Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
elena_gd spune:
Onutza stai linistita, ori voiai sa te faci cat Casa Poporului, daca bebe e in grafic esti perfecta. Cati cm are burtica?
Aaaa si de ce repeti urocultura si trebuie sa bei apa fiarta sau ceai?
Elena 29+ cu Bebster
diana85 spune:
Blanca, cum sa se dubleze?! Adica, o sa ajunga inimosul pe la 5,400kg?!
Onutza, ma bucur ca astea ti-s problemele .
Diana 34+ cu Mirciulica
AMR 5+
blanca000 spune:
mie mi sa infundat o ureche, imi pocneste si ma doare..p..masii..mi-am facut programare la ORL pe la 4..nimeni oricum nu imi da nimic cand ma vede cu burta..maine clar ma duc si la gineco..
Diana
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Anxy spune:
Neatzaaaaaaa
Am revenit si eu dupa o saptamana nebuna A fost mami la noi si am stat cu ea, nu am avut timp nici sa respir daramnite sa mai intruNe-am plimbat, am facut cumparturi, a robotit prin casa, am iesit la terase si prin toate parcurile din oras Am avut o prima saptamana de prenatal minunata Dupa care...buuuum a racit grav consortul de a trebuit sa dormim separat 2 nopticrunt! uofff ca nu mai stiu sa dorm singura!!! Si azi dimi m-am trezit si eu cu o usoara durere in gat dar am luat Oscilo si Homeogene si sper sa nu se mai dezvolte
Aaaaa intradevar a fost maxim de sweet la intalnirea de la expo si in afara de faptul ca am plecat cu masina plina, am avut si o dupa amiaza superba cu fetele la terasa Trebuie sa refacem neaparat si sper sa veniti mai multe. Poate vineri dupa 5 sa poata si fetitele muncitoare
Am citit pe sarite ca mult ati scris si eramuuuuu Elly!!! Bine ca e ok si ca nu a avansat situatiunea! Cred ca ar fi ok si ea si babyboom dar tot parca ar fi bine sa mai shada bland o vreme
Pe Fb am mai scris ca imi e f usor de pe telefon: Mie mi-a facut infarct doctorul de am zis cand am aflat ca fac si eu un atac de apoplexie!!! Dragul de el de la atata epuizare si implicare si stat zilnic de la 8 la 12 noaptea cu toate pacientele...uite ce a patit! Si are doar vreo 45 de ani!!! Dar am vorbit cu sotia dansului si se pare ca este f bine acum, isi revine si are recomandarea sa revina la munca dar in ritm mai relaxat de la 1 aprilie! A reusit sa isi aduca si parintii in sfarsit inainte sa se blocheze granitele ca era f stresat si din cauza lor. El este sirian(dar sta aici de 25 de ani) si sotia romanca si de cand au inceput conflictele acolo era si cu grija asta. Iar eu am programare la consult pe 6 si de atunci facem si permutarea la Constanta in asteptarea galustii nebune
Peste tot citesc ca deja ar trebui sa loveasca mai cu mila ca nu are loc...pffffffff de unde!?! Mie mi le da tot asa de zici ca vrea sa iasa prin burtica direct In rest ca si pana acum raportam fara probleme, contractii sau alte cele
gogosica pe druuum 34+
hai cu totiiiii 5+ to go!!!
Mirina5 spune:
Bunaaaa!!
Va multumesc tuturor pt felicitari !
Cat despre sexul copilului, nu conteaza ce este, sanatos sa fie ! Dar daca e fetita.....
Elly, sper ca te simti bine, oricum azi am aflat de o cunostiinta, a nascut ieri, la 34 de saptamani un baietel, are 2100 kg, e sanatos, doar ca il va tine putin in spital sa-si faca greutatea, plamanii sunt dezvoltati, nu stiu daca i-a facut dexa sau nu, dar bebe e bine.Asa ca sunt sigura ca si in cazul tau va fi bine
Noi suntem bine, bebita e f activ...ieri am fost la plimbare, la un targ de animale, nu am cumparat nimic, am mers doar sa ne holbam la animalele de acolo (adica pasari de tot felul: porumbei, canar, pauni, iepuri, pesti si soareci ).Ne-a placut plimbarea, a fost frumos afara, soare, ne-am mai relaxat putin.
pupici
Irina 34+ cu Kinder surprise
AMR 6 saptamani!!
onutza83 spune:
Tre sa repet urocultura ca mi-a iesit flora microbiana de contact,si dr mi-a zis ca nu e in nr mare ca ar fi vreo infectie urinara si atata timp cat sumarul de urina a iesit ok. Ori nu am recltat calumea ori e altceva.Oricum astept si rezultatul de la col.
A zis de apa fiarta si ceaiuri ca cica si apa plata sau minerala ar favoriza rezultatul de la urocultura.Habar nu am dar numai gandul la apa fiarta sau ceaiuri ma infioara:))).
Si in legatura cu kg ,eu nu am vrut sa ma fac cat casa poporului:))) departe demine gandul.dar avand in familie pe cumnatamea care a luat 25 kile,mama sotului ca nu ii mai pot spune nici soacra ..si-a dat ea asa cu parerea..si la mai multe chestii..cum ar fi nasterea mea prin cezariana ,i-a zis lui ficiorusau ca sa nu il scot mai devreme de parca e dupa capul meu azi il scot maine il bag..o proasta oricum .De asta m-am hotarat sa nu zic la nimeni cand nasc sau cand ma programeaza dr la nastere ca sa nu imi frece creierii niste proaste si inculte.Bine ca acuma in capul meu is o gramada de jigniri:))))) dar imi e rusine sa le scriu:))))))))
Si nu nu ma stresez din cauza lumii..eu le stiu pe ale mele:)) Si ptr ca sunt in zodia balantei tind sa cred ca mi-a mai ramas un gram de calm:)))
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC
onutza83 spune:
Mesaj de la elishor:
" Am facut control si se pare ca bb s-a ridicat nu mai este gata de iesire.Colul este insa la fel! Mai stam in spital!"
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC
ana_lia spune:
Buna fetelor. Nu intra omul cateva zile si cand deschide subiectul mai sa i se faca rau. Vad ca este o odiseea cu bebei foarte grabiti care vor sa faca cunostinta repede cu mamicile si taticii lor.
Am citit i diagonala vestile ca sa vad cu face Elly dar revin pe parcurs.
Elly sa fii curajoasa pt. bebe, mai ai putin. Eu stiu de la prietena mea gineco ca poti sa mai tii sarcina si o saptamana-doua dupa ce ai pierdut dopul. in schimb finuta mea la ambele sarcini seara a pierdut dopul si a doua zi a si nascut.
Blanca multa sanatate, Augmentnul este permis in sarcina eu l-am luat luna trecuta pt. o infectie la masea. Eva cum este, ea si-a revenit sau tot aceleasi simptome are si ea?
Tigruta nu ne da emotii, este greu si cu Luca si cu echilibrul precar din sarcina, dar nu ne da si tu emotii.
Onutza lasa gurile invidioase sa spuna ce vor, conteaza ca tu si bebe sa fiti bine. Si eu la prima sarcina ma suparam cand spuneau ca am burta mica acum, vorba stii tu vorba cui - ZEN.
Dianavrem si noi un pic de mare si de soare. Pupici inimosului care se bucura de toate acestea.
elena_gd spune:
Diana, daca o sa fie valabila povestea cu dublatul...Mirciulica o sa fie campionul odiseei cu 5,4 kg...da natural nu cred ca se poate naste...auchhh.
M-am uitat la caruciorul de care spui tu, Bebecomfort Elea, e interesant, dar recunosc ca nu m-a impresionat, design-ul mi s-a parut ciudat, in sensul ca pare disproportionat cu rotile alea micute pe fata. L-ai probat? Daca tie iti pare usor manevrabil, go for it, e tot ce conteaza. Aaaa in clipul de pe youtube nu am vazut gondola, am vazut doar partea sport, care se inclina aproape la orizontala si scoica.
Elena 29+ cu Bebster
tigruta spune:
Salutare!!
Bebe e bine, i-a cantat Luca si a inceput sa faca tumbe in burtica..
Mi-e sooomnn rau cred ca ma bag la nani ca mi se inchid ochii.
Ma bucur ca s-a imbunatatit sutuatia lui babyboom..
Diana daca isi dubleaza greutatea tot nu e o problema pt tine ca oricum faci cezariana
Titi se cunoaste ca esti la bebe 2..nu iti faci tu probleme cu bagaj de spital, tu trebuie sa renovezi..spor la treburi..mai ca ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de zugravit, bine tati ar executa
Onutza acceasi problema o am si eu cu lumea din jur care stie mai bine..dar deja la sarcina asta incerc sa fiu mai diplomata ca la Luca ma luau niste nervi si le rapundeam in 2 peri..
Anxy asa tanar sa faca infarct..bine ca nu a fost mai grav..stiu ca ai o relatie deosebita cu el si cred ca nu ti-e tocmai ok..sanatate multa..
Sunt necajita pentru ca azi dimineata am observat ca Luca si-a mai rupt o bucatica din dintele din fata, a cazut ieri pe pietris
Gata m-a lasat neuronul gravid fac nani mai bine
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 33+