Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Tigruta imi pare rau de Luca poate este bine sa-l vada un stomatolog, exista un procedeu de sigilare a dintilor care poate preveni sa se rupa de tot mai ales la o varsta asa mica.
Noi am avut un sf. de saptamana agitat cu ultimele cumparaturi pt. botez
si cu botezul finutei duminica, dar a fost super frumos, ea a stat cuminte, iar Ana a fost fascinata de bebe, de cum l-am schimbat de cum l-a bagat preotul in cristelnita.
Nu a vrut sa mai doarma la pranz, a alergat si dansat la restaurant asa ca inainte de sf. petrecerii a trebuit sa plecam, nu fiindca era ea obosita ci eu la atata agitatie. Asa ca repede acasa si 2 no spa ca am avut vreo trei contractii super dureroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

buna burticilor,

Onuta mai bine ca tine decat ca mine. La mine toata lumea se minuneaza cat m-am ingrasat si cat de mare este burta. Si crede-ma ca nu sunt complimente. As fi preferat sa fie si la mine ca la tine insa eu nu sunt asa norocoasa. Important e ca bebita sa fie in grafic si tu sa te simti bine, restul nici nu mai are importanta. Multumim si pentru vestile bune legate de Elly.

va pup si va doresc o zi frumoasa

[29+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Alina cum ii spuneam si Onutzei mie mi se par deplasate aceste comentarii binevoitoare din parte tertilor si intrun sens si in altul. Cred ca poti sa spui multe lucruri frumoase si interesante unei viitoare mamici altceva decat cele referitoare la kg. acumulate.
Fetelor care ati fost la targ, a meritat? sunt oferte de luat in seama? ati reusit sa faceti cumparaturi?. Noi nu am mai ajuns si vroiam sa vad daca meita sa mergem la urmatorul targ care este si mai depate de zona in care stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

[quote]citat din mesajul lui elena_gd

Gyan voiam sa te intreb ce valori ale glicemiei ai in medie.
Eu am pe nemancate 80-85 si dupa mese 95-105 in general, si daca mananc cereale dulci sau prajituri sare la 130. Nu-mi dau seama cat ar avea un om normal glicemia masurata cu glucometrul.

Elena, sunt sigura ca Gyan ti-a raspuns exact, voiam doar sa iti confirm, dupa tabelele primite de mine de la clinica, ai valori foarte bune ale glicemiei (si cea de 130 e in limite).
Eu din pacate nu ma pot lauda inca, cu reglarea glicemiei, dar am inceput sa iau masuri: m-am intors la clinica, voi fi vazuta saptamanal acolo si la 2 sapt. la ginecologa, iau insulina de 4 ori pe zi si inca trebuie sa ajustez dozele (sa le maresc...) pana ajung in limitele normale.
Sanatate si tine-o tot asa cu glicemia!

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Multumesc mult pentru raspuns Fleurdelis. Iti doresc sa reusesti sa tii glicemia sub control.

Elena 29+ cu Bebster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Ma bucur sa aud ca Ellyshor e mai bine, ca babyboom a urcat... trebuie sa mai stea putin la mami in burtica, acolo e cald si bine :)

Tigruta, ai grija de tine si ma bucur sa aud ca bebe nu a patit nimic.

Blanca si eu stiu ca Augumentin e permis in sarcina, dar cel mai bine stie doctorul tau ce tratament sa iti dea. Multa sanatate iti doresc.

Onutza, nu-i mai baga pe toti in seama. Important e sa te simti tu bine in pielea ta si bebe sa fie sanatos. Eu spre exemplu am luat pana acum doar 10 kg (zic eu rezonabil) si am burta mica, dar tot s-a gasit o "prietena" sa imi spuna ca m-am facut cat casa si am un fund si niste pulpe... in fine. Nu le pune la suflet, ci la fund

Ioana, ai grija de tine... tocmai tu care ma puneai ieri la odihna. Pai ce facem aici? Trebuie sa stam linistite, ca nu vrem surprize.

