Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Gina, imi pare rau ca nu ai facut eco sa-ti vezi bulinuta, cat despre gemeni...nu ma pricep

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salutari, fetele-cucuietele, Gina, alature-te noua,"suferim" impreuna de nerabdare pana la inceput de aprilie, Onutz e in aceeasi gaschca cu noi:)
Ah, in plus eu mai fac parte si din grupul de "nu simt nimic", cu raaare semne de cate ceva, dar am citit ca sunt si astfel de sarcini si m-am mai linistit.
Sper sa nu am nici arsuri intr-o veselie, ca-s rele rau..

in rest, toata lumea bine, Kmy isi sarbatoreste bunica (fericito!o pupam si noi!)pe Denisa o asteptam cu vesti super si cu vitamine,Laura..of, multa sanatate- ne agatam de o alta zi si speram sa fie buna.Eu ma pregatesc sa plec la serviciu, asa ca stiu, deja, ce zi plina o sa am..

Va pup, aveti grija de voi!
Daca mai am sansa sa intru, mai vin doua secunde sa va vad.

io.

5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenisaDeNyys spune:

da bubu sper sa ma intorc cu vesti bune....pana la 5 jumate stau ca pe ace..parca nu8 mai trece timpul asta....

denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Geani, nu-mi place "nu am incotro" ala. De parca cine stie ce crima impotriva maternitatii ai comite, daca o lasi pe cea mica la bunici. Nu stiu cum sa-ti explic, dar cred ca ei ii va placea mai mult acolo; nu degeaba li se spune BUNI (chiar crezi ca nu ii vor sufla si in popou?) Despre igc-uri aceleasi chestii ca restul fetelor: astea-s ok daca-s pozitive, igm-urile sa fie negative.

gogoasa hormonizata

da, stiu ce spui. de multe ori insa m-am simtit vinovata cand am plecat fie si pt o ora de acasa. nu mai spun cand era foarte mica... de asta am si stat 2 ani cu ea acasa. parca o paraseam daca ma intorceam mai devreme la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

salutare fetelor!

am intrat sa va salut asadar, si doar sa ma plang (evident) :)
am inceput de ieri sa vomit. nu m-am mai putut abtine. mie seara imi este cel mai rau, asa ca acum ma pregatesc sa plec acasa ca sa dau la rate.

am citit ca spuneati ca e o viroza care bantuie... se pare ca si fetita mea are aceeasi problema. a facut febra si ieri la gradi si ii curg niste muci... nu stiu ce a facut, cred ca s-a zgariat in nas, ca dimineata era cearsaful si perna pline de pete de sange. era sa pic jos. m-am speriat f tare. avea sange si la nasuc. dupa ce am spalat-o, nu i-a curs, asa am dedus eu ca doar s-a zgariat... sper sa ii treaca odata mucii astia ca ne-am saturat! nici nu poate dormi bine noaptea pt ca i se infunda nasul. si nici eu nu dorm ca deh, cand are probleme din astea doarme cu mine. eu mai mult stau de paza decat sa dorm.

o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele....am lipsit vreo 2 zile...am fost un pic cam agitata. Am multe cazuri de rubeola in liceu si aseara am aflat ca au inceput si elevii mei sa faca....si drept urmare azi dimi am fost sa fac IGG/IGM pentru rubeola(sa cad daca am avut in copilarie)...am inteles de la doamna doctor ca este grav daca fac rubeola in aceasta perioada...offf. Mi-am luat concediu 3zile pana vin rezultatele si vedem despre ce este vorba(acum stateam si ma gandeam ce am facut azi dimi...daca am facut pentru rujeola sau rubeola...deoarece am intrebat-o pe ce-a care mi-a recoltat si mi-a spus ca este acelasi lucru...in schimb doamna doctor mi-a spus ca nu este acelasi lucru....Dumnezeu cu mila
In rest ...sunt bine...merg mai departe cu greturile mele
Va pup

6+

Mergi la inceput

Geani, imi pare tare rau pentru cea mica..Ai insa grija, daca e viroza, pune-ti o masca, fiindca in inceputul de sarcina NU iti trebuie, cumva, vreo raceala..Mare grija!

5 sapt +

Mergi la inceput

Luciana,ai rabdare sa iti vina rezultatele, nu te speria inainte..
Rubeola, este, intr-adevar, grava pentru fat, insa daca ai facut vaccinul la vremea lui, el isi pierde valabilitatea abia dupa varsta de 40 de ani, cand trebuie sa il refaci, asa cum am facut si eu,descoperind mirata ca NU mai eram imuna la rubeola,asa ca am mai stat o luna fara sa incercam nimic bebe, ca sa isi faca vaccinul de cap in organism..

Dar, cum spuneam, stau cumintica si asteapta rezultatele.Gandeste pozitiv, la tine nu cred ca este cazul sa fie probleme.

pup!

5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

multumesc din suflet...incerc sa nu intru in panica...oricum stau 3 zile acasa si ma linistesc!

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Luciana,ai rabdare sa iti vina rezultatele, nu te speria inainte..
Rubeola, este, intr-adevar, grava pentru fat, insa daca ai facut vaccinul la vremea lui, el isi pierde valabilitatea abia dupa varsta de 40 de ani, cand trebuie sa il refaci, asa cum am facut si eu,descoperind mirata ca NU mai eram imuna la rubeola,asa ca am mai stat o luna fara sa incercam nimic bebe, ca sa isi faca vaccinul de cap in organism..

Dar, cum spuneam, stau cumintica si asteapta rezultatele.Gandeste pozitiv, la tine nu cred ca este cazul sa fie probleme.

pup!

5 sapt +

7+

Mergi la inceput

Asa vezi, stai cumintica si nu te grabi sa iti faci griji.
Fa si tu ca mine:o zi dupa alta, o zi dupa alta..Usurel.
Trece altfel timpul
Fericito, ce-as mai vrea si eu trei zile acasa..

Mai nou, eu ma constip, cu toate sucurile mele de legume, fructe, etc..hmm..vi se intampla si voua?

5 sapt +

Mergi la inceput