Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatza !
Elishor azi e bine! Ea a pierdut numai o parte din dop ,putin tare de tot! Acum e bine are mai putine contractii BH ca sta cu perfuzia,nu mai pierde nici dop nici nu mai sangereaza.

Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Elly scot si eu cateva motzate, just in case, dar ma rog sa mai stea Babyboom in burtica si saptamana aceasta.

Tigruta, ai grija mami, si eu imi gasesc mai greu echilibrul, cele mai mari probleme le am la urcat scari, burta vrea inainte si eu simt ca ma duc pe spate.
Gyan, am primit PM si ti-am raspuns.
Blanca nasol ca nu-ti trece viroza, ai grija la amigdale, eu eram client fidel(faceam lunar pusee) pana cand am facut 3 luni de moldamin pentru un ASLO marit, dar cu exudate curate.
Fetelor eu in continuare nu am nume pentru bebbster, pentru ca sotul nu vrea Eric si bagajul il fac si eu pe la 32-34 sapt cel mai devreme.
Va doresc o zi frumoasa!

Elena 29+ cu Bebster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Elena dar mai sunt o multime de nume frumoase de baieti daca nu va intelegeti la Eric : Paul, Alexandru, Victor, Ioan, Vlad..sigur veti alege unul de comun acord care sa va incante.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Blanca ...cu incapatanarea mea nu se poate pune nimeni, din 2010 cand ne-am gandit prima oara la un bebe imi tot suna in cap numele asta de Eric, asa il chema pe un coleg de-al sotului. Sunt superstitioasa!

Elena 29+ cu Bebster

Mergi la inceput

hahahahah Elena..stiu cum e cu incapatanarea sunt berbec doar insa bebster e si a lui tati si are si el un cuvant de spus la numele juniorului sau cred...bafta la convingere.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata!

Cu gandul la Elly m-am trezit, am venit repede sa vad daca nu cumva ne-a facut o surpriza. Ma bucur tare ca inca e bine .

Blanca, chiar azi ma gandeam ca nu ne-ai mai scris de mult, oare cum birui cu raceala? Speram sa fie trecuta de mult... 2 saptamani?! Dar macar concediu medical nu poti sa-ti iei, daca spui ca te simti si rau? Of, sper sa nu fie mai rau.

Tigruta, sper ca esti ok cu cazatura si a fost doar sperietura. Din ce ne-ai povestit eu cred ca piticul e in ordine.

Elena, nici eu nu-s decisa la al doilea nume. Ma gandesc la Alexandru - mai mult pentru ca se potriveste cu Mircea. As vrea Andrei dar sotul meu nu prea vrea... Mihai ar fi ok si pentru mine si pentru el insa Mircea Mihai nu-mi place. Plus ca prea international nu e Mihai. Probabil o sa raman la Alexandru.

Virgi, ca sa-ti treaca ciuda .

Anitta, inca un scurt tur de forta si apoi gata.... Te poti apuca de ordine si smotru cat vrei tu .

Eu ma simt excelent. Ieri cred ca am umblat vreo ... 5 ore cu doua pauze relativ scurte, dorm excelent, nu ma doare nimic, nu se contracta nimic. In afara de mainile (foarte umflate) si un pic dureroase sunt excelent. Cred ca miscarea din ultimele saptamani imi face tare bine. In plus, de cate ori ma urc pe cantar is mai putina . Saptamana trecuta am slabit un kg, cea de dinainte 600g, inainte 200g. Atata timp cat voinicul e voinic si burtica creste, nu pot decat sa ma bucur. E drept ca obosesc tare la deal si fac ca o locomotiva cand urc scarile insa in rest... parca nici nu-s gravida .

Diana 34+ cu Mirciulica

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Titi chiar ma gandeam la tine ce mai faci ca tu esti prima in listuta noastra de burtici. Nu stiu cum de te mai poti ocupa de renovari cand esti asa de aproape de termen. Eu zic ca mai bine sa te ocupi tu un pic de bagajelul pentru maternitate, sa le pui pe toate intr-o gentuta ceva si sa le ai acolo. Nu se stie niciodata cand vine barza.

Diana ce te invidiez pentru energia pe care o ai! Pentru mine problema majora la scari nu mai e ca gafai, inainte sa apuc eu sa gafai ma iau niste dureri de muschi de zici ca am urcat Everestul. Trebuie sa ma opresc din cand in cand din urcat pentru ca pur si simplu nu mai pot picioarele. Tare aiurea mi se pare!

Andreea, 28+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

A...am uitat sa va intreb daca are cineva referinte despre caruciorul Bebe Confort (numit si Maxi Cosy) Elea. Parca se potriveste listei mele de cerinte, mai putin la capitolul greutate.

Tot chitita pe Maclaren XLR eram dar parca nu-mi place deloc ca nu e reversibil scaunul.

Si mai vroiam sa va spun ca am aflat ceva interesant ieri: cica exista o firma de curierat UK-Romania (http://www.eastlines.co.uk/static/Acasa/1/) care-ti livreaza colete din UK in Romania. La preturi ok, zic eu, fata de cat costa livrarea de pe Amazon.co.uk, de exemplu. Cica poti sa comanzi de pe Amazon direct la ei la sediul din UK si ei iti aduc apoi coletul acasa.

Tinand cont ca sunt o multime de vanzatori pe Amazon care livreaza gratuit in UK si ca preturle de acolo sunt mult mai mici decat cele de la noi... poate va intereseaza pe careva, mai ales la cumparaturi mai serioase gen carucior, unde diferenta de pret chiar conteaza. Ioana, poate te orientezi asa cu Swaddle-me-urile alea.

Diana 34+ cu Mirciulica

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Asa sia cuma vesti despre noi..
Am fost si mi-am luat rezultatul la analize..totul este ok,nu am nici o lipsa de vitamine sau altceva.Tre sa repet urocultura .Ma mai vad cu dr in spat 37 adik peste 3 sapt.Mi-a zis repaus sexual si atat:)) aa si sa ma dau pe apa fiarta si ceaiuri!
In rest ma cam enerveaza lumea din jurul meu dar incerc sa nu bag in seama.Toata lumea ma streseaza ca nu is destul de grasa ptr o femeie gravida de luna a 8.Ca nu is umflata,ca nu is nu stiu cum ca nu am burta mare..valeuuu iti vvine sa te dai cu capul de pereti..Atata timp cat bebe are 2 kile la 33 de sapt eu zic ca e bine.
Va pupacesc!

Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Mai eu ma simt bine, nu imi e rau..am trecut de partea cu starea nasoala..acum am doar zona asta nas-gat-ureghi (ORL-ul) care imi dau de furca...

Onutza lasa lumea, nu o mai baga in seama..mie dr mi-a zis ca pana la 40 s greutatea bebelului se dubleaza fata de cea de la morfo de trim 3..daca al tau are 2 kg deja..clar ajunge pe la 4.

Mergi la inceput