Anxy, ai grija de tine sa nu te ia raceala... Ma bucur ca in rest esti bine. Pana la urma ce ai facut cu salteaua? Ai reusit sa o schimbi?

Ana_lia, eu am fost la Baby Expo si mi-am mai luat mici maruntisuri. Ce pot spune este ca oferta de la caruturi, scoici, paturi si alte chestii esentiale era mare, inclusiv discounturi. Pe noi nu ne-a interesat, pt ca le aveam. La hainutze in schimb destul de slab si preturile nu foarte bune. Erau si multe standuri cu jucarii, obiecte de puericultura mica, deci aveai de unde alege. Ideea de baza la astfel de targuri e sunt cam toate in acelasi loc. Asta e un mare avantaj, dar nu e chiar pomul laudat. Pe mine nu pot sa spun ca m-a impresionat. Acum depinde ce cauti exact... La BabyBoom oferta va fi in principal aceeasi, doar ca spatiul este ceva mai mic, implicit si mai putini expozanti.

Ma bucur sa vad ca restul sunteti bine... tineti-o tot asa

Si noi suntem bine, de vineri de cand ne-am potolit si stam mai mult in pat s-au rarit considerabil si contractiile BH, iar alte probleme nu avem... bebelina mea e cumintica foc, in afara de cateva miscari finute si valuri mici prin burtica, mai ca nici nu o simt... acum sa nu o deochi , dar eu avand burtica micutza, nici nu cred ca are prea mult loc de miscare
Camera e pregatita, totul spalat... nu prea mai avem nimic de facut, decat de asteptat... nici cine stie ce bagaj nu avem de pregatit, pentru ca la Regina Maria iti dau cam tot ce iti trebuie, dar o sa ne mai luam si noi cateva chestii personale (alea se pun in cateva minute in geanta).
Urmatorul control il avem pe 11 aprilie, in sapt 35, cand ne facem si noi ultimele analize... dupa care avem consultul din sapt 36 cu anestezistul si neonatologul, ultima echo in sapt 37 si gata... pe 5 mai fericitul eveniment. Speram sa treaca astea 5 saptamani cat mai repede, dar sa treaca toate si sa nu ne faca gargaritza vreo surpriza inainte de termen.

Va pup cu drag si va doresc o dupa-amiaza perfecta

Ioana 32+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_lia

Tigruta imi pare rau de Luca poate este bine sa-l vada un stomatolog, exista un procedeu de sigilare a dintilor care poate preveni sa se rupa de tot mai ales la o varsta asa mica.

Si Amana si-a spart dintii din fata, am fost cu ea la Dentestet Kids si au zis ca pot face ceva, dar ar tine cam o luna si ca nu are sens sa chinuim copilul aiurea, poate nu am intalnit noi un dr priceput, daca aflati voi ca se poate pentru o perioada mai mare sa-mi spuneti si mie, sunt disperata cu dintisorii ei
Felicitari pentru fiuta, sa fie sanatoasa sa creasca mare
Pupici!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ce ma bucur ca babyboom nu mai e asa jos, sa mai stea un pic la dospit!
Ionelu, ai semnat contractul la RM?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

M am apucat de spalat hainute , lenjerie, prosopele si tot asa. Vai sunt atat de incantata. Maine poate imi spal si pt mine ce am si le pun si in geanta ca sa stau fara grija.

Ma bucur ca s a mai saptat putin babyboom si poate mai sta o saptamana la caldurica.

Eu am ceva contractii BH ins anu ca azi noapte , cred totusi ca patul are ceva ca pe canapea mi e tare bine desi la fel imi este din ce in ce mai greu sa ma ridic.

Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Andra, eu am semnat contractul inca de pe 1 martie, dar in conditiile noii oferte ... adica 7200 pentru rezerva cu pat dublu, din care se scade discountul meu de abonat, dupa care se adauga onorariul suplimentar al doctorului meu (Badescu)... total: 6400 lei + cele 3 consultatii gratuite la pediatrie

Tu ai semnat contractul? Am vazut ca nasti cu Radoi... pe tine cat te duce afacerea?

Ioana 32+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput