Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pantazi10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Bubulino, e bine ca mergi la doc luni, la 6 sapt, dar sunt sanse sa nu vezi, totusi, inimioara, ci doar casutza si un punctulet. E cu bataie lunga inimioara, dar poate reusiti s-o auziti !
Eu la sarcina asta am asteptat intentionat pana la 6 sapt si 4 zile ca sa merg la prima eco si am auzit un ticait slabuuuut de 128 bpm.
pentru toate bulinicile mici, sa va faceti mari si frumoase !

Bebe dragonel la bord !

La mine s-a auzit la 5 saptamani si 6 zile. Am mers la un cabinet unde stiam ca au aparatura performanta. Doctorita mi-a spus ca, de obicei, la aparatele mai putin performante, se percepe la 6 saptamani si 1 zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Luciana,ai rabdare sa iti vina rezultatele, nu te speria inainte..
Rubeola, este, intr-adevar, grava pentru fat, insa daca ai facut vaccinul la vremea lui, el isi pierde valabilitatea abia dupa varsta de 40 de ani, cand trebuie sa il refaci, asa cum am facut si eu,descoperind mirata ca NU mai eram imuna la rubeola,asa ca am mai stat o luna fara sa incercam nimic bebe, ca sa isi faca vaccinul de cap in organism..

Dar, cum spuneam, stau cumintica si asteapta rezultatele.Gandeste pozitiv, la tine nu cred ca este cazul sa fie probleme.

pup!

5 sapt +

Si sunt putin stresata cu epidemia asta. Am un cadru medical in familie si mi-a spus sa am grija.

Grija mea cea mare e legata de faptul ca in copilarie nu am facut aceste boli.

Maine merg si eu la ginecolog. E prima vizita la aceasta doctorita. Trebuie sa imi dea si ea analizele pe care trebuie sa le fac (le am deja pe cele de la medicul de familie).

Pe voi cat v-au costat analizele care nu sunt decontate prin CAS?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna...evita zonele aglomerate...si daca stii sigur ca nu ai facut aceste boli in copilarie...vb cu medicul de familie sa iti de-a un tratament(am inteles ca vaccin nu se mai face pe timpul sarcini dar exista ceva ca niste pastilutecare se da ca stimulare a imunitati in sarcina)....cam atat am inteles si eu de la doctor

Citat:
citat din mesajul lui pantazi10

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Luciana,ai rabdare sa iti vina rezultatele, nu te speria inainte..
Rubeola, este, intr-adevar, grava pentru fat, insa daca ai facut vaccinul la vremea lui, el isi pierde valabilitatea abia dupa varsta de 40 de ani, cand trebuie sa il refaci, asa cum am facut si eu,descoperind mirata ca NU mai eram imuna la rubeola,asa ca am mai stat o luna fara sa incercam nimic bebe, ca sa isi faca vaccinul de cap in organism..

Dar, cum spuneam, stau cumintica si asteapta rezultatele.Gandeste pozitiv, la tine nu cred ca este cazul sa fie probleme.

pup!

5 sapt +

Si sunt putin stresata cu epidemia asta. Am un cadru medical in familie si mi-a spus sa am grija.

Grija mea cea mare e legata de faptul ca in copilarie nu am facut aceste boli.

Maine merg si eu la ginecolog. E prima vizita la aceasta doctorita. Trebuie sa imi dea si ea analizele pe care trebuie sa le fac (le am deja pe cele de la medicul de familie).

Pe voi cat v-au costat analizele care nu sunt decontate prin CAS?

Ana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ana, de asta chiar nu m-as putea plange aici, toate aparatele pe la care am trecut sunt ultra performante, asa ca sper, cu toata lipsa de simptome (chiar nici nu le doresc pe alea rele!!)- sa aud un tic-tac lunea ce vine, ca altfel am murit pe loc!

So:si-gur NU va mai face nimeni vaccin contra rubeolei pe perioada sarcinii, asteptati cumintzele sa vedeti intai despre ce e vorba, nu va speriati fara rost, ca ala cu drobul de sare..

ok, va las si mai arunc un ochi.aveti grija de voi!

5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna seara! Am prins si eu un pic de timp la serviciu sa pot intra pe site, ca sefa e intr-o sedinta, asa ca am citit ce ati mai discutat azi. Sanatate Geani, si tie si fetitei, si nu iti face griji pentru ea, sunt convinsa ca se va simti foarte bine la bunici. Ana si Luciana, nu va faceti griji pana nu aveti rezultatele de la analize, nici eu nu stiam sa fi facut rubeola (sau vaccinul), dar la analize a iesit ca am anticorpi (si am colege de serviciu care zic ca am fi facut totusi vaccinul in scoala). Stati linistite si o sa vedeti voi cand primiti rezultatele. O seara placuta tuturor!

Andreea 6+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Multumim, Andie!
Maine la medic, poate joi la analize si saptamana viitoare am si rezultatele!
:)
Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 4 saptamani de cand am aflat ca voi avea un bebe. Am trecut prin toate starile si emotiile. Si am senzatia ca a trecut mai mult de o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

fetelor, dar ati scris, nu gluma. eu am fost cam absenta in sensul ca mai putin cu scrisul, de citit am citit acum tot.
eu sunt suparata ca am fost ieri la med de fam si a zis ca merge totul prin ginecolog prin urmare mi/a dat tr la dr mea ginecoloaga pe care si asa am vizitat/o doar o data de cand sunt aici, prin nov. si am sunat azi pt programare.
se pare ca voi fi ultima din grup care va beneficia de o ecografie
am programare abia peste 2 sapt si anume pe 10 aprilie. nu mai pot de nervi, ce fac eu pana atunci?offff
asa ca.....inca stres pe capul meu.
in rest slava domnului ca sunt bine, burta e ok,adica nu mi s/a mai intarit deloc si greata in ultimele zile nu am mai avut.sanii in cont imensi, dar sunt asa frumosi, macar acum sa ma bucur si eu ca zici ca am silicoane

Va pupacesc pe toate si fug ca asta seara avem ceva invitati, e ziua sotului

Adriana, 5+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

fetelor, pentru raceala, la prima sarcina, am luat oscilococcinum (homeopat) in primul trimestru de sarcina, a fost singurul pe care mi l-a recomandat medicul. pentru nasuc la cea mica eu folosesc nazomer, ca altceva nu-si face efect la ea, dar ma bucur ca e si asta naturist
noi acum avem diaree de cateva zile (cel mai probabil ii dau ultimele maselute), am tinut-o la regim si i-am dat furazolidon 2 zile (jumate de pastiluta dimineata si jumate seara), dar n-am mai avut mai mult si trebuie sa mai iau de la farmacie. si ma ingrijoreaza ca nu-i trece; chiar daca nu mai face des, face tot moale. maine cred ca merg cu ea la medic.
Adriana, la multi ani sotului

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Adriana, petrecere frumoasa diseara,La multi ani cu sanatate pentru sotul tau!ai grija, nu bei decat apa sau suc naturel si NU papi prostioare.

Da manutza incoace si intra in (sub)grupul nostru, al celor care asteptaaaaaam, de ni se lungesc urechile pana la eco.
Nu esti singura pe 10, Popicescu-zapacescu e tot pe 10 aprilie.La tine ar fi prima si te lasa pana pe 10, nu?..cam uricioasa "doftora" ta, zau!dar trece timpul, trece!

PS Macar stii sigur ca auzi si inimioara, atunci!

Inca o data, La multi ani viitorului tatic

5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

da,Bubulici, asa e, macar stiu sigur ca atunci o sa si vad ceva categoric.asta uite acus trec 2 sapt.
mersic mult pt urari si sa stii ca sunt cuminte, oricum cu alcolul stau fff prost, daca beau o gura de bere deja sunt happy, intelegi tu, adica ma ia un ras de zici ca nu e adevarat.
oricum nu stau eu aa pana pe 10, o sa mai fac pe dr.House si o sa imi mai fac singura cate o eco, poate vad si eu ceva pe acolo.ma documentez intai cu poze de pe net sa inteleg ce ar trebui sa vad si experimentez. oricum am un mare atuu ca macar pe urma cand am chef si va fi mare pot sa il vad cand vreau.
pooooooooop la toate si tinem pumnii fetelor care au intalnire cu bebelul azi sau urmatoarele zile.

Adriana, 5+, mamica de Raissa

Mergi la inceput