Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza..Albinuta merci de cafea, buna tare bafta la morfo..

Anitta nu te supara, am ras cand am citit dar te si vedeam sub dusul de la centrala..si eu eram sigura cand a iesit furtunul de masina de spalat vase si s-a facut numai apa, apoi stai in genunchi si sterge..apropo ai instalat masina??

Virginia te-am visat azi noapte, trebuia sa ne intalnim mai multe dar noi eram amandoua, mergeam la intalnire la Bacau

Mammita deci se poate..nici eu nu m-as f gandit..

Andra chiar ca e tare haioasa picea ta..mi-e tare draga

Astero asa m-am gandit ca fiind dintii de lapte nu o fi asa grav..

Astazi mergem si noi la eco sa vedem ce face bebe..dar mai pe seara..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza dragelor

Albinutza bafta astazi la eco , ia s avedem grasunelul cat mai cantareste. Spun asta ca asta e grija mea:)) sa cresca cat mai mult ca Doamne fereste in caz de ceva sa nu fie o matza de baiat.

Bun, eu raportez o noapte mai buna, nu am mai avut contractii insa chiar ma misc din ce in ce mai greu. Nu conteaza, bebe sa fie bine.

De azi dimineata am inceput sa ma dau cu gasmastan pt pregatirea sfarcurilor. Am tot citit si cica e bine sa ne pregatin sanii din timp sa nu facem ragade sau mai stiu eu ce.

Elly te asteptam cu vesti buneeee

Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Am schimbat si semnatura, Doamne ce putin mai este, insa va soun sincer ca de abia astept, parca ma ingrijorez acum din ce in ce mai tare, pe masura ce trece timpul.tiu ca ii este bine la mine in burtica, insa cum nu am control, parca tot ma mai ia teama din cand in cand. Gata am stricat si ZEN ul .

Tigruta bafta la eco

Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +

AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Ana nu cred ca am sa il duc la stomatolog, cel putin deocamdata pt ca nu vreau sa il sperii..ii e frica de doctori si sunt sigura ca nu va reactiona tocmai bine..

Ionelu

Mergi la inceput

Ioana multumesc..sa stii ca, grija mea e sa nu creasca prea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fetelor.
Vai....,a iesit soarele si incep sa se pregateasca fluturasii si floricelele de iesit la lumina.
Ellysor, sub supraveghere va fi totul ok.

albinuta bafta azi la morfo. Eu abia saptamana viitoare am morfologia, dar abia astept sa vad cum mai este bebita. Ieri dimineata m-am trezit in suturi( au fost chiar puternice de data asta), azi a fost linistita. Are zile si zile. Incerc sa nu ma mai stresez cand e cuminte.

Vad ca voi sunteti aproape gata cu bagaje si accesorii ptr bb. Eu parca-s pe alta lume. Inca nu realizez c-a mai ramas asa putin. Saptamana viitoare sper sa terminam cu renovatul in casa si apoi sa ne punem si noi pe cumparaturi.

fetele plimbarete

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Tigruta, inca nu mi-a venit masina. Maine seara ajunge, abia astept!
Si eu vad ca-s lata dupa numai o ora de facut treaba. Nu imi dau seama de ce, doar n-am probleme de sanatate speciale, bebelina e ok, doar ca mie imi vine sa ma preling si sa ma bag in pat.
Virgi, a fost o zi buna ieri la munca, plina de actiune placuta. Mai am pana vineri, cand predau tot. Numai masina n-o pot preda, ca va fi in service, dupa buseala de acum 3 saptamani.
Tigruta, daca maine intri in saptamana 32, vei avea la semnatura 31+, nu 32+.
Pup, ma duc sa-mi masor TA si din nou la treaba.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

Albinutza si Tigruta bafta la eco. Azi mergem si noi la eco la 15.30 Abia astept sa il vad si sa vad cat a crescut. Eu zic ca are 2kg la ce suturi si ce miscari produce. Azi-noapte nu m-a lasat deloc sa dorm, sunt zombi.

