunat pentru totdeauna.
Oare v-am zis de boroboata pe care am facut-o acum vreo doua saptamani? Am inundat bucataria la ora 6 dimineata, pentru ca centrala intrase pe avarie si am vrut sa cresc presiunea la apa. Si am crescut-o. Atat de mult, incat am desurubat complet surubul pentru presiune si curgea toata apa pe jos, pe mine (pana in chiloti si sosete a ajuns, normal). Bineinteles ca din cauza presiunii apei nu l-am mai putut insuruba la loc. Sotul meu era plecat din tara, asa ca M. a fugit repede si-a trezit un vecin care a venit de mi-a inchis apa. Ca eu, proasta, n-am vazut ca e un robinet care ar opri de tot apa.
Asa ca am facut dus atunci, ce-mi mai trebuie?
Ma bucur ca Elly e mai bine, draga de ea, cata rezistenta si prin ce focuri a mai trecut si ea lunile astea...
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+
gyan spune:
Anitta,te-a afectat rau sarcina,esti campioana!Ai grija ce mai faci ca mai e ceva pina nasti
Mmamita spune:
Salutare de la Polul Nord - daca saptamana trecuta ma fluturam pe aici prin rochita la 27-28 de grade, azi sunt -4 dar cu vantul se simt -12!!!!!!!!!!! Mor de frig, bag la ceaiuri de cand am ajuns si biroul meu pare ca s-a mutat la baie!:)
Cupa de sampanie vad ca a dat-o Gyan pt cele care schimbam saptamana azi..si nu doar saptamana, ci si prefixul ..urrrraaaaaaaa, mai e putin, am intrat in 30!
Anitta, au dreptate fetele, mai sunt totusi cateva saptamani bune pana la nastere...mai bine tine-te departe de..cam tot :)), uita-te si tu la o telenovela, ceva.
Se pare ca BabyBoom s-a hotarat totusi sa mai astepte putin, da' de o da soarele mai serios pe acolo, sa iasa de la caldurica la caldurica .
Andra, Tigruta, m-ati cam speriat cu spartul dintilor..eu chiar ma gandeam zilele trecute ca oare ce s-ar intampla daca si-ar ciobi Ilinca vreun dintisor..si apoi mi-am zis ca is io prea stresata si ca oricum n-am auzit pana acum niciun caz...dar vad ca se poate, speram sa nu ni se intample si noua!
Tigruta, grija mare mami, bine ca n-a fost asa grav..Si eu ma ridic ca din pusca de striga toti la mine...hello, esti cu burticaaaaaa! eu mai uit asa, si sar de pe loc de zici ca acum-acum mut vreun munte!
Va pupacesc, fug la...noul birou :))
AAAAAA...am vazut pe FB ca printul lui Junica tocmai a devenit printesa..asa ca mai usor cu cumparaturile roze si albastre, ca nu se stie
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (29+) :)
Mmamita spune:
Virgi, acum am vazut si eu filmuletul tau..mamaaaaaa, da ce rebel ai in burtica!!!!...si Mayuta mea se misca non-stop, dar nu chiar asa sa-mi iasa prin piele ..Pupici!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (29+) :)
virgiL spune:
Hello,fetele!..
Si la noi a fost tot asa rece,cum zice Mamita...iar cand batea vanrtul....ziceai ca te taie la obraji...
ELLY,ne bucuram ca s-au potolit contractiile,ca bebe s-a mai ”retras”putin si sta cumintel!
BLANCA,da urata raceala,tata...daca e nevoie de Augmentin se poate lua fara probleme,mai ales in acest stadiu al sarcinii!Multa sanatate!
ANITTA,te-ai jucat de-a potopu si de-a incendiu...oare ce mai urmeaza?,?Cum a fost azi la servici?Ca eu am dormit pe mine toata ziua....si ma enerveaza rau de tot,toti!Da ce stare de nervi.......ma ia cu bufeuri cand ma „ambalez.”.....
Virginia 33+ cu ,mami de Ioana
ana_lia spune:
Andra eu stiam ca sigilarea dintisorilr de lapte isi produce efectul pana se schimba acestia. Mai intreb si iti spun.
Cori imi pare rau ca venit vremea rea, mie mi se schimba si dispozitia odata cu vremea, parca renasc odata cu primavara si cu vremea frumoasa.
Ionelu eu vroiam carucior restul le am.
In ce priveste hainutele de regula le comand in State si mi le trimit rudele aici.Cum spunea Clara eu hainute mai frumoase si mai ieftine ca acolo nu am vazut. Si fiindca tot veni vorba tocmai am finalizat o comanda la dublu pt. cei doi copilasi si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca s-a dublat factura fata de cum eram obisnuita. Asta este trebuie sa ne obisnuim cu totul la dublu.