Andra spune-mi te rog daca ai optat pentru varianta standard la Regina Maria si ce pregatiri mai faci tu pentru spital in afara de ce dau ei. Eu n-am facut nici un bagaj pentru ca nu stiu ce sa iau...am inteles ca ne dau ei, dar totusi o camasa de noapte, o periuta ceva, tampoane de sani trebuie sa iau si eu, nu?

In afara de asta, eu mi-am facut calculul asa, 72mil (cezariana sa zicem) + 10 mil la doctorul Tarpan. In afara de asta mai platim ceva analize pentru noi si pentru bebe sau sunt toate incluse? Mersi mult

Aaaa si eu m-am gandit sa semnez contractul pe la vreo 36 saptamani, in caz ca-mi face vreo surpriza Vladut si ma trimit la stat (pentru ca nu-mi permit sa stau la Regina Maria cu taze suplimentare pentru prematur), sa nu pierd banii... O fi prea tarziu atunci? Sa ma duc sa semnez pe la 35? Ce parere ai?

In alta ordine de idei, draga Anxy ai avut o idee foarte buna cu intalnirea pe la 5, intr-o vineri, sa venim si noi cele care inca mai lucram. Sper sa ne intalnim cat mai curand, eu abia astept sa va cunosc si personal.Vinerea asta de exemplu ar fi perfecta pentru o plimbare in cismigiu, ce ziceti?

Elly ma gandesc la tine si nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul. La cate ai indurat, stresul in care stai acum e floare la ureche. Tinem pumnii sa fie totul bine cu tine si cu babyboom

O zi buna va doresc!

Corina 31+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!Cine doreste o cafea si o felie de cozonacAm primit de acasa un cozonac
ELLY ma bucur s-a mai ridicat ,cred ca a zis ca mai asteapta putin sa vina caldura si apoi iese
ANITTA pai daca esti obosita baga-te in pat ,ai timp sa faci is treaba,sigur nu o sa le faca altcineva in locul tauImi spui si mie te rog daca eu am facut 32 sapt.duminica sunt in 32+ sau 33+?
ALBINUTZA si TIGRUTA bafta azi la eco!
Aseara a sosit sotul cu toate cutiile de hainute si caruciorul,salteluta masa infasat,leaganul etc.deci saptamana asta am program de calcat ,spalat
Plus ca azi trebuie sa iau o decizie foarte greain decembrie am pus apartamentul din tara la vanzare si cu banii luati ca incepem casa,au gasit cei de la agentie un clientdar nu stiu ce sa fac ,sa vand casuta meagreu ,greu!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza..hai ca vin si eu la apel.

Stau la birou cu tona de medicamente pe masa, mi-a dat dr ORL Stodal, Hexoral, Hexoraletten si Esberitox..nu e cazul de antibiotic, de dimineata am fost si mi-am facut un exudat faringian si unul nazal..parc aparc aincep sa nu mai tusesc asa si mucii s-au rarit. Da Domane sa imi revin complet ca ma terminat raceala/virusul asta. Macar febra nu am avut..

Eva e bine, mai are tuse razleata ii mai dau siropele.

Burtica e vioaie, imi da picioare pe acolo..isi face simtita prezenta bine de tot. Of mititica ca e cumintica acum in burtica si ma lasa sa imi vad de treburi, iubita mica. Sper sa fie ea bine acolo si sa vina la momentul potrivit.

Eu bagaje nu fac, la Medlife nu imi trebuie nimic, cand ajung la 36 sapt spal si eu cateva hainute ii amenajez coltisorul.

Pana atunci ne apucam saptamana asta de zugravit, de aranjat camera Evei (ma rog, a fetelor) insa deocamdata e a Evei, astept mobila, vopsim un perete mov..inca caut perdea gen roman shade si nu gasesc ..

Azi mi-a venit o noua doamna la curatenie, imi ia si mai putin si pare mai pusa pe treaba ca cealalta..vad diseara rezultatul, Acum e mama la mine cu Eva si sa supravegheasca treaba. Dupa cum mi-a lasat impresia doamna va iesi bine. Eu nu mai pot demult sa sterg si frec la capacitate maxima.

Curatenia de Paste dupa zugravit.

gradina plina de floricele si fluturasi.